ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Hocam dediklerine katılıyorum. gol pozisyonu hariç.. O pozisyonu açıklığa kavuşturmak lazım. O pozisyonda rieranın yaptığı hatayı selçuk engellemeye çalışıyor. Riera ile rakip arasında sanırım 4-5 metre var. rieranın orada kademeye girmesi lazım. girmediği için onu suçlamıyorum. Onu oynatan hatalıdır. ikinci gole de dikkat edersen Riera ofsaytı bozuyor. Manchester maçında 90 dakıka tahammül ettiğin bir oyuncuyu, üstelik alan savunmasını kullanıyorken braga maçında yedek bırakıp rierayı oynatırsan. Sonuç bu olur :)

rierayıda zaten suçlu bulmuştum ama selçukta eger geri koşuyyorsa oda bunun farkında olmalıydı. yoksa selçuk çok büyük hata yaptı demiyorum. bunlar ayyrıntı sadece. hakan balta belki orda kademeye girerdi ama saçma sapan işlerde apabilirdi. onun için keşke hakan balta oynasaydı riera yerine diyemiyorum. melo ne yazıkki eski durumunda degil. onun temposuzluguda etkiliyor bizi. 1 kaç hafta daha lazım ona. yekta girince sanki daha hızlandık gibi geldi bana:D

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Bu takımın duran top organizasyonu çalışması lazım. Bide Selçuk varken diğerleri değil topa vurmak başına bile geçmesin.

ilk mac evimizde, yani cluja karsi tekrar ttarenada bir dahaki mac.

son mac braga maci, deplasmanda.

maclarin sirasi farketmez, skorlar boyle olacak gibi :)

Cluj - Galatasaray : 0-1

Galatasaray - Cluj : 3-1

Braga - Galatasaray : 1-2

Galatasaray- M. United : 0-2

Fatih hoca hemen yarın istifa etsin yerine Lucescu gelsin. Hatta Lucescu'ya da gerek yok forumda bayağı kaliteli teknik direktörler var onlardan birisi de olur.

Kardeş boş yorumlara takılıp sinirlerini bozma ben yaptım pişman oldum he de geç ,he lucescu gelsin terim istifa etsin çampiyns ligde 2 sene önce küme düşen takımı yarı final oynatsın ulan luce avrupada gelen gidenin eline veren takımın üzerine geldi takım gözü kapalı avrupa maçı oynuyordu kişilerinde bir önemi yoktu o dönemlerle bu dönem birmi insanı delirtirler ...

eger hoca ben avrupada ölümüne 4-4-2 oynicam diyorsa, orta sahayi engin-selcuk-melo-hamit yapsin

ne amrabat, nede aydin oynamasin.

ortada kosar, basarlar, buraka, umuta top sisirip dururlar iste

daha iyi oynariz valla eger böyle evam edeceksek, hoca israr edecekse

amrabati, aydini 4-4-2 nin kanatlarin akoyup, onlardan orta saha topculari gibi perfromans istemek yerine koy orta saha adamlarini, oynat valla.

hem heriye gelirler, hem burak ve umuta daha iyi top sisirirler, hem selcuk ve meloya daha yardimci olurlar, hem pas konusunda da biraz daha iyi oluruz.

Değerli renkdaşlarım maç ne kadar iyi gitse de ne kadar iyi oynasakta gol bulabileceğimize yönelik hiç bir inanç yoktu bende bugün. Golü yedikten sonra hiç heyecanım da kalmadı maçı o ruh haliyle izledim ve golün gelmeyeceğini bile bile izledim.

Herşey çok güzeldi oyunu beğendim Muslera bizi hayatta tuttu. Riera bence gayet iyiydi. Ambrabat Kayserili Ambrabat gibiydi, Gs seviyesine çıkacak sonrada Ş.L. seviyesine gelecek daha çok yol katetmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

Mesela Emre Çolak, Selçuk'tan daha iyiydi, bu enteresan gelebilir ama ben öyle düşünüyorum.

