ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

benim hangi dediğime karşı çıktın anlayamadım :) bende diyorumki juventusu geçmek cluju geçmekten çok daha önemli bir başarıdır ve bunu ancak iyi bir sistemle elde edebilirsin. yoksa defansif oyunu eleştirdiğim falan yok bencede cl de başarı için çok iyi bir takım savunması şarttır. istediğin kadar hücum gücün olsun savunmada sağlam duramassan mağlubiyet kaçınılmaz olur.

:smile-99:yok katıldım destekledim..Cluj e bile baskılı oynarken gol yedik ona bile daha kontrollü oynayınca yendik dedim..

En tatlısı Şino olmuş, insanin yanaklarını sikasi geliyor:D

♧tapatalk♧

Son iki maça kadar ben de umutsuzdum ama şu an en azından devre arasına kadar 3-5-2 ile kayıpsız gideriz gibi görünüyor. Mancini'yi eleştirmeden önce devre arası transferlerini ve ikinci devrede oynanacak futbolu beklemek daha doğru.

Ben de bu şekilde düşünüyorum, benim Mancini'yi şu ana kadar eleştirdiğim tek konu aslında ısrarla Burak'ı 11'de oynatmaya devam etmesi, onun dışında bir konuda eleştirim yok. Ocak ayını herkes gibi ben de dört gözle bekliyorum. Sabredilmeye hakkı var Mancini'nin.

:smile-99:yok katıldım destekledim..Cluj e bile baskılı oynarken gol yedik ona bile daha kontrollü oynayınca yendik dedim..

manciniye gerçekten güveniyorum. bu turu terim asla ama asla geçemezdi. mancini gerçekten istediği sistemi oturtabilirse ve seneye yabancı sınırıda kalkarsa ki kalkacağa benziyor çok iyi bir takım kuracağına eminim

2 gün üst üste o müthiş soğuğa rağmen desteğe gelen herkesten Allah razı olsun, galibiyetin büyük payı harbiden taraftarın bu sefer.

BbSDEo5CcAAY-h5.jpg:large

Conte nin asabik psikolojisi VS mancini nin de buna, double relax vaziyette alaylı sırıtma tepkisi

Çok harika ve dinamik bir enstantane bu gerçekten...

Umarım öyle olur, ama Burak ve Sabri gibi oyuncular ile herhangi bir sistemin oturtulabileceğine inanmıyorum. Önce çöplerin temizlenmesi gerekiyor. Bir de şöyle bir durum var, ben galibiyetten daha çok iyi futbol izlemek istiyorum. Çünkü önce futbolsever sonra Galatasaraylıyım. Nedeni ise Galatasaray'ın bana maddi bir getirisi yok, futbol ise bir eğlence bizim için. Eğlenmek için benim iyi futbol izlemeye ihtiyacım var ve bunu da takımım Galatasaray'dan bekliyorum haliyle. Yani mantalitem "kazanalım da nasıl olursa olsun" olmadı hiçbir zaman. Ayrıldığımız nokta bu oluyor sanırım. :)

evet ayrıldığımız nokta o ama iyi de oynasak (burda iyiyi sizin kullandığınız anlamda göze hoş gelen olarak kullanıyorum), maçı kazanamazsak o hafta bana zehir oluyo, o yüzden hayattan zevk almak için 1-0 olsun bizim olsun diyorum, futboldan zevk almak için bayerni izliyorum, toptan çözüm :D

evet ayrıldığımız nokta o ama iyi de oynasak (burda iyiyi sizin kullandığınız anlamda göze hoş gelen olarak kullanıyorum), maçı kazanamazsak o hafta bana zehir oluyo, o yüzden hayattan zevk almak için 1-0 olsun bizim olsun diyorum, futboldan zevk almak için bayerni izliyorum, toptan çözüm :D

İyi oynarsak galibiyet gelir zaten. :)

Ben Bayern falan izleyince bizim takımın maçlarını izleyesim gelmiyor. :D

İyi oynarsak galibiyet gelir zaten. :)

Ben Bayern falan izleyince bizim takımın maçlarını izleyesim gelmiyor. :D

dün de iyi oynadık, pozisyon vermedik, bulduğumuzu attık.

gerçi öyle bi sahada oynanan futbola yorum yapmak çok doğru değil, selçuku dinleyince, adam bu sahada fazlası olmuyo dedi açık açık.

Geçen Seneki yendiğimiz Cluj ve Braga maçında sayısız pozisyonamı girdik yada deli gibi baskılımı oynadık acaba...Geçtiğimiz sene yendiğmiz 3 maçtada (Manu CLuj ve Braga)....Girdiğimiz tüm pozisyonları attık..Başkada pozisyona giremedik baskılıda oynamadık..Deplasmandaki Baraga maçında gol olacağına inancım yoktu..Evimizdeki Manuda taraftar mükemmeldi ama arapası verkaç karşıkarşıya uzaktan köşeye şut vs hiçbiri yoktu.. Romanyada da öyle.. Eleştirdiğim için söylemiyorum..Şunu belirtmek için anlatıyorum..Devler liginde böyle oynarsan 3 puan alıyosun..Yoksa hayal kırıklığı..Evimizde Bragaya baskılı oynadık iki kontra iki gol yedik..Evimizde Cluja baskılı oynadık tek pozisyonda gol yedik...Evimizde Reale baskılı oynadk her kontra gol oldu.Evimizde Manuya kontrollü oynadık sabrettik bi kornerden kafa golüyle yendik....Devler liginde Manu Münih Barca Real değilsen böyle oynamalısın..Luceli shaktarda yıllardır böyle başarılar alır

olayın özeti bu işte. deplasmandaki manu maçında sağlı sollu geldik, gol pozisyonumuz 2-3, ama adamlar ne zaman topu alsalar her atakları gol pozisyonu. şampiyonlar ligi bu işte. oturmuş sistemin yoksa böyle oynayacaksın.

Hem Mancini hemde Fatih Terim hak etmedikleri kadar elestiriliyor bu forumda.. Haksizmiyim?

Aynı şartlarda Terim olsaydı kopenhag maçının haberini almasıyla kaybedecek birşey yok edasıyla maçın başlamasıyla 30-45 arası kontrolsuz saldırırdık golü yerdik.sonra tribünler zaten ikinci yarı başlardı ölüm varmış vs vs. oyuncular kopardı 1-2 gol daha yerdik ve kaybederdik.biz sonra 8.5-15 dakika süper oynadık ama olmadıyınca olmuyor diye açıklamalar yapılırdı.

Böyle davranmaları normal.

Ancak chelseadan iyi olduğumuza inanmıyorum. ama dediğin gibi diğerleinden iyiyiz.

rakip olarak kim gelirse gelsin artık karşılarında 2 sezondur gruptan çıkan, geçen sezon çeyrek final gören bi takım var. istikrar rakibi her zaman korkutur. birkaç sene daha böyle gitsek çok çekinilen bi takım oluruz eskisi gibi, kimse bizimle eşleşmek istemez.

Geri
Üst Alt