Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 1.173
Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek
rierayıda zaten suçlu bulmuştum ama selçukta eger geri koşuyyorsa oda bunun farkında olmalıydı. yoksa selçuk çok büyük hata yaptı demiyorum. bunlar ayyrıntı sadece. hakan balta belki orda kademeye girerdi ama saçma sapan işlerde apabilirdi. onun için keşke hakan balta oynasaydı riera yerine diyemiyorum. melo ne yazıkki eski durumunda degil. onun temposuzluguda etkiliyor bizi. 1 kaç hafta daha lazım ona. yekta girince sanki daha hızlandık gibi geldi bana
Hocam dediklerine katılıyorum. gol pozisyonu hariç.. O pozisyonu açıklığa kavuşturmak lazım. O pozisyonda rieranın yaptığı hatayı selçuk engellemeye çalışıyor. Riera ile rakip arasında sanırım 4-5 metre var. rieranın orada kademeye girmesi lazım. girmediği için onu suçlamıyorum. Onu oynatan hatalıdır. ikinci gole de dikkat edersen Riera ofsaytı bozuyor. Manchester maçında 90 dakıka tahammül ettiğin bir oyuncuyu, üstelik alan savunmasını kullanıyorken braga maçında yedek bırakıp rierayı oynatırsan. Sonuç bu olur![]()
rierayıda zaten suçlu bulmuştum ama selçukta eger geri koşuyyorsa oda bunun farkında olmalıydı. yoksa selçuk çok büyük hata yaptı demiyorum. bunlar ayyrıntı sadece. hakan balta belki orda kademeye girerdi ama saçma sapan işlerde apabilirdi. onun için keşke hakan balta oynasaydı riera yerine diyemiyorum. melo ne yazıkki eski durumunda degil. onun temposuzluguda etkiliyor bizi. 1 kaç hafta daha lazım ona. yekta girince sanki daha hızlandık gibi geldi bana