Braga buraya yenmeye gelmişti fakat hiçbir organize atak yapmasına gerek kalmadı. Yani biraz bizde düşünmeliyiz önümüze şapkamızı alıp. Süper Final'de bizi şampiyonluktan edebilecek bir Fener maçı oynandı buna benzer 2-1 yenildiğimiz, sonrada defans yaparak kontrollü oynayarak şampiyon olmuştuk Kadıköy'de. Cümbür cemaat Manchester'a saldırıyoruz yarın Barcelona gelse onada aynı tarifeyi uygularız ama Yunanistan milli takımı Avrupa Şampiyonu olurken bunların hiç birini yapmadı. Yani gol atmak için cümbür cemaat saldırmak gerekmez. Bugün Braga'nın bir organize atağı yok bir kere cümbür cemaat geldikleri yok. Bu bir grup mücadelesi ilk maçı 3-0 kaybetmişiz de bu skoru çıkarmaya çalışıyormuşuz gibi oynuyoruz. Oyun göze hoş geliyor ama ahh bu gol nasıl kaçar dediğimiz atağımız var mı yarım atak anca vardır. Orta sahada en yaratıcı oyuncumuz Selçuk bugünkü maçta attığı yaratıcı bir pas yok. Ya senki bunları önceden yaşamışım gibi bugün gol atamayacağımızı hissettim öyle de bitti. Ve maça hep adamlar bir gelirse atarlar aman dikkat düşüncesiyle baktım. Türk takımları Avrupa'ya çıkınca Avrupalı gibi kontrollü oynamayı performansını doğru kullanmayı felan bilmiyor. Karşımızda hep Akhisar varmış gibi oynuyoruz. Manchester'a bile aynı mantıkta saldırıyoruz. Şu Çılgın Türkler boşuna dememişler :)

yedigimiz ilk gole bakin, o kadar gazla oynayip, o kadar enerji harcayip öyle bir gol yersen sampiyonlar liginde, ezilirsin, ezilmekten kurtulamazsin.

Alex gelsin 2 sene oynasın. Fenere ayıp olmaz, sonuçta faydalancağımız için alacağız gıcıklık olsun diye değil.

Ne futbol bilginiymişssiniz arkadaş

Sayfalarca yazmışsınız.Burak kazma.Umut leş.Neredeyse tüm topçular değiştirilecek imkan olsa

Ya güzel kardeşim bu ülkede yabancı sınırlaması olmasa biz bu hallere gelir miydik?

Türk futbolcusunun suçu ne? .Onları bu hale getiren Türk futbolu suçlanmalı.Senelerdir avrupada sürekli oynamazsan altyapın leşse bunca emek harcayıp buralara gelen adamların suçu ne lan? Sen eğitimi veremiyorsan öğrencinin suçu ne?

Bu takım çok daha iyi oynayabilir.Ancak şunu unutmamak lazım.Biz 1 senedir acayip derecede basan hızlı etkili bir futbol oynamak istiyoruz.Bunun için tüm çabamız.Bunu rakip kim olursa olsun yapmak istiyoruz.Eeee bunda ne yanlış var?Alalım basalım oynayalım.Eskiden de böyle oynardık

Belki de yanlıştan dönülecek. Elimizdeki oyuncuları sisteme değil sistemi oyunculara uyduracağız ve böyle başarı arayacağız.Ne demek herkes BURAK YILMAZ'A mı çalışacak biz Trabzon'muyuz? Tabi çalışacaksın adam senin forvetin.30 pozisyona sokacaksın gerekirse.Attıracaksın döve döve başka çaren yok kardeşim.Burak 4 3 3 ileri forveti mi? Kur arkasına 5 tane pas yapan orta sahayı hiç bilemedin 4- 2 -3 -1 oynayacak adamlar bul adam sana çatır çatır gol atsın

Selçuğun arkasını temizleyecek oyunun önünde rahat oynamasını sağlayacak geriyi fazla düşünmemesini sağlayacak bir adam koy.Selçuğunda performansı uçsun tekrar.Ki o adam şu anda Melo değil(en azından bildiğimiz melo bu değil)

.Benim bu sene umrumda olan tek şey lig şampiyonluğudur.Tekrar olun tekrar Cl'ye çıkın en azından bir süreklilik sağlayalım.Sonrası çorap söküğü gibi gelecek.

