ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Bazı taraftarlar Mancini'de memnun şimdilik; çünkü anadolu takımları gibi kapanıp gol yemiyoruz, üstüne Drogba'ya top şişirik kontradan gol bulmaya çalışıyoruz. Müthiş bir sistem gerçekten..

Eğer büyük takım gibi oynamaya başlarsak bir gün, o zaman eleştirilerimi sonlandırır övmesini de bilirim. Ama ben Drogba ve Sneijder sayesinde tur atlamamız dışında herhangi olumlu bir gelişme göremiyorum takımın futbolu adına. Fatih Terim'in ilk senesi dışında oynattığı futbol da aynı şuan ki gibi takıma yakışmayan bir haldeydi. Nedenlerini ben biliyorum ama burada tekrar tekrar söylemek istemiyorum, umarım düzelme olur yakın zamanda. Mancini veya başkası başarmış umrumda değil, yeter ki iyi futbol oynayalım.

drogba ve sneijder sayesinde mi tur atladık ? tevez llorente vidal pirlo pogba buffon chiellini her biri mevkilerinde dünyanın sayılı oyuncularından o zaman bu adamlar takımlarına neden tur atlatamadı. geçen seneki gibi cluju geçip tur atlamadık geçtiğimiz takım juventus ve bunu sadece 2 oyuncuyla başarmak mümkün değil. dünkü savaşı sneijder veya drogba değil sistem ve takım mücadelesi kazanmıştır.

BbSQPrwCEAAzKCs.jpg:large

Arkadan koşan Higuain.. Trende Rooney ve atletico lu Costa..Diğerlerini çıkaramadım

Dunku saha sartlarinda kimse elestirelemez bence, çünkü ortada bir sistem filan yoktu. Oynanacak tek oyun vardi topu ileriye sisirmek bizde bunu yaptik ve sonuca ulaştık.

Mancini 2 mactir kagit üstünde 3-5-2 ama oyunun genelinde 5-3-2 gibi bir sistemle oynatti ve sonuc olarak istedigimizi aldik.

Ama onemli olan düzgün bir zeminde bu sistemle takımın ne yapacagidir.

Gerci ara transfer doneminde aldiracagi oyunculardan sonra oynatacagi oyuna gore yorum yaparım ben Mancini icin, o yuzden bekliyorum. Umarim başarılı olur...

♧tapatalk♧

elenen takımlar içinde şampiyonluk olasılığı en açık ara en yüksek takımı eledik. bu başarı değilde nedir

Arkadan koşan Higuain.. Trende Rooney ve atletico lu Costa..Diğerlerini çıkaramadım

rooney'in arkasinde olan C.ronaldo onun onunda olan chelsea'li eto sanirim , eto'un arkasinda milan'li kaka, onun yanindaki sacini baglayan zlatan herhalde , zlatanin onundaki dortmondun teknik direktoru sanirim :Dbizim wesley en arkada ve onun yaninda yesil bir aygir var oda hulk olabilir :D aha bide wesley'in oundakide ribery

drogba ve sneijder sayesinde mi tur atladık ? tevez llorente vidal pirlo pogba buffon chiellini her biri mevkilerinde dünyanın sayılı oyuncularından o zaman bu adamlar takımlarına neden tur atlatamadı. geçen seneki gibi cluju geçip tur atlamadık geçtiğimiz takım juventus ve bunu sadece 2 oyuncuyla başarmak mümkün değil. dünkü savaşı sneijder veya drogba değil sistem ve takım mücadelesi kazanmıştır.

