Mete ERTUĞRUL
Kırmızı Üye
- 7 Eylül 2013
- 2.417
- 0
- 726
Bazı taraftarlar Mancini'de memnun şimdilik; çünkü anadolu takımları gibi kapanıp gol yemiyoruz, üstüne Drogba'ya top şişirik kontradan gol bulmaya çalışıyoruz. Müthiş bir sistem gerçekten..
Eğer büyük takım gibi oynamaya başlarsak bir gün, o zaman eleştirilerimi sonlandırır övmesini de bilirim. Ama ben Drogba ve Sneijder sayesinde tur atlamamız dışında herhangi olumlu bir gelişme göremiyorum takımın futbolu adına. Fatih Terim'in ilk senesi dışında oynattığı futbol da aynı şuan ki gibi takıma yakışmayan bir haldeydi. Nedenlerini ben biliyorum ama burada tekrar tekrar söylemek istemiyorum, umarım düzelme olur yakın zamanda. Mancini veya başkası başarmış umrumda değil, yeter ki iyi futbol oynayalım.
drogba ve sneijder sayesinde mi tur atladık ? tevez llorente vidal pirlo pogba buffon chiellini her biri mevkilerinde dünyanın sayılı oyuncularından o zaman bu adamlar takımlarına neden tur atlatamadı. geçen seneki gibi cluju geçip tur atlamadık geçtiğimiz takım juventus ve bunu sadece 2 oyuncuyla başarmak mümkün değil. dünkü savaşı sneijder veya drogba değil sistem ve takım mücadelesi kazanmıştır.