Ayrıca umudum hala var.Hiç bilemedin 3. olup Avrupa liginde devam ederiz.Orası da prestij açısından iyidir.Orada bir çeyrek final ya da yarı final görsek hiç kötü olmaz aksine hepimiz deli gibi mutlu oluruz.Daha geçen sene beşiktaş oynadı lan.Oynayamaz mıyız yani?

Güven güven güven.Floryanın içinde değilken tüm teşhisleri doğru yapmış takımı dipten almış adama güveneceğiz.Kendi futbolcularımıza güveneceğiz.Yönetime güveneceğiz.Biz güvendikçe büyüyeceğiz .Bu zorlu maratonun sonunda bir Avrupa şampiyonluğu daha göreceğiz

Şu andan itibaren (okuduğum yorumların üzüntüsünden ötürü) bir süre forumda herhangi bir şey yazmayacağım.İlk galibiyette buraları bayram yerine çevirip 'çok iyiyiz yaaa xdé' diyenlere bakıp bakıp güleceğim.Bilinçli taraftar bu kadar başı kıçı oynamayan haddini bilen taraftar az.Hatalarımızdan ders çıkarabileceğimize inancımda tamdır.

Takımıma sonuna kadar destek

Edit: Bunu yazdım kör oldum valla

ben buraki savunmadim, ben burak iyi oynadi da demedim, keske umut ve elmander burka kadar aktif olabilseydi dedim

bugun eger amrabat rezil oyniyorsa, umut rezil oyniyorsa, burak birseyler yapmayi calasiyor ama yapamiyorsa ve dolayisiyla rezil oluyorsa, bugun selcuk ve melo dökülüyorsa, bugun emre colak ve aydin hic bir sey yapamiyorsa sorun burkata degil

sorun sistemde, sorun takimda, sorun futbol anlayisimizda.

sampiyonlar ligi bu

süper lig degil

süper ligdeki 3 pas yapamayan takimlar yok sampiyonla rliginde

2 orta saha ile ve normalde 4-3-3 olan aydin, amrabatla yada sol acikla alakasi olmayan emreyle ve üstüne cift forvetle oynarsan, olacagi buydu.

adamlar sana top oynamadan 2 gol attilar

sampiyonlar ligi bu iste.

sen oynamayi calistin ama hic bir bok oynayamadin

o zaman sorun burkata degil, sorun sistemde, takimda.

Yahu o sistemi Burak Çalıştıracak,Umut çalıştıracak ne bileyim kanat adamları çalıştıracak.Dediğin gibi bu konularda Fatih Teriminde çok hataları var.Fakat çok ciddi bunu hep söyledim ofansif alanda yetersiz bir takımız.İstediğim sistemi getir bu oyuncularla başarıyı zor yakalarsın.Yahu ben her hafta 3,5 tane maç izliyorum ve bizdeki forvetler kadar futboldan bi haber oyuncular görmüyorum.Ve artık çıldırmak üzereyim.Ne Burağın ne Umutun nede Elmanderin gol kaçırması falan umrumda değil ki sorun buda değil.Sorun çok ciddi mental sorunları var bu adamların.Çok ciddi oyun bilgisi ve zekası dahil eksiklikleri var bu adamların.İdda ediyorum şu maçta üst düzey1 kanat ve 1 forvet oyuncusu olsaydı bunları paçavraya çevirirdik.Yahu geçen seneki güzelim takıma yapılacak çok sağlam 2 takviyeyi gene çok gördü şu yönetim.

