ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

Ne alakası var arkadaşım ya saçma saçma yorumlar yapıp insanın canını sıkmayın... Yaşınız kaç bilmiyorum ama sanki Galatasaray Avrupa Fatihi lakabını 1 yılda aldı.. Avrupa'da başarıyı ilk yılında elde etmiş gibi davranıyorsunuz.. Sanki her yıl ŞL'de yarı final,çeyrek final oynuyormuş gibi konuşmayın ya o maç başlarken ki müziği ben duymayalı çook uzun zaman olmuştu onun keyfini çıkarıyorum ha maç içerisinde sevinirsin üzülürsün sinirlenirsin... O ayrı ama biraz keyfini çıkarın diyeceğim ama aç bak istersen ben grup kuraları çekilirken benim için önemli olan seneye de ŞL'de olmak bu sezon sadece keyfini çıkaracağım demiştim ve o 90 dakika boyunca yaptığımız baskının ve atakların heyecanını yaşıyorum ha üzülüyor muyum üzülüyorum ama sağlık olsun.. Her sezon mu katılıyoruz yahu.. Önce her sezon katılmayı öğrenelim, sonra başarı gelir zaten tıpkı 96-2004 yılları arası sürekli katılmayı öğrendiğimiz gibi..

Melo penaltı kaçırıyor tribünler homurdanıyor ooo falan diyor hatalı pasta falan... bu işler böyle olmaz taraftarlık böyle olmaz.. O adamlar orada gol atmak için bi taraflarını yırtıyor sen orada mırıldanıyorsun.. Sahadakilerinde moralini bozuyorsun.. Melo penaltı kaçınca sinirlendim saydım sövdüm ama tribünde olan biri o anın üzüntüsünü yaşayıp unutacak destek verecek.. Adamlar Dünya Kupası Finalinde penaltı kaçırıyor bu ne ki...

Bence herşey bu sene beklentilerin fazlalığından kaynaklanıyor benim gibi bu sene için beklentisi olmayanlar sakin kalıyor size göre pollyanna oluyor.. Sizin gibi Medya ve Takımın o zamana kadar iyi oyunuyla gaza gelip beklenti içine girenler de sağa sola saldırıyor...Oyunculara sallıyor 2 malubiyet daha alırsak hocaya ondan sonra yönetime sallıyor.. Taraftarlık buysa sağol almayalım...

Lufen bu cevabi begenende alintiya alsinda, gormeyenlerin gozune getirin. En mantikli, en guzel cevab budur arkadas. Sana tessekur ediyorum, benim dusuncelerimi anlattigin icin. Keske herkez boyle olsada, taraftar olarak buyusek. Ama keske iste...

Birde şu stadın üstü için artık çalışmalar başlamalı böyle stada yakışmıyo şu olay

hamit yerine aydın oynasa daha kötü olmazdı sanrm :b5:

yalnız hocanın ve yorumcuların söylediği bu yağmur bu zemini bu hale getirmemeliymiş ciddi sorunlar varmış

Fenevliler beşiktaşlıklara ne koymuşuz öyle şimdi eğlenmeye çalışıyorlar

terime kesinlikle yabancı transferi bırakılmamalı..vizyou düşük malesef..danny filan yalan

umut un kaçırdığı golü gördünz dimi???yok olmuyor işte..parayı basıp kakayı almıyorsan barosu oynatıcan arkdş

Toure kaç para alıyor Cityden?

Yok göndermek değilde ciddi şekilde uyarılmalı.Yahu G.Antep'te mi oynuyorsun.Adam daha nerde olduğunun farkında değil.

sahanın içindede sanki fasulyeden oynuyormuş gibi oynuyor. topu 4 kere geri attı adam. suda kalmasına ragmen. ben yabancı hakkımı bu dengesiz adama harcamam. iyi oynadıgı maçlarda bile kritik hata yapıyor. her maç yapıyor aslında hobisi herhalde.

Fenevliler beşiktaşlıklara ne koymuşuz öyle şimdi eğlenmeye çalışıyorlar

Birisi 0 çekip Türk takımları arasında tek diğeri CL takımları arasında 8 yiyen tek. Bunlara rağmen eğlenebiliyorlarsa helal olsun ne diyelim.

Bugün o zeminin en büyük suçlusuda yönetimdir. Sen o çatıyı kapattıracan arkadaş ! Geçen senede bu yüzden puan kayıpları yaşadık sahamızda. Sonra diyorsunuz ki vizyonumuz var CL liginde 10 sene içinde şampiyon olacaz.. Stadından başla o zaman yapılanmaya ! İngilterenin orta sıra takımlarının maçlarında bile böyle vukuatlar olmuyor

Cevap: Re: ŞL 12/13 H Grubu 3.Maç | Galatasaray 1-1 Cluj | Maç Sonucu | 23 Ekim

terime kesinlikle yabancı transferi bırakılmamalı..vizyou düşük malesef..danny filan yalan

umut un kaçırdığı golü gördünz dimi???yok olmuyor işte..parayı basıp kakayı almıyorsan barosu oynatıcan arkdş

ne paraymış arkadaş basınca herkes alınabiliyor

Toure şart Aykut.Bide gruptan çıkarsak eğer şart oğlu şart olacak.

Bu takıma herşey şart ve mubah.. Bilmiyorum artık ben herşeyi hocaya bıraktım.. Önceden heycan yapardım Galatasaray"ın maçını izliycez diye şevkimi kırdı.. İster şans deyin , ister futbolcuların formsuzluğu ister Fatih hocanın kadro seçimi ve ya taknik anlayışı.. Son 1 aydır Futboldan zevk almıyorum..

sahanın içindede sanki fasulyeden oynuyormuş gibi oynuyor. topu 4 kere geri attı adam. suda kalmasına ragmen. ben yabancı hakkımı bu dengesiz adama harcamam. iyi oynadıgı maçlarda bile kritik hata yapıyor. her maç yapıyor aslında hobisi herhalde.

Evet bunu her maç yapıyor.Aslında klas birini alsak gidebilir.Ama şu şartlar da kalması iyi olur.Ujfa planları alt üst etti Engin'le beraber.

Geri
Üst Alt