Geçen Seneki yendiğimiz Cluj ve Braga maçında sayısız pozisyonamı girdik yada deli gibi baskılımı oynadık acaba...Geçtiğimiz sene yendiğmiz 3 maçtada (Manu CLuj ve Braga)....Girdiğimiz tüm pozisyonları attık..Başkada pozisyona giremedik baskılıda oynamadık..Deplasmandaki Baraga maçında gol olacağına inancım yoktu..Evimizdeki Manuda taraftar mükemmeldi ama arapası verkaç karşıkarşıya uzaktan köşeye şut vs hiçbiri yoktu.. Romanyada da öyle.. Eleştirdiğim için söylemiyorum..Şunu belirtmek için anlatıyorum..Devler liginde böyle oynarsan 3 puan alıyosun..Yoksa hayal kırıklığı..Evimizde Bragaya baskılı oynadık iki kontra iki gol yedik..Evimizde Cluja baskılı oynadık tek pozisyonda gol yedik...Evimizde Reale baskılı oynadk her kontra gol oldu.Evimizde Manuya kontrollü oynadık sabrettik bi kornerden kafa golüyle yendik....Devler liginde Manu Münih Barca Real değilsen böyle oynamalısın..Luceli shaktarda yıllardır böyle başarılar alır

Benim eleştirim bu maç için değil, tekrarlayayım; genel olarak gidişatımızı iyi görmüyorum. Juventus maçı şu şartlarda ancak bu şekilde kazanılabilirdi buna katılıyorum. Juventus maçı için konuşursak, Drogba ve Sneijder sayesinde aldık maçı. Mancini maç boyunca takımı eksik oynattığı gibi, son dakikalara kadar sadece maçı izledi, Drogba ve Sneijder'in katkılarıyla şapkadan çıkan gol dışında galibiyete ihtiyacımız olmasına rağmen tek bir tehlike yaratamadık veya tehlike girişiminde bulunamadık maç boyunca. Tamam takımın durumu şu an iyi futbol oynamaya müsait olmayabilir ama en azından bir şeyler denenmeli. En azından takım her maç Burak yüzünde göz göre göre 10 kişi oynatılmamalı 90 dakika.

Son iki maça kadar ben de umutsuzdum ama şu an en azından devre arasına kadar 3-5-2 ile kayıpsız gideriz gibi görünüyor. Mancini'yi eleştirmeden önce devre arası transferlerini ve ikinci devrede oynanacak futbolu beklemek daha doğru.

Kaka da var sanirim iki elini yukarı dogru kaldırmış

♧tapatalk♧

Geçen Seneki yendiğimiz Cluj ve Braga maçında sayısız pozisyonamı girdik yada deli gibi baskılımı oynadık acaba...Geçtiğimiz sene yendiğmiz 3 maçtada (Manu CLuj ve Braga)....Girdiğimiz tüm pozisyonları attık..Başkada pozisyona giremedik baskılıda oynamadık..Deplasmandaki Baraga maçında gol olacağına inancım yoktu..Evimizdeki Manuda taraftar mükemmeldi ama arapası verkaç karşıkarşıya uzaktan köşeye şut vs hiçbiri yoktu.. Romanyada da öyle.. Eleştirdiğim için söylemiyorum..Şunu belirtmek için anlatıyorum..Devler liginde böyle oynarsan 3 puan alıyosun..Yoksa hayal kırıklığı..Evimizde Bragaya baskılı oynadık iki kontra iki gol yedik..Evimizde Cluja baskılı oynadık tek pozisyonda gol yedik...Evimizde Reale baskılı oynadk her kontra gol oldu.Evimizde Manuya kontrollü oynadık sabrettik bi kornerden kafa golüyle yendik....Devler liginde Manu Münih Barca Real değilsen böyle oynamalısın..Luceli shaktarda yıllardır böyle başarılar alır

benim hangi dediğime karşı çıktın anlayamadım :) bende diyorumki juventusu geçmek cluju geçmekten çok daha önemli bir başarıdır ve bunu ancak iyi bir sistemle elde edebilirsin. yoksa defansif oyunu eleştirdiğim falan yok bencede cl de başarı için çok iyi bir takım savunması şarttır. istediğin kadar hücum gücün olsun savunmada sağlam duramassan mağlubiyet kaçınılmaz olur.

Ronaldo da var, iki eli havada, yumruk seklinde..

Bu omar da Ronaldocu çıktı:):)

Messi yok:D

♧tapatalk♧

Geri
Üst Alt