ŞL 12/13 H Grubu 6. Maç | Braga 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 5 Aralık

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga - Galatasaray | 21.45 | 5 Aralık

Yahu geçen seneki oyuncular yok artık. Geçen seneki form düzeyi yok artık. Ortasahan tarla gibi bomboş, yol geçen hanı. Ortasahayı 3'leyip güçlendirmek varken, Bu 4-4-2'yi zorlamanın anlamı nedir ? Yekta'ya neden forma verilmez ? Emre formsuz olmasına rahmen neden hala ısrarla oynatılır ? Fatih Hoca çok kötü risk alıyor. Allah korusun ManU yenilirse falan halimiz kötü olur. Gereksiz atraksiyon yaratmak buna denir. Ne gerek var yani ? Gerçekten anlamak güç.

emre çolak amrabattan cok daha iyi aklını kullanıyor daha teknik biraz fizik ve hızlansa amrabatın adını anan olmaz

emre çolak amrabattan cok daha iyi aklını kullanıyor daha teknik biraz fizik ve hızlansa amrabatın adını anan olmaz

Evet aklini cok iyi kullandigi icin 10000 defa kendi etrafinda dönüp top kaybediyor, gereksiz yerde calima giriyor ve sacma sapan yerlerde faul yapiyor.

Ahh hocam şu Emre ve çift forvet ısrarından vazgeçsen belkide şiir gibi top oyniycaz bu inadın inşallah bize pahalıya mal olmaz ...

Emre Cluj maçında çok iyiydi. Bu kadar ağır eleştirmeye gerek yok.

amrabat savunup emreyi yeriyorsunuz ya bişey demiyorum

Amrabat'i savundugumuz yok. Ama Emre oynayacagina Amrabat oynasin CL'de fena degildi su ana kadar. Engin formda olsa banko Engin derdim orasi ayri.

Cevap: Re: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga - Galatasaray | 21.45 | 5 Aralık

Bu maçta sistemin değişmeyeceğinden ben emindim. Bu maçta hoca sistemi değiştirerek kendini riske atmaz. Daha öncede yazmıştım Allah korusun yenilipte elenirsek lig maçında sistemi değiştirir hoca (tabi gerçekten sistemi değiştirmek istiyorsa), ha kazanarak yenilmezssek 4 4 2 ye devam eder taa ki tökezleyene kadar.

Sent from my GT-I9300
4-4-2 yi bu maçta değiştirmesini beklerdim hocanın. beni hayal kırkılığına uğrattı. takım kötü oynuyor birşeyler değişmeli ama hoca hiç tınlamıyor. hala formsuz elmander, hala akılsız emreçolak. birdahaki maçada umutu elmander yerine koyar değişen birşey olmaz.

eninde sonunda bu sistem değişecek bu hafta değişmedi sivasa değişmeli ama eğer değişmezse hoca ısrar ederse fener maçından sonra zaten değiştirmek Allahın emri olacak.

şu takımda iki keli begenmiyorum amrabat&cris

bende beğenmiyorum , hatta 8,5 milyonu çöpe attık diyebilirim ama Amrabat'ın kötü olması Emre Çolak'ı iyi yapmaz

Amrabat en azından skora etki ediyor arada bir de olsa :D.. Emre Çolak bal yapmayan arı misali

Deplasmandaki cluj maçındaki aynı 11 işte.(Bi tek melo farklı heralde)O gün nası oynadıysak,oyun anlayışımız neyse bugünde onu hedefliyo demekki hoca.

korkmayin emre colak iyi oynicak insallah

cluj karsisinda da iyi oynadi:asd:

Millet sıkıntı yok bu maçata da son 2 maç gibi içim rahat. Galibiyetten gram şüphem yok

Cevap: Re: ŞL 12/13 H Grubu 6.Maç | Braga - Galatasaray | 21.45 | 5 Aralık

4-4-2 yi bu maçta değiştirmesini beklerdim hocanın. beni hayal kırkılığına uğrattı. takım kötü oynuyor birşeyler değişmeli ama hoca hiç tınlamıyor. hala formsuz elmander, hala akılsız emreçolak. birdahaki maçada umutu elmander yerine koyar değişen birşey olmaz.

eninde sonunda bu sistem değişecek bu hafta değişmedi sivasa değişmeli ama eğer değişmezse hoca ısrar ederse fener maçından sonra zaten değiştirmek Allahın emri olacak.

:asd::asd:

bende beğenmiyorum , hatta 8,5 milyonu çöpe attık diyebilirim ama Amrabat'ın kötü olması Emre Çolak'ı iyi yapmaz

Amrabat en azından skora etki ediyor arada bir de olsa :D.. Emre Çolak bal yapmayan arı misali

bende o bolumu son man-u macinda amrabat icin soyledim..

macı uydudan falan bir yerlerden izlemem mümkün mü acaba

herkes burak yılmaz ileride tek başlıyacak diyordu umarım artık surekli elmander burak 2 lisini yanyana göruruz

Geri
Üst Alt