Birde şu süper lig ve şampiyonlar ligi ayırımını yapmaktan vazgeçelim.Ordudamı şampiyonlar ligi takımı.Yok şampiyonlar ligi kadrosu kurulmamış,yok şimdilik hedefte o yokmuş falan bunlar palavra.Ligrte oynadığımız oyun çokmu farklı.Kazandığımız bütün maçlarda çok ciddi derecede zorlandık

Muslera,Eboue,Selçuk,Melo bu adamların üzerine 3,4 tane daha üst düzey adam koyamadık.Bir tek Hamiti sayabiliriz.İşte bizim sıkıntımız bu.Bundan başka tüm söylenenler boş.Bu eklemeler yağılsaydı bak bakalım bu takım nasıl gruptan çıkıyordu.Yok tecrübeymiş,yok uzun zamandan beri şamp.liginde oynamıyormuşuz bunların hepsi palavra.Adam gibi şu takımın hakkettiği transferler yapılsaydı bu takım elini kolunu sallaya salaya gruptan çıkardı.Ama şimdi şu sonuçlara şaşırdığımı hiç söyleyemem.Yapacağın akıllı hamleler ne Meloyu nede Selçuğu bozmazdı hatta onların dilinden olacağı için daha fazla katkı yaparlardı.Yahu olacak iş değil Melo bir şekilde içeriye giiriyor ve top umuta gidiyor ve Umutun eli ayağına dolaşıyor.Yok böyle birşey.

Farkında mısınız, fener'in 0 çektiği sezon ki gollerin birebir kopyalarını yiyoruz.

Fazla söze gerek yok. Bu tip maclarda elinde ''Maestro'' oyuncun yoksa ve ilk golü yiyorsan işler cok zor(iç saha macları için konusuyorum). Şubatı görürsek o zaman için veya olmadı önümüzdeki seneye mutlaka ama mutlaka Kaka gibi bir oyuncu almalıyız. Yoksa bu tip mağlubiyetler olabilir. Bariz daha üstün olduğumuz rakiplere kaybedebiliriz.

Cluj ile oynanacak iki maçtan en azından 4 puan almalıyız. Aksi halde üçüncülük umutları da riske girer.

Bugün şansız bir yenilgi aldık.Aslında bu yenilgilerden ders çıkaracağımız birçok nokta var.Takımımız kağıt üstünde kailteli ve M.United'dan sonra favori olsa da sahada oynanmadan maç kazanılmıyor maalesef.İki maçtır futbol şansı da bizimle değildi.Normalde pozisyona giren topçularımızın bu pozisyonları rahat değerlendirebilecek kapasitedeler.Ama ne hikmetse top ya rakip takımın önüne düştü ya da direkler izin vermedi.İki maçta puan tablosuna 6 puan bile yazabilirdik.Ancak olmadı.Önümüzde çok ciddi 4 maç kaldı.Hepsini alabilecek kapasitedeyiz bence.Şu an sadece 3 puanlık bir dezavantajımız var.Onu da geriye kalan deplasman maçlarının herhangi birinde alınacak bir galibiyet bizi mutlu sona ulaştırmalı.

Öncelikle bizim en önemli gayemiz gruptan çıkmak olmalı.Fatih Hoca bu bağlamda Galatasaray'ın başında son maça kadar getirdiği turu 3-4 defa vizeye dönüştüremedi.Şans faktörünün bunda etkili olduğunu düşünüyorum.Ancak kendisi bu seneki organizasyonda temkinli.Gruptan çıkabilmek için herşeyi deneyecektir.Umarım gruptan bizi çıkaracaktır.

Ayrıca geçen sene kemikleşen bir kadromuz vardı.Her oyuncumuz birbirine alışkın olduklarından her türlü olumsuz sonucu olumlu hale çevirebiliyorlardı.Ben Engin Baytar'ın yokluğunu aradığımızı düşünüyorum.

