ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

hahahahahaa

fenerliler iyi oldu inşallah münih barca gelir muhabbetine başlamış yazık lan size :)

ama ben anladım nedenini ;

bize bu takımlar çıkınca bunlar dünkü gibi maça gelip dünya gözüyle münih barca maçı izlemek istiyor :)

beter olun lan

iyi oldu diyorlar kuş beyin yemin ederim :D

BU Galatasaray#1 !

c6pa6ipb.jpg

Yalnız Öyle bir galibeyet ki.. CL de Son 16 ya kaldık... Takım üstündeki baskı azaldı. Taraftarın ve takımın güveni geri geldi. Ligde bize moral vericek. Devre arası Menez vb. oyunclar bize gelmeyi daha rahat kabul edecekler..

Bu Sneijderi asla unutmam artık ben :)

ercan taner müthis anlatıyor müthis,gecen sene baya kızmıstım ama uefa yı aldıgımız sene de finale kadar maclarımızı bu adam anlatmıstım,cok severim kendisini

Bunlar kopenhagenı bile yenemezlerdi. Juve italiada takip etmiyor galiba. Bunlar gecen sene bir az cok kaliteli olan benfica ile oynadılar ve tokadı yediler...Bu arada o benfica gruptan cıkamadı bu sene.

Daha oynadıkları takımların adını doğru söyleyebilen bile yoktu. Tv'lerde Beta Borisov diyorlardı. Plazen , Lazio falan desen onları da görüyoruz bu sene .

Hazir Sneijder bu golle isminden avrupada soz ettirdi, devre arasi 20'ye falan iteleyebilsekte o parayla Arda'yi falan geri alsak. 3-5-2'de sneijder'e luzum yok. Kanatlar daha onemli.

Geri
Üst Alt