ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

ya açık açık yönetimi sevmiyorum o yüzden fırsatını buldum eleştiriyorum desen daha inandırıcı olursun.

Ya algı sorunun var, ya da inadına yapıyorsun..

ben kimseyi birebir tanımıyorum ki sevip sevmeme olayına düşeyim.. Beğenme vardır beğenmeme vardır.. Normal olarak bir insanın bazı şeylerini beğenirsin bazı şeylerini beğenmezsin.. Yönetimin stat konusunda çalışmalarını beğenmiyorum, TFF konusunda yaptıklarını beğenmiyorum ama mesela GSstore konusunda atılan adımları beğeniyorum.. Bazılarını beğenip bazılarını beğenmeme hakkına sahip değil miyim? Seni inandırmak zorunda mıyım? Sen kimsin ki senden çekinip sevmiyorum o yüzden eleştiriyorum demeyeceğim.. Ne yani bir yönetimin her yaptığı mı doğrudur?

Ogleden sonra aksama yakin saatlerde hava daha da kotu olacak, o yuzden bir an once saha temizlenip maç oynansa iyi olacak.

Gerci kar temizlendikten sonra, zeminin durumu ne olur bilemiyorum. Acaba yönetim bu yuzden mi agirdan alıyor.

♧tapatalk♧

Rakipler çok fena ya çıkarsak, çıkamazsakta üzülmem açıkçası

SGPT12 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya algı sorunun var, ya da inadına yapıyorsun..

ben kimseyi birebir tanımıyorum ki sevip sevmeme olayına düşeyim.. Beğenme vardır beğenmeme vardır.. Normal olarak bir insanın bazı şeylerini beğenirsin bazı şeylerini beğenmezsin.. Yönetimin stat konusunda çalışmalarını beğenmiyorum, TFF konusunda yaptıklarını beğenmiyorum ama mesela GSstore konusunda atılan adımları beğeniyorum.. Bazılarını beğenip bazılarını beğenmeme hakkına sahip değil miyim? Seni inandırmak zorunda mıyım? Sen kimsin ki senden çekinip sevmiyorum o yüzden eleştiriyorum demeyeceğim.. Ne yani bir yönetimin her yaptığı mı doğrudur?

hayır tonla yanlışı vardır ama sen gelmiş ntvspor doğru, fox tv doğru, mert aydın doğru, yönetim yalancı dersen bunda art niyet aramak son derece normaldir, aksine aramamak fazlaca iyimserlik olur.

ya son 3-4 sayfadaki yazılanları bi oku, malesef ne kadar cahil ve sadece eleştirmek için eleştiren bir taraftar grubumuz olduğunu, bu taraftar grubunun şikeci basın tarafından ne kadar kolay yönlendirildiğini göreceksin.

olaya biraz uzaktan bakılabilse herşey çok daha berrak ama malesef bizim yapımız bu değil, bizim tek derdimiz birini eleştirmek, bu en büyük tatmin olma aracımız.

geçen sezon yoğun yağmur nedeni ile maçı tatil etmeyen hakemi eleştiririz, bu sezon dolu şeklinde yağan kar dolayısı ile maçı erteleyeni eleştiririz, zeminde ısıtma yok diye eleştiririz, ısıtma olduğunu öğrenip hemen dansöz gibi kıvırıp neden 7 kişi karları temizliyodu diye eleştiririz, hakemin sadece çizgilerin açılmasını istediğini öğreniriz, bu sefer başka bi bahane buluruz, maçın başlamasına 5 saat varken bugün stadın neden temizlenmediğini eleştiririz (sanki kar kesilecek ve hiç kaplanmayacak gibi maça kadar), sonra o temizlenen alanın uefa yetkilileri ve hakemin görmesi için açıldığını görürüz.

lafın kısası milyon tane böyle örnek var, galatasaray taraftarı böyle, gerçi taraftar dememek lazım böyle kesime ama o zaman stadı bile dolduramayız.

CL'de başka hangi rakip olacak ki? O zaman baştan AL'ye gidelim biz iye kasıyoruzki?

Schalke gibi bi takım olsa olurdu mesela ayrıca sadece rakipler değil bizim takımın durumuda böyle rakipleri kaldıracak gibi gelmiyor bana

SGPT12 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftaya ertelensin. Cuma günü kura cekimine göre yatariz veya saldiririz. Bayern barca falan gelirse tur atlamaya gerek yok, biz bu kadroyla AL yari final görürüz

Ogleden sonra aksama yakin saatlerde hava daha da kotu olacak, o yuzden bir an once saha temizlenip maç oynansa iyi olacak.

Gerci kar temizlendikten sonra, zeminin durumu ne olur bilemiyorum. Acaba yönetim bu yuzden mi agirdan alıyor.

♧tapatalk♧

uefa dün gece bile 14:00da açıkladık diye maçı iki takım da istemesine rağmen 15:00a çekene kadar direndi. mahalle maçı değil bu hava güzel hadi başlayalım.

Kar temizleme olayı başlı başına rezaletti..Milyon dolarlık stad var kar temizleme makinesi yok. 3-5 kişi koskoca stadı temizlemeye çalışıyorlar..Bari Sabri-Dany-Yiğit -AMrabat gibi işe yaramazların eline de tutuştursalarmış birer kürek..