İmparator Amrabat'ı ve Burak Yılmaz'ı sürekli yedek soyundurmalı.Çünkü geçen sezon bizim en verimli hattımızdan biri olan hücumda pres özelliğini Elmander'in yokluğunda kaybediyoruz.Burak Yılmaz zaten golcü adam(bu aralar o kimliğinden uzak olsa da).Dakika 60'dan sonra sahaya girdiğinde skor yapması muhtemel bir isim.Onu ilk onbirde direterek takımın sisteminden ödün vermiş olursunuz.Umut Bulut kalite olarak Necati veya Baros'u aratmayacağından bu ikili ile sakatlık olmadığı takdirde başlamak en mantıklısı.

Orta sahanın kanadında Çolak-Hamit ve Engin Baytar şablonunun dışına çıkmamanız lazım.Hatta şuan bu üçlüden ikisini kullanamıyorsak formda bir Aydın'ı sahaya sürmek intihar olmaz.Kesinlikle Amrabat yapı itibariyle ilk 11 oyuncusu olmadığını performansıyla gösterdi.Zaten Çolak-Hamit-Engin Baytar'ın formu veya azmi Melo ile Selçuk İnan'ın performansını üst düzeye çıkaracaktır.Şu an en önemli silahımız olan bu durumdan faydalanamıyoruz.

Genel olarak İmparator geçen seneki başarıya ve açlığa ihtiyacı varsa ki var.Bu oyunculardan vazgeçmeyecek.Artık Şampiyonlar Ligi'nde ideal şablonumuzu yaratmamız lazım.Çünkü zaman geçiyor ve yapılacak bir başka hata bize pahalıya mal olur.Düşünün şu andaki vaziyet karamsar bir tablo değil.Güzel oynanan futbol,rakibi hapsediş,kaçan goller vs.herşey var.Ama gol yok.Bu yüzden bal yapmayan arı gibiyiz.Eğer önlem almazsak kendi kendimizi sokan bir arıdan farkımız olmayacak.

Son olarak sıkı bir taraftar olarak bu akşamki mağlubiyete çok üzüldüm.Pozisyon vermeden maç kaybetmek çok acı.İnşallah şans faktörü de bizim yanımızda olursa son maçlara bırakmadan bu işi bitirip gruplardan çıkarız inşallah...

hayir

bizim orta sahalarimiz cok, dikinede oynayabiliyorlar, melo formsuz o kadar

sorun o degil

sorun amrabat,aydin, emre plus 2 forvetle oynamaya calismak.

meloda stoepr gibi oynyior nerdeyse, formdada degil zaten.

selcuk tek basina kiminle paslassin.

defans yaparken aydin, amrabat ne defansi yapsin?

üstünede cift forvet

cl de

kola ygelsin valla

Buna kesinlikle katılıyorum.Fakat adam gibi kaliyeli forvet oyuncularıylada çok güzel çift forvetli sistemle oynanır.Forvetin biri daha çok on numara gibi Selçuk ve Meloya yakın gezgin oynar.Top saklaması,oyun bilgisi ve zekası iyi olur çok rahat oynar.İleridede tam bir golcü olduğuu zaman sıkıntı çekmezsin.

Yahu top Selçuğa geliyor topu kanata atıyor ya geri geliyor yada kaptırılıyor.(sol,sağ farketmiyor)Zaten forvetlerin kollektif,pas oyunlarıyla,istemeleriye alakaları yok Selçuk ve Melo orada resmen kendi kendilerine debreşiyorlar.

Cluj ile oynanacak iki maçtan en azından 4 puan almalıyız. Aksi halde üçüncülük umutları da riske girer.

Galatasarak kalan maçlarının hepsini kazanabilecek güçte. Braga Manchester maçlarından 0 çekip Romanya deplasmanına çıkabilir. Fakat bizim Cluj ile oynayacağımız hem bu maç hemde Romanya'daki maç tehlikeli. Portekiz deplasmanı ile Romanya deplasmanı arasında çok fark olacağını sanmıyorum zorluk açısından.

