ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj 1-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 7 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Şu maçı bi kazansak varya herşey tersine döner şu guruptan çıkarız

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 4.Maç | Cluj - Galatasaray | 21.45 | 7 Kasım | Smart Spor

Şu maçı bi kazansak varya herşey tersine döner şu guruptan çıkarız

Bende böyle düsünüyorum. Ama sanki Cluj Chelsea'mis gibi cekiniyorum. Niye böyle anlamadim. Bakmasammi yarin maca acaba.

yarın Engin oynayacak mı acaba ? hiç takip edemedim bugün haberleri

Dostum, yarin yenemezsek hersey bitmis oluyor, farkindasiniz heralde. (CL'de hersey bityor). Yani sans mans kimseyi ilgilendirmez bu saat'ten sonra.

Hadi bakalim, acikcasi ben her mac öncesi böyle düsünüyorum, ama olmuyor iste.

Bende yarin o sans donecek diyorum

Allahım lütfen şans bizden yana olsun artık kazanalım şu maçı. Sen bizi saçma topların filelere gitmesinden koru vurduğumuzun gol olmasını nasip et :ayatollah:

Hadi bismillah..

Bende böyle düsünüyorum. Ama sanki Cluj Chelsea'mis gibi cekiniyorum. Niye böyle anlamadim. Bakmasammi yarin maca acaba.

Olur böyle şl de maç kazanamıyoruz stres var tabi . Tarihimizin en kötü oyununu oynayalım ama bi kontra atakla gol atalım 0-1 yenip dönelim yeter ki kazanalım

Manu bragayı yener, bizde cluju

Manu 12

Biz 4

Cluj 4

Braga 3

5. maçlarda

Manuyla berabere kalırız, braga cluj berabere kalır

Manu 13

Biz 5

Cluj 5

Braga 4

6. maçlarda bragayla berabere kalırız, manu cluju yener

Manu 16

Biz 6

Braga 5

Cluj 5

6 puanla gruptan cıkarız. Olur mu olur :)

304415_453610244697676_705435345_n.png

Benim yarin mesela cok önemli bir is görüsmem var, baska ülke'de 1 yil calisacam ve bu konu'yu konusacaktik (Malta'dan teklif aldim). Ama zaman bile ayirmadim, direk iptal ettim bu mac icin. Yani yenemezsek ben biterim, gercekten biterim.

Ben haftalardır bu gruptan çıkacağız diyorum herkese, bide yarınki maç için nedenini bilmiyorum ama kazanacağımızdan çok eminim. Umarım yanılmam.

Öyle bi korku varki icimde, yani Cluj kim aslinda, parcalariz diyorum bi yandan, ama birde bizim maclara bakiyorum, rezalet defans.. Bu düsündürüyor. Ayrica kapanan takimlara karsi cok zorlaniyoruz zaten ve defans da kötü olunca, adamlar kontra'dan cok tehlikeli olabilirler. Cluj bize cok ters bi takim be.

Cluj-Manu yener Braga ile berabere kalır çıkarız.

Öyle bi korku varki icimde, yani Cluj kim aslinda, parcalariz diyorum bi yandan, ama birde bizim maclara bakiyorum, rezalet defans.. Bu düsündürüyor. Ayrica kapanan takimlara karsi cok zorlaniyoruz zaten ve defans da kötü olunca, adamlar kontra'dan cok tehlikeli olabilirler. Cluj bize cok ters bi takim be.

Maçta öne geçersek dağıtırız, ama gol geciktikçe rakibin direnci artıyor. O zamanda biz saçmalamaya başlıyoruz. Ayrıca bu sezon başından beri oynadığımız maçlarda başımıza gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez. Böylede gitmez ayrıca. Mutlaka sonu vardır.

Geri
Üst Alt