ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Kulakların çınlasın.

Haaa bir de buna çalıntı diyorlar ulan embesiller ordusu ulan beyin yoksunları sizin Rize maçı sonrası yaptığınız soytarılık acaba ilk nerden çıktı . Ya da bu poz neyin eseri bir söyleyin.

[attachment=5630:1383211905-gsfbtepee.jpg]

Ekli dosyalar

• 1383211905-gsfbtepee.webp
    1383211905-gsfbtepee.webp
    32 KB · Görüntüleme: 298
'galatasaray saygıyı hakeden bir takımdı, bahane üretmeye gerek yok'

giorgio chiellini

Juventusa şikeci diyenleri kınıyorum.. Juventus kendi FEDERASYONLARI tarafından küme düşürülerek tamamen aklanmış tertemiz bir kulüptür. Bizim yerli versiyonları ile kıyas yapmayın. O kadar aşağılık bir kulüp ve federasyonları yok adamların..

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollll gol ulan gol...

[attachment=5631:image.jpg] Biz GALATASARAY ız her zaman büyük oynarız.Aşağıdaki mesajı inanmak başarının yarısıdır düşüncesiyle yolluyorum.

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 283
  • image.webp
    image.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 252
Bazen kendimize de kızıyorum; X takım dandik, şaibeli bir ligde 90+'larda şans ve şaibeli gollerle 3-5 maç kazandı diye amma bunalıma soktuk kendimizi be.. Bugün umarım kim olduğumuzu hatırlamışızdır futbolcular, taraftar, yönetim hepimiz.

01.png

Ekli dosyalar

• upload_2013-12-11_22-18-45.webp
    upload_2013-12-11_22-18-45.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 32
hakan şükür: son dakika...'yarın juventuslu çocuklara kar tatili' not: juventus valisi..

nuri şahin: tebrikler galatasaraysk

rasim ozan kütahyalı: ümit özat ve ahmet çakar galatasaray'dan özür dilemek zorunda

beyazıt öztürk: galatasaray'ı canı gönülden tebrik ediyoruz. şampiyonlar ligi'nde bir türk takımı görmek ülkemiz adına büyük gurur. yolun açık olsun gs.

muammer güler: galatasaray'a tebrikler. gecikmeli de olsa bu önemli galibiyetle türkiye'yi gururlandırdı.

şahan gökbakar: dahili ve harici tüm juventuslulara kapak olsun!

hüseyin avni mutlu: juventus'u dondurduk, italya'ya sevgiyle uğurladık. galatasaray'ımıza tebrikler. yolunuz açık olsun...

mahsun kirmizigül: allah'ını seveyim galatasaray

sarp apak: tebrikler be galatasaray

egemen bağış: tebrikler galatasaray. bravo cim bom bom. türkiye sizlerle gururlandı. durmak yok, yeni turda da yola devam.

roku okurken sesını , yarattığı gurultuyu duydum resmen suratının aldığı tribal şekiller aniden beliriverdi hepsi gözümun onunde

nasıl pis bir etki bıraktıysa artık

hakan şükür: son dakika...'yarın juventuslu çocuklara kar tatili' not: juventus valisi..

nuri şahin: tebrikler galatasaraysk

rasim ozan kütahyalı: ümit özat ve ahmet çakar galatasaray'dan özür dilemek zorunda

beyazıt öztürk: galatasaray'ı canı gönülden tebrik ediyoruz. şampiyonlar ligi'nde bir türk takımı görmek ülkemiz adına büyük gurur. yolun açık olsun gs.

muammer güler: galatasaray'a tebrikler. gecikmeli de olsa bu önemli galibiyetle türkiye'yi gururlandırdı.

şahan gökbakar: dahili ve harici tüm juventuslulara kapak olsun!

hüseyin avni mutlu: juventus'u dondurduk, italya'ya sevgiyle uğurladık. galatasaray'ımıza tebrikler. yolunuz açık olsun...

mahsun kirmizigül: allah'ını seveyim galatasaray

sarp apak: tebrikler be galatasaray

egemen bağış: tebrikler galatasaray. bravo cim bom bom. türkiye sizlerle gururlandı. durmak yok, yeni turda da yola devam.

roku okurken sesını , yarattığı gurultuyu duydum resmen suratının aldığı tribal şekiller aniden beliriverdi hepsi gözümun onunde

nasıl pis bir etki bıraktıysa artık

Mahsun hariç gerisi tırt .

Geri
Üst Alt