Fazla söze gerek yok. Bu tip maclarda elinde ''Maestro'' oyuncun yoksa ve ilk golü yiyorsan işler cok zor(iç saha macları için konusuyorum). Şubatı görürsek o zaman için veya olmadı önümüzdeki seneye mutlaka ama mutlaka Kaka gibi bir oyuncu almalıyız. Yoksa bu tip mağlubiyetler olabilir. Bariz daha üstün olduğumuz rakiplere kaybedebiliriz.

Selçuk çok sönük kaldı iki maçta.Tabii ki faktörler var.Ama Emre Çolak daha çok sorumluluk alıyor Selçuk'a göre.Şimdi ben de sana katılıyorum.Maestro gibi "10 numara" ayarında bir topçu yok Galatasaray'da.Selçuk İnan geçen sene buna yakın oynadı ama o bildiğimiz tatta olmadı hiçbir zaman.Şimdi "10 numara" ayarında topçular azalsa da Dünya'da Messi ve C.Ronaldo gibi ismler daha çok gole yatkın olup bu kavramı bitirdiklerini varsayanlar olsa da iyi bir Lincoln ayarında bir topçunun(bizde oynayıp tabela yaptığı zamanlar) bu takımda olması gerektiğini düşünüyorum.

Misal A.Bilbao maçında skor 1-1 iken HAGİ'miizin devreye girip skoru değiştirmesi gibi.Bugün şansımızın yanımızda olmadığı gibi devrin değiştiğini düşünen insanlara inat hala bu oyuncu tiplerine ihtiyaç olunduğu tartışılmaz bir gerçektir.

Fatih HOCA'nın neden forvet de forvet diye debelendiğini şu gün daha iyi anladım ben kendi adıma takımda kağıt üsütnde 6 forvet olmasına rağmen bir tane bile forvet yok ne yazık ki :(

Yahu o sistemi Burak Çalıştıracak,Umut çalıştıracak ne bileyim kanat adamları çalıştıracak.Dediğin gibi bu konularda Fatih Teriminde çok hataları var.Fakat çok ciddi bunu hep söyledim ofansif alanda yetersiz bir takımız.İstediğim sistemi getir bu oyuncularla başarıyı zor yakalarsın.Yahu ben her hafta 3,5 tane maç izliyorum ve bizdeki forvetler kadar futboldan bi haber oyuncular görmüyorum.Ve artık çıldırmak üzereyim.Ne Burağın ne Umutun nede Elmanderin gol kaçırması falan umrumda değil ki sorun buda değil.Sorun çok ciddi mental sorunları var bu adamların.Çok ciddi oyun bilgisi ve zekası dahil eksiklikleri var bu adamların.İdda ediyorum şu maçta üst düzey1 kanat ve 1 forvet oyuncusu olsaydı bunları paçavraya çevirirdik.Yahu geçen seneki güzelim takıma yapılacak çok sağlam 2 takviyeyi gene çok gördü şu yönetim.

Birde şu süper lig ve şampiyonlar ligi ayırımını yapmaktan vazgeçelim.Ordudamı şampiyonlar ligi takımı.Yok şampiyonlar ligi kadrosu kurulmamış,yok şimdilik hedefte o yokmuş falan bunlar palavra.Ligrte oynadığımız oyun çokmu farklı.Kazandığımız bütün maçlarda çok ciddi derecede zorlandık