Neyse gecenin en iyi olayı Uefayı garantilememiz oldu..BU maça rahat çıkacağız..İlk kez bir maçta Gs'ın kazanmasının %100 olarak istemiyorum ne yalan söyleyeyim..%90 'lardayım..

2 avuç bahçemize kar yağsa temizleyemeyecek adamlarız ama koca stadı 2 dakkada çekip çevirdik valla... stadda hiç bir numara yok maç saatinde cillop gibi çıkacak... ntv de "aaa trafiğe takılmışlar heralde kihkih" diyorlar buraya "rezaalleett çalışıcılar trafiğe takılmış" muamelesi yapılıyor...

genlerimizde körükörüne eleştiri yetenekleri tavan durumunda... dün "doğalgaz yokmuş alttan ısıtma yokmuuşşş" eleştirilerine noooldu?... yalan çıktı... ama biz pes eder miyiz????? :) etmeyiiizzzz...

kar yağıyoorrrrr... gerekli merciilere başvurup kar yağışını erteleyemeyecek kadar beceriksiz yönetiimmmm... yönetim istifaaaaaaaa...

hayır tonla yanlışı vardır ama sen gelmiş ntvspor doğru, fox tv doğru, mert aydın doğru, yönetim yalancı dersen bunda art niyet aramak son derece normaldir, aksine aramamak fazlaca iyimserlik olur.

ya son 3-4 sayfadaki yazılanları bi oku, malesef ne kadar cahil ve sadece eleştirmek için eleştiren bir taraftar grubumuz olduğunu, bu taraftar grubunun şikeci basın tarafından ne kadar kolay yönlendirildiğini göreceksin.

olaya biraz uzaktan bakılabilse herşey çok daha berrak ama malesef bizim yapımız bu değil, bizim tek derdimiz birini eleştirmek, bu en büyük tatmin olma aracımız.

geçen sezon yoğun yağmur nedeni ile maçı tatil etmeyen hakemi eleştiririz, bu sezon dolu şeklinde yağan kar dolayısı ile maçı erteleyeni eleştiririz, zeminde ısıtma yok diye eleştiririz, ısıtma olduğunu öğrenip hemen dansöz gibi kıvırıp neden 7 kişi karları temizliyodu diye eleştiririz, hakemin sadece çizgilerin açılmasını istediğini öğreniriz, bu sefer başka bi bahane buluruz, maçın başlamasına 5 saat varken bugün stadın neden temizlenmediğini eleştiririz (sanki kar kesilecek ve hiç kaplanmayacak gibi maça kadar), sonra o temizlenen alanın uefa yetkilileri ve hakemin görmesi için açıldığını görürüz.

lafın kısası milyon tane böyle örnek var, galatasaray taraftarı böyle, gerçi taraftar dememek lazım böyle kesime ama o zaman stadı bile dolduramayız.

Ben onlar doğru söylüyor demedim akşam dinlemedim sabah açtım her yerde aynı geyik dedim ve yeterli önlem alınmadığını düşünüyorum belki ısıtma vardır yeteri kadar çalışmıyordur vs herşey olsa bile şu sahadaki tahtalar nedir ya Avrupa'da bu iş tahtalarla mı yapılıyor sen bilirsin..

Maça farklı kadroyla çıkabiliyormuşuz. Sadece dün oynayan oyuncu ilk 18'de olamıyor. Bence Burak'ı bugün dinlendirelim. Sneijder'i ileri çekip orta sahaya Engin'i koyalım. Şimdi kalkıp Engin 60 dakikalık oyuncu diyeceksiniz ;)

peki kadrolar aynımı olacak dünküyle. diyelim akşam ebue hastalandı başkasını koysak oyuncu değişikliği hakkımızmı gitmiş olucak ?

"Maç saatinde stat çevresinde kar yağışı olmayacağı olsa bile çok ince taneli olacağı tahmin ediliyor. Zemin temizlenirse maçın oynanmasına bir engel gözükmüyor"

dedi ntvspor yayınına afet koordinasyon merkezinden bağlanan spiker...

Belediye kar küreme aracı göndermiş stada bu arada onu bekliyorlarmış :)

Haftaya ertelensin. Cuma günü kura cekimine göre yatariz veya saldiririz. Bayern barca falan gelirse tur atlamaya gerek yok, biz bu kadroyla AL yari final görürüz

şampiyonlar ligi sadece para değil asıl prestijdir, 2 sezon arka arkaya gruptan çıkmış bi takım marka değerini arttıracaktır. bir porto, bir şaktar gibiolmak isteniyosa, yani 5e alıp 25e satmak, bunun yolu sürekli olarak şampiyonlar liginde gidebildiğin en iyi yere gitmeyi hedeflemek olmalıdır. tabi ki birkaç sezonda bi grptan çıkılmayabilir veya avrupa ligine gidilebilir ama grup kuraları çekildiğinde galatasaray geldiğinde rakipler, bu adamlar genelde gruptan çıkıyo mantığı ile düşünene kadar gruptan çıkıp elenmeyi bile yeğlerim.

kafayi yicem 1 tane bari kar kureme makinasi olmaz mi?

birini gonderin alsin carsidan 2 tane yaa pf

Geri
Üst Alt