Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu maçı bi kazansak varya herşey tersine döner şu guruptan çıkarız
Bende böyle düsünüyorum. Ama sanki Cluj Chelsea'mis gibi cekiniyorum. Niye böyle anlamadim. Bakmasammi yarin maca acaba.
Dostum, yarin yenemezsek hersey bitmis oluyor, farkindasiniz heralde. (CL'de hersey bityor). Yani sans mans kimseyi ilgilendirmez bu saat'ten sonra.
Hadi bakalim, acikcasi ben her mac öncesi böyle düsünüyorum, ama olmuyor iste.
yarın Engin oynayacak mı acaba ? hiç takip edemedim bugün haberleri
Bende yarin o sans donecek diyorum
Kazanacağız rahat ol. Ben hala gruptan çıkacağımızı düşünüyorum.
Bende böyle düsünüyorum. Ama sanki Cluj Chelsea'mis gibi cekiniyorum. Niye böyle anlamadim. Bakmasammi yarin maca acaba.
allahım lütfen şans bizden yana olsun artık kazanalım şu maçı. Sen bizi saçma topların filelere gitmesinden koru vurduğumuzun gol olmasını nasip et :ayatollah:
Hadi bismillah..
Insallah öyle olur. :yenieek:
Manu bragayı yener, bizde cluju
Manu 12
Biz 4
Cluj 4
Braga 3
Manu bragayı yenemez o maç berabere
Ben haftalardır bu gruptan çıkacağız diyorum herkese, bide yarınki maç için nedenini bilmiyorum ama kazanacağımızdan çok eminim. Umarım yanılmam.
Öyle bi korku varki icimde, yani Cluj kim aslinda, parcalariz diyorum bi yandan, ama birde bizim maclara bakiyorum, rezalet defans.. Bu düsündürüyor. Ayrica kapanan takimlara karsi cok zorlaniyoruz zaten ve defans da kötü olunca, adamlar kontra'dan cok tehlikeli olabilirler. Cluj bize cok ters bi takim be.
Cluj-Manu yener Braga ile berabere kalır çıkarız.