ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Bate kendi evinde Bayern'i yeniyor, biz hala ..

ya böyle düşünmemek lazım kendimizi başkalarına göre değerlendirirsek bir yere varamayız.

Sonuçta devre arasına kadar aramıza yeni arkadaşlar katılamayacağına göre sorunu kendi aramızda çözmeliyiz.

Türk takımları turnuva oynayamıyor bu malesef bir gerçek.Dün Galatasaray ruhuna yakışır ı bırak yaklaşır bir futbol bile yoktu.Düzelmeyecek bir şey değil.Umarım cluj maçı dönüm noktası olur.Şimdi lige dönmeliyiz.Umarım eskişehir galibiyeti ile kendimize geliriz

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

gecen sene cok daha oturmus takimimiz vardi

acilen

urfali iyilesmeli engin hazir tutulmali

barosu da afedelim

yenileri da yavas yavas adapte edelim takima:sad007::sad007:

ayıp ettin reis :D Burak o sağ çaprazdan kalecinin üstüne nişanlayınca bende senin çekceğin şutu diye :D

Bragayı yenemiyoz diye 10 ay televizyon taksidi mi ödeyiyeim emrah bu mudur yani..:lol: :D

Ordu ve Braga maçları tam da "takke düştü kel göründü" durumuna yol açmıştır, başka izahı yok.

Bazı arkadaşlar dışında herkes rüya takım masalına fazlaca inanmıştı, benim de anlamadığım bir şekilde.

Transfer sezonu sessiz geçerken, üst üste açıklamalar çoğunluğun gözünü boyadı, halbuki lig devam ederken, çok iyi hatırlıyorum, büyük kesim Burak/Hamit/Amrabat/Dany gibi isimlere karşı çıkıyordu.

Alternatif olarak bakılabilecek Burak bir anda takımın yıldızı haline getirildi, yaratıcı oyuncu ve sol bekteki yaralar görmezden gelindi, forvete Suarez gibi bitirici ve kendine pozisyon hazırlayabilen isimler beklerken hayal kırıklığı oldu.

Hele stoper faciasına hiç değinmiyorum. Tabi iki maçtır gördüklerimiz sadece transfer yanlışlarıyla açıklanabilecek durumlar değil, takımda bir vurdumduymazlık söz konusu, statik kalıyoruz bazen, resmen donuyorlar pozisyonlarda.

Oyuncular da taraftar gibi kendini dev aynasında görmeye başladı sanıyorum, özellikle defansta dönen toplarda hareketsiz kalıyoruz, bunda Ujfalusi gibi bir tecrübenin eksikliği de pay sahibi tabi ki.

Açık konuşmak gerekirse, dün akşamki kadroya bakınca geçen seneden bir artısını göremiyorum, o kadar transfere rağmen, CL takımı kuruluyor denmesine rağmen ekstramız yok. Hatta forvet hattımız

Baros-Elmander ikilisine göre daha zayıf, kanatlardaki eksiklik kapatılmadı, kanat forvet tarzı oyuncular kanat olarak kullanılmaya çalışılıyor. Bu eksikler de savunma hatasını az yapan takımlara karşı gol bulmamızı,

etkili hücum geliştirmemizi engelliyor, yönetimi vizyon konusunda eleştiren arkadaşların da anlatmak istediği bunlardır sanırım.

CL defterini kapattık gibi gözüküyor, gene de ligde en büyük favori biziz ve rahat şampiyon olacağımızı düşünüyorum, ama önümüzdeki sene gerekli hamleleri yapmak zorundayız. En büyük sıkıntımız,

birkaç iyi sonuçta rüya takım ilan edenlerin şimdi üzerimize gelecek olmasıdır, moral bozukluğunu derhal atmalıyız.

Bragayı yenemiyoz diye 10 ay televizyon taksidi mi ödeyiyeim emrah bu mudur yani..:lol: :D

renktaş alırız bir tane 37 ekran onda izleriz :D yada bana bir hedef gösterirsin orayı vururum :D

üzülün, kizin, bagrin. ama isin suyunu cikarmayin.

braga takimi son 4 yildir avrupa'da cok önemli basarilar elde etmis bir takim. sezon basinda transfer ettigimiz oyuncular sampiyonlar ligi düzeyinde degil, normal birsey. sampiyonlar liginde, sahaya sürdügün 11 oyuncunun 11'i, üst düzey performans göstermek zorundadir. yoksa karsina bate borisov, veya nordsjaelland'ta ciksa, yenilirsin.

27' dakikaya kadar fena oynamadik. oyunun temposu gayet yüksekti. bu takima lazim olan tek sey, kaleye sirti dönük, teknik ve pozisyon bilgisi üst düzey olan bir santrfor. sezon basinda alabilirmiydik? kesinlikle alabilirdik, dimitar berbatov :)

canlari sagolsun. yenildik, maalesef olmadi. ancak bu demek olmuyor ki hic sansimiz kalmadi.

orta sahamiz kontra ataklarinda cok acik veriyor. bu bariz sekilde ortaya cikti dün. hamit altintop'un, selcuk inan'la birlikte orta sahanin merkezinde, felipe melo tipik bir ön libero olarak oynamasi lazim. 4-4-2'i süperlig'te oynariz, sikinti yok.

moralinizi bozmayin okadar, bu takim ligte acik ara sampiyon olur. dün karsimizda fenerbahce olaydi, macin ilk yari skoru 3-0 lehimize olurdu. braga'nin müthis defans oyuncusu douglao, dün tüm hava toplarinda etkili oldu.

ha, grupu 3. bitirip, uefa kupasina salca olabiliriz. :)

urfali iyilesdimi enginin cezasi bittimi

muslera

eboue semih urfali danny

engin selcuk melo ambramat

emre

elmander

Burdur da izlediğim bir maçı bile kazanamadık. :SS:

yuhh hahaha...