Muslera,Eboue,Selçuk,Melo bu adamların üzerine 3,4 tane daha üst düzey adam koyamadık.Bir tek Hamiti sayabiliriz.İşte bizim sıkıntımız bu.Bundan başka tüm söylenenler boş.Bu eklemeler yağılsaydı bak bakalım bu takım nasıl gruptan çıkıyordu.Yok tecrübeymiş,yok uzun zamandan beri şamp.liginde oynamıyormuşuz bunların hepsi palavra.Adam gibi şu takımın hakkettiği transferler yapılsaydı bu takım elini kolunu sallaya salaya gruptan çıkardı.Ama şimdi şu sonuçlara şaşırdığımı hiç söyleyemem.Yapacağın akıllı hamleler ne Meloyu nede Selçuğu bozmazdı hatta onların dilinden olacağı için daha fazla katkı yaparlardı.Yahu olacak iş değil Melo bir şekilde içeriye giiriyor ve top umuta gidiyor ve Umutun eli ayağına dolaşıyor.Yok böyle birşey.

ee ben ne diyorum?

ben bu sene taa kasimpasa macindan beri zorlaniyoruz, bu sene iyi oynadigimiz 1 mac bile yok diyorum.

bugunde takim olarak coskulu, istekli, heycanli bir Galatasaray olmasina ragmen sahada, hic ama hicbirsey yapamadik futbol adina.

rakip bize top oynamadan geldi, 2 tane atti 3 puani alip gitti.

baktim herkes buraka laf sokuyor, bende dedim ki, ne burak, nede amrabat, nede bir baskasi, bosuna onlara simdi laf atmayi bu mac yuzunden

eger sadece bir burak, yada bir amrabat kotu oynasaydi, ok derdim ama bugun muslera ve birazda dany ile ebue haric, herkes ama herkes rezil idi.

hele hele orta sahamiz ve forvetlerimiz, hepsi rezil oynadi.

emreden basla, sonra giren aydin

buraktan basla,, elmander

cok guvendigimiz selcuktan basla, meloya kadar.

eger herkes dökülüyorsa, burda bir sorun var demektir diyorum sana, sorunda oynadigimiz futbol anlayisi, yada oynadigimit sistem, yada hocanin futbol felsefesi, ne diceksen de buna iste.

muslera, ebue, melo ve selcukun yanina daha üstzey 3-4 adam biz yakin zamanda asla koyamayiz zaten.

baskani dinlemedin sanirim, daha 3 gun önce 2014 senesine kadar cimri olacagiz, 2014 senesine kadar kazasiz, belasiz su dönemden cikmak amacimiz, baska hicbirsey düsünmüyoruz.

2014 den sonra ancak nefes alicagiz diyor senin baskanin.

hal böyle ise, tabiki avrupada 10 verip birini almak yerine, gider 5 verir buraki alir

hal böyle ise, tabiki suareze, shaqiriye toplam 25 vermek yerine, gider 15 amrabati alir.

abartmaya gerek yok, ben bu sene zaten cl de cok sey beklemiyordum ama bana koyan su gruptan bu kadro ile cok kolay bir sekilde cikmak varken, hocanin fantazi isler deneyip, ölümüne ofans diyip, kaybettirdigi 3 puan.

bugun sIkIci, temposuz ama kontrollu, az ama öz atak yapan bir takim olsa sahada, braga sabaha kadar oynasin, gol atamazdi bize, en kötü beraberlik alirdik, büyük ihtimal gol bulup, alirdik maci, cunku erken gol bulmasa, braga atak yapardi, ilk maci kaybettigi icin.

Söylemeyi unutmuşum, Avrupa'da basarı istiyorsak 4-4-2 den vazgecmeliyiz. Bu sistemle Avrupa'da hiçbir geçmişimizin olmadığı gibi ortaya düşen hicbir topu alamıyoruz ve ileride top kaybettiğimizde kalemizde tehlike yasıyoruz. Ayrıca kanat oyuncularımızın savunması iyi olmadığı için merkeze cok yük biniyor. Hücumdada tek kale oynamaktan öteye gidemiyoruz.

Eğer gruptan cıkar veya Avrupa ligine gidersek devre arası 10 numara transferi yapıp Selçuk/Melo/Hamit-10-Umut/Burak'a dönmeliyiz.

Geri
Üst Alt