Mete ERTUĞRUL
Kırmızı Üye
- 7 Eylül 2013
- 2.417
- 0
- 726
kaka değil mi iki parmağı havada olan
olabilir zaten iyi bir karikatür olmamış. kim oldukları net anlaşılamıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaka değil mi iki parmağı havada olan
benim hangi dediğime karşı çıktın anlayamadımbende diyorumki juventusu geçmek cluju geçmekten çok daha önemli bir başarıdır ve bunu ancak iyi bir sistemle elde edebilirsin. yoksa defansif oyunu eleştirdiğim falan yok bencede cl de başarı için çok iyi bir takım savunması şarttır. istediğin kadar hücum gücün olsun savunmada sağlam duramassan mağlubiyet kaçınılmaz olur.
Son iki maça kadar ben de umutsuzdum ama şu an en azından devre arasına kadar 3-5-2 ile kayıpsız gideriz gibi görünüyor. Mancini'yi eleştirmeden önce devre arası transferlerini ve ikinci devrede oynanacak futbolu beklemek daha doğru.
:smile-99:yok katıldım destekledim..Cluj e bile baskılı oynarken gol yedik ona bile daha kontrollü oynayınca yendik dedim..
Bugünde maç varmı Juveyle:trollfacce.gif:
Umarım öyle olur, ama Burak ve Sabri gibi oyuncular ile herhangi bir sistemin oturtulabileceğine inanmıyorum. Önce çöplerin temizlenmesi gerekiyor. Bir de şöyle bir durum var, ben galibiyetten daha çok iyi futbol izlemek istiyorum. Çünkü önce futbolsever sonra Galatasaraylıyım. Nedeni ise Galatasaray'ın bana maddi bir getirisi yok, futbol ise bir eğlence bizim için. Eğlenmek için benim iyi futbol izlemeye ihtiyacım var ve bunu da takımım Galatasaray'dan bekliyorum haliyle. Yani mantalitem "kazanalım da nasıl olursa olsun" olmadı hiçbir zaman. Ayrıldığımız nokta bu oluyor sanırım.![]()
evet ayrıldığımız nokta o ama iyi de oynasak (burda iyiyi sizin kullandığınız anlamda göze hoş gelen olarak kullanıyorum), maçı kazanamazsak o hafta bana zehir oluyo, o yüzden hayattan zevk almak için 1-0 olsun bizim olsun diyorum, futboldan zevk almak için bayerni izliyorum, toptan çözüm![]()
İyi oynarsak galibiyet gelir zaten.
Ben Bayern falan izleyince bizim takımın maçlarını izleyesim gelmiyor.![]()
Geçen Seneki yendiğimiz Cluj ve Braga maçında sayısız pozisyonamı girdik yada deli gibi baskılımı oynadık acaba...Geçtiğimiz sene yendiğmiz 3 maçtada (Manu CLuj ve Braga)....Girdiğimiz tüm pozisyonları attık..Başkada pozisyona giremedik baskılıda oynamadık..Deplasmandaki Baraga maçında gol olacağına inancım yoktu..Evimizdeki Manuda taraftar mükemmeldi ama arapası verkaç karşıkarşıya uzaktan köşeye şut vs hiçbiri yoktu.. Romanyada da öyle.. Eleştirdiğim için söylemiyorum..Şunu belirtmek için anlatıyorum..Devler liginde böyle oynarsan 3 puan alıyosun..Yoksa hayal kırıklığı..Evimizde Bragaya baskılı oynadık iki kontra iki gol yedik..Evimizde Cluja baskılı oynadık tek pozisyonda gol yedik...Evimizde Reale baskılı oynadk her kontra gol oldu.Evimizde Manuya kontrollü oynadık sabrettik bi kornerden kafa golüyle yendik....Devler liginde Manu Münih Barca Real değilsen böyle oynamalısın..Luceli shaktarda yıllardır böyle başarılar alır
Böyle davranmaları normal.
Ancak chelseadan iyi olduğumuza inanmıyorum. ama dediğin gibi diğerleinden iyiyiz.
Hem Mancini hemde Fatih Terim hak etmedikleri kadar elestiriliyor bu forumda.. Haksizmiyim?