ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

BbR7HTmIQAAr1U7.jpg:large

Ümit Özat ve Futbol dersleri :)

Bahsedilen tarih: 2000/2001 sezonu.

Yani Süper kupayı aldığımız ve efsane kadrodan sadece H.Şükür ün olmayıp, yerine Mario Jardel in dahil olduğu Efsane kadronun devamıdır..

Bahsedilen tarih: 2000/2001 sezonu.

Yani Süper kupayı aldığımız ve efsane kadrodan sadece H.Şükür ün olmayıp, yerine Mario Jardel in dahil olduğu Efsane kadronun devamıdır..

yanlısın var jardellı kadro deportıvo,mılan,psg ıle aynı grupta yer alıp ceyrek fınale cıkmıstık barca,roma,lıverpool ıle aynı grupta yer aldıgımız zaman kadro oldukca mutevazıydı(taffarel,fatıh akyel,popescu,ahmet yıldırım,okan,emre,hagı,hakan,umıt davala) gıbı ısımler kadrodan ayrılmıstı

yanlısın var jardellı kadro deportıvo,mılan,psg ıle aynı grupta yer alıp ceyrek fınale cıkmıstık barca,roma,lıverpool ıle aynı grupta yer aldıgımız zaman kadro oldukca mutevazıydı(taffarel,fatıh akyel,popescu,ahmet yıldırım,okan,emre,hagı,hakan,umıt davala) gıbı ısımler kadrodan ayrılmıstı

Yanılnış olabilirim Özür dilerim. Çünkü luceli GS ın CL geçmişini tam detaylı kontrol etmedim yazmadan evvel ...

O zaman 2001/2002 sezonudur. Çünkü 2002 de luce BJK ya gitti yanılmıyorsam..

Aynı şartlarda Terim olsaydı kopenhag maçının haberini almasıyla kaybedecek birşey yok edasıyla maçın başlamasıyla 30-45 arası kontrolsuz saldırırdık golü yerdik.sonra tribünler zaten ikinci yarı başlardı ölüm varmış vs vs. oyuncular kopardı 1-2 gol daha yerdik ve kaybederdik.biz sonra 8.5-15 dakika süper oynadık ama olmadıyınca olmuyor diye açıklamalar yapılırdı.

O maç sabaha kadar oynansa juventus gol atamazdı

Söz konusu bir final maçı olunca kazanacağımızdan emindim hatta konu açılınca ilk mesajda da şu şekilde belirtmiştim . Malesef dedim çünkü bu turda UEFA'dan Barca ya da Munih bombası bekliyorum .

[attachment=5682:şawdawd.png]

Ekli dosyalar

• şawdawd.webp
    şawdawd.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 336

cansu ya bak hele... bunlar tam angut...

Ah cansu oh cansu seni eşekler kovalosın!...

Bunlar cümle aleme karşı GS maçlarına bile, bi taraflarını iddiaya dahil ediyolar, ya;

Aklım Takıldı şimdi: Bunlar kendi aralarında Tavla, Okey, Vs oynarken herkesten gizli acaba nesine oynuyolar ve hatta nasıl ödeşiyolar merak ettim..:evilsmile::ka25::devil:

Bunlar cümle aleme karşı GS maçlarına bile, bi taraflarını iddiaya dahil ediyolar, ya;

Aklım Takıldı şimdi: Bunlar kendi aralarında Tavla, Okey, Vs oynarken herkesten gizli acaba nesine oynuyolar ve hatta nasıl ödeşiyolar merak ettim..:evilsmile::ka25::devil:

Kumbara veya kavanoz patlatması ile sorunu hallederler.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=71QitqD7X9w[/media]

bi kadinlada atismisti kadinlar futboldan ne anlar gibi yobaz cumle kurmustu. futbolla ilgilenen anlar erkegi disisi yok bu olayin

ilk soru sorulan genc erkege ve yanindaki kiza bakin ardindan ibret alin

[media]https://www.youtube.com/watch?v=0c8UWwnTu_8[/media]

Geri
Üst Alt