ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

SAnki yüz tane A.kupasi kazanmisiz ülke olarak ,millet Al´ne burun kiviriyor.

Ben Avrupa Ligi'ni küçümsüyorum. Orada yapacağın sükse kimsenin umrunda değil. 2011'de Braga final oynamış, sorsan kimse hatırlamaz. Kendi taraftarımız bile Braga'lı gruptan zor çıktık diyor.

Ve daha da önemlisi vites yükselttik. 4 yıl önce Hamburg'u yenmek bizim için herşeydi fakat şu an o heyecanın yarısı olmaz.

fener ve beşiktaş oynasın AL'de. Bizim için önümüzdeki 3-5 sene ŞL ikinci turunda, çeyrek finalinde elenmek daha tatmin edici.

Ben Avrupa Ligi'ni küçümsüyorum. Orada yapacağın sükse kimsenin umrunda değil. 2011'de Braga final oynamış, sorsan kimse hatırlamaz. Kendi taraftarımız bile Braga'lı gruptan zor çıktık diyor.

Ve daha da önemlisi vites yükselttik. 4 yıl önce Hamburg'u yenmek bizim için herşeydi fakat şu an o heyecanın yarısı olmaz.

fener ve beşiktaş oynasın AL'de. Bizim için önümüzdeki 3-5 sene ŞL ikinci turunda, çeyrek finalinde elenmek daha tatmin edici.

Ya kardesim ben anlatamiyorum herhalde.S.ligini kazanan Chelsea Al kupasini almak icin mücadele veriyor da bizim gibi en son 13 sene önce kupa almis takim mi kücümseyecek Al kupasini?Ben Al ile Sl arasinda bir tercih yapmadim zaten,Al de yolumuza devam edersek bunda kücümsenecek bir sey olmadigini ifade etmeye calistim.Ben de isterim Sl de yarin final veya kupayi almayi;)

Ya kardesim ben anlatamiyorum herhalde.S.ligini kazanan Chelsea Al kupasini almak icin mücadele veriyor da bizim gibi en son 13 sene önce kupa almis takim mi kücümseyecek Al kupasini?Ben Al ile Sl arasinda bir tercih yapmadim zaten,Al de yolumuza devam edersek bunda kücümsenecek bir sey olmadigini ifade etmeye calistim.Ben de isterim Sl de yarin final veya kupayi almayi;)

Mücadele edecek tabi ki. Hadi beyler elenelim diye işi bırakacak halleri yok ya. Chelsea o kupayı canını dişine takarak almadı bana kalırsa. FA Cup onlar için ne ise AL de oydu. Oynadılar ve normal halleri bile diğer takımlardan 3-5 gömlek üstün olduğu için aldılar. Terry'nin açıklamaları vardı aslında bu kulvarda olmak istemiyoruz diye.

Benim karşı çıktığım şey şu prestij meselesi. AL'yi alamayız bana kalırsa bu defans hattıyla. Yarı final falan oynarız gibime geliyor ama o da bırak prestiji kimsenin umrunda bile olmaz. Geçen seneyi fb'den dolayı az biraz takip ettik, yoksa 10 adamdan 9'u son 3-5 yılın uefa'daki yarı finalistlerini sayamaz.

Ne Real'e ne Kopenhag'a bakalım şu grupta bir kere olsun horoz olalım !!

Mart ayında avrupa biter bizim için clde devam edersek uefada sonuna kadar gideriz ve ilerki seneler için puan toplarız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Buffon>Muslera, Chiellini>Zan, Barzagli>Chedjou, Bonucci>Ceyhun, Asamoah>Riera, Lichsteiner<>Eboue, Pogba<>Melo, Marchisio>Selcuk, Vidal>(fit olmayan) Sneijder, Tevez>Burak, Drogba>Lllorente.

sen maci oynamissin bitmis serafettinim. oldu o zaman biz kalkalim.

sen skoru ve golleri atanlarida belirlede UEFA'ya gonderiver hepsini bak bize 6 dene yedirtme kulahlari degisirik :ka23:

Yok azerbeycan:)Nasilsin Umutsu?

Sagol abi iyiyim sen nasilsin?

Ben oyle dusunuyorum abi, bir Ingiltere Liginde, Ispanya Liginde, Almanyada oynayan takimlarin cok onemseyip almak icin herseyi yapacaklari bir kupa degil, hele zirveye oynuyorlarsa cunku rakipleri hep berbat duzeydeki takimlar oluyor. Benim icin hele bu yeni formatla birlikte AL yari finalden itibaren basliyor. Braga bile final oynamis abi dusun :)

Geri
Üst Alt