Ne alakası var arkadaşım ya saçma saçma yorumlar yapıp insanın canını sıkmayın... Yaşınız kaç bilmiyorum ama sanki Galatasaray Avrupa Fatihi lakabını 1 yılda aldı.. Avrupa'da başarıyı ilk yılında elde etmiş gibi davranıyorsunuz.. Sanki her yıl ŞL'de yarı final,çeyrek final oynuyormuş gibi konuşmayın ya o maç başlarken ki müziği ben duymayalı çook uzun zaman olmuştu onun keyfini çıkarıyorum ha maç içerisinde sevinirsin üzülürsün sinirlenirsin... O ayrı ama biraz keyfini çıkarın diyeceğim ama aç bak istersen ben grup kuraları çekilirken benim için önemli olan seneye de ŞL'de olmak bu sezon sadece keyfini çıkaracağım demiştim ve o 90 dakika boyunca yaptığımız baskının ve atakların heyecanını yaşıyorum ha üzülüyor muyum üzülüyorum ama sağlık olsun.. Her sezon mu katılıyoruz yahu.. Önce her sezon katılmayı öğrenelim, sonra başarı gelir zaten tıpkı 96-2004 yılları arası sürekli katılmayı öğrendiğimiz gibi..
Melo penaltı kaçırıyor tribünler homurdanıyor ooo falan diyor hatalı pasta falan... bu işler böyle olmaz taraftarlık böyle olmaz.. O adamlar orada gol atmak için bi taraflarını yırtıyor sen orada mırıldanıyorsun.. Sahadakilerinde moralini bozuyorsun.. Melo penaltı kaçınca sinirlendim saydım sövdüm ama tribünde olan biri o anın üzüntüsünü yaşayıp unutacak destek verecek.. Adamlar Dünya Kupası Finalinde penaltı kaçırıyor bu ne ki...
Bence herşey bu sene beklentilerin fazlalığından kaynaklanıyor benim gibi bu sene için beklentisi olmayanlar sakin kalıyor size göre pollyanna oluyor.. Sizin gibi Medya ve Takımın o zamana kadar iyi oyunuyla gaza gelip beklenti içine girenler de sağa sola saldırıyor...Oyunculara sallıyor 2 malubiyet daha alırsak hocaya ondan sonra yönetime sallıyor.. Taraftarlık buysa sağol almayalım...