ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Gökhan Zan: "Boğulacaksak büyük denizde boğulalım, biz UEFA takımı değiliz. Avrupa Fatihiyiz"

kocum benim...cok begendim bugün Zan'i..Llrontey'yi afetmedi yedi

Bize şans vermeyenlere tekrar sesleniyorum, Galatasaray Avrupa Fatihi'dir'

[media]https://www.youtube.com/watch?v=x0Jj-UWZLxU[/media]

antudakilere katkım olsun boşuna yormasınlar kendilerini, alsınlar aşağıda yazdığımı kopyalayıp yapıştırsınlar.

"Juventusun oyuncusu Krasic bizde ilk 18 e bile giremiyordu Juventus sıradan bir takım"

engin ataman maca gidecegni soylemisti gittimi acaba basketbolcularden kimse gittimi maca ?

Bu akşam herhangi bir spor programı var mı? Başımız dik şöyle keyifle izleyelim..

BbNr8mKIgAEN48r.jpg

yeni geldim beyler vallaha kaybetseydik çok üzülürdüm her tarafımız ayakkabılarımız kar doldu ayağımı hissetmiyordum

stadın önünde penguen gibi yürüyorduk yeminle

yeni geldim beyler vallaha kaybetseydik çok üzülürdüm her tarafımız ayakkabılarımız kar doldu ayağımı hissetmiyordum

stadın önünde penguen gibi yürüyorduk yeminle

ayagna yuregine saglik orda olan herkes ile beraber keske bende Turkiyede olup maca gitme sansim olsaydi bir tarihe tanidik ettiniz canli golzer ile okadarida olsun sizin yerinizde olmak istiyen milyonlarca insan vardi inan sukur et.

Kimseyi dert etmedim senin gibilerin mesajlarını buldukca yazasım geliyor hep sen denk geliyosun neyse bi bırakamadınız su terimi napıyosanıZ yapın

yahu seninle muhatap olmak isteyen kim. forumda en tiksindiğim insanlardan birisin. git az öte de oyna kardeşim. benim mesajlarımdan sana ne.

ayagna yuregine saglik orda olan herkes ile beraber keske bende Turkiyede olup maca gitme sansim olsaydi bir tarihe tanidik ettiniz canli golzer ile okadarida olsun sizin yerinizde olmak istiyen milyonlarca insan vardi inan sukur et.

zaten sneijderin attığı gol sonrası ne yorgunluk kaldı ne başka bir şey

tanımadığım insanlarla bir baktım deli gibi seviniyoruz

1000 defa olsa 1000 defa gidilirdi.

Geri
Üst Alt