Sedat Görür
Aslan Üye
- 7 Şubat 2013
- 9.603
- 1.566
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-Averajla ŞL den tur atlayan ilk takım olduk.
2001'de çeyrek finale çıkarken de -3 averajımız vardı.Yalan böyle şeylerin çoğu.
Aynen Strum Graz lider çıkmıştı . Aziz duymasın![]()
2001'de çeyrek finale çıkarken de -3 averajımız vardı.Yalan böyle şeylerin çoğu.
hakan şükür: son dakika...'yarın juventuslu çocuklara kar tatili' not: juventus valisi..
nuri şahin: tebrikler galatasaraysk
rasim ozan kütahyalı: ümit özat ve ahmet çakar galatasaray'dan özür dilemek zorunda
beyazıt öztürk: galatasaray'ı canı gönülden tebrik ediyoruz. şampiyonlar ligi'nde bir türk takımı görmek ülkemiz adına büyük gurur. yolun açık olsun gs.
muammer güler: galatasaray'a tebrikler. gecikmeli de olsa bu önemli galibiyetle türkiye'yi gururlandırdı.
şahan gökbakar: dahili ve harici tüm juventuslulara kapak olsun!
hüseyin avni mutlu: juventus'u dondurduk, italya'ya sevgiyle uğurladık. galatasaray'ımıza tebrikler. yolunuz açık olsun...
mahsun kirmizigül: allah'ını seveyim galatasaray
sarp apak: tebrikler be galatasaray
egemen bağış: tebrikler galatasaray. bravo cim bom bom. türkiye sizlerle gururlandı. durmak yok, yeni turda da yola devam.
roku okurken sesını , yarattığı gurultuyu duydum resmen suratının aldığı tribal şekiller aniden beliriverdi hepsi gözümun onunde
nasıl pis bir etki bıraktıysa artık
Yabancı sayfada gördüm.Doğruluğunu araştırmadım.Ama şöyle olabilir;en çok gol yiyerek gruptan çıkmak.Çünkü -6 averajımız vardı.