Amrabat konusunda biraz sabredelim diyordum ama anlaşılan büyük kazık yedik..

Bence yanlis dusunuyorsun renktas, adamda kalite var ama sadece yanlis macta yanlis zamanda oyunda oluyor.

Kapali takimlara karsi amrabat cok etkisiz, kayseride de oyle idi. Birde Fatih terim faktoru var. kenar cizgide demedigini yapmadi hareket kalmadi amrabata. bakini ordu/braga maclarina

Vallahi bende olsam o stressle oynayamam. dun aksamki macta kotu oynamasina karsin 2 etkili ortalar atti.

Kazanmak zorunda oldugumuz maci verdik resmen. Bu mactan bir puan bile basarisizlikti benim icin, yenilgiyi hic beklemiyordum bile. Beklemedigim ihtimal gerceklesti, ne diyecegimi bilemiyorum. Gazetelere bakamaz oldum bugun. "Galatasaray 0-2 Braga" gördugumde kahroluyorum desem yeridir. Evet bu takim icin ruya takim denildi. Belki Turkiye'de ruya takim olabilir, ama Avrupa icin kadromuz yetersiz.

Ordu ve Braga maçları tam da "takke düştü kel göründü" durumuna yol açmıştır, başka izahı yok.

Bazı arkadaşlar dışında herkes rüya takım masalına fazlaca inanmıştı, benim de anlamadığım bir şekilde.

Transfer sezonu sessiz geçerken, üst üste açıklamalar çoğunluğun gözünü boyadı, halbuki lig devam ederken, çok iyi hatırlıyorum, büyük kesim Burak/Hamit/Amrabat/Dany gibi isimlere karşı çıkıyordu.

Alternatif olarak bakılabilecek Burak bir anda takımın yıldızı haline getirildi, yaratıcı oyuncu ve sol bekteki yaralar görmezden gelindi, forvete Suarez gibi bitirici ve kendine pozisyon hazırlayabilen isimler beklerken hayal kırıklığı oldu.

Hele stoper faciasına hiç değinmiyorum. Tabi iki maçtır gördüklerimiz sadece transfer yanlışlarıyla açıklanabilecek durumlar değil, takımda bir vurdumduymazlık söz konusu, statik kalıyoruz bazen, resmen donuyorlar pozisyonlarda.

Oyuncular da taraftar gibi kendini dev aynasında görmeye başladı sanıyorum, özellikle defansta dönen toplarda hareketsiz kalıyoruz, bunda Ujfalusi gibi bir tecrübenin eksikliği de pay sahibi tabi ki.

Açık konuşmak gerekirse, dün akşamki kadroya bakınca geçen seneden bir artısını göremiyorum, o kadar transfere rağmen, CL takımı kuruluyor denmesine rağmen ekstramız yok. Hatta forvet hattımız

Baros-Elmander ikilisine göre daha zayıf, kanatlardaki eksiklik kapatılmadı, kanat forvet tarzı oyuncular kanat olarak kullanılmaya çalışılıyor. Bu eksikler de savunma hatasını az yapan takımlara karşı gol bulmamızı,

etkili hücum geliştirmemizi engelliyor, yönetimi vizyon konusunda eleştiren arkadaşların da anlatmak istediği bunlardır sanırım.

CL defterini kapattık gibi gözüküyor, gene de ligde en büyük favori biziz ve rahat şampiyon olacağımızı düşünüyorum, ama önümüzdeki sene gerekli hamleleri yapmak zorundayız. En büyük sıkıntımız,

birkaç iyi sonuçta rüya takım ilan edenlerin şimdi üzerimize gelecek olmasıdır, moral bozukluğunu derhal atmalıyız.

Daha iyi özetlenemezdi.

Yüreğine sağlık.

dünkü yenilgiye hiç üzülmedim bazen böyle yenilgiler takımlara güç verir ders olur burak alındığında bu adam gol fakiri kapalı savunmalara karşı silinir gider dediğimizde yok 30 gol attı yok 20 gol attı diyorlardı.şimdi çıkıp 4 gol attı diyenler çıkar hatırladığım 2 veya 3 ü boş kaleye bu forvetle türkiye liginde bile işimiz zor

ah birde şu ben dediydim diyenler olmasa bu hayat çekilmez.

Oyun tarzimizin Avrupa´ya sökmedigini anlamis olduk bence. Braga futbolun dogrularini yapti. Basit pas. Kim bostaysa pas. Bu kadar.

Ya bizimkiler? Ortadan sacma uzun ve sert toplar, panik futbol, 9 kisiyle hücum. Sökmedi iste, sökmeyecek de. Anlamis olduk.

9 kisiyle hücum edip, dogru dürüst pozisyon da üretememek düsündürücü acikcasi. Moral sifir. Ne diyecegimi bilmiyorum

Geri
Üst Alt