ŞL 13/14 Final | Real Madrid 4-1 Atletico Madrid | MS | 24 Mayıs | ŞAMPİYON R. MADRİD

Ilk gol atmadi diye önemsiz maçların topçusu diyen kisiye bende konusmasaydim. :)

Herkes 5 dakika uzatma fazlaydı diyor ama gol 2.45-3.00 arasında geldi diye hatırlıyorum.

luis çıkmasa bale'ye o kafayı vurdurmazdı yerine giren eleman kafa vuruşuna ayakla atlıyor

ama yine real alabilirdi tabi

10313836_10152197319521843_2438699193020674114_n.jpg

Bu adam sağlam bir takımın başına gelsin ya. Futbolcu olarak harikalar yarattı. Bence gelmiş geçmiş en iyi futbolcu.

Teknik Direktör olarak da altında kalacağını sanmıyorum. Yeter ki sağlam bir kadrosu olan bir takıma gitsin.

Monaco'nun başına geçecek diyorlar. İnş olur.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1aur3G_KFf8[/media]

Bale'nin golünden sonra Xabi Alonso'nun deparı :D

atletco 4 ile yırtıığı için çok şanslı kaliteli ayaklar savunmadan başka birşey yapmayanları ezdi geçti...

ronaldo önemsiz maç oyuncusu diyenler futbolu bırakıp sudokuya başlasınlar

kral RONALDO 17 GOL ne be yuhh birde bize ve dortmund maçlarında oynamadı üstüne

en önemli maç şamp ligi final Real Madrid - Atletico Madrid (24.05.2014) Maç Detayı - Şampiyonlar Ligi Final 2013/2014 @ Mackolik.com - 1gol var ortalıkta yok , maç koptuktan sonra penaltıdan

münih ilk maç : Real Madrid - Bayern München (23.04.2014) Maç Detayı - Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2013/2014 @ Mackolik.com - gol yok , ortalıkta yok

münih 2. maç : Bayern München - Real Madrid (29.04.2014) Maç Detayı - Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2013/2014 @ Mackolik.com - 2 gol var ama oyun koptuktan sonra atılan goller

dortmund : Real Madrid - Dortmund (02.04.2014) Maç Detayı - Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2013/2014 @ Mackolik.com - 1gol var ama son gol :)

dortmund : Dortmund - Real Madrid (08.04.2014) Maç Detayı - Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2013/2014 @ Mackolik.com - gol yok

bunlar takımın en önemli şamp ligi maçlarıydı ...

kral kupası yarı final : Real Madrid - Atletico Madrid (05.02.2014) Maç Detayı - İspanya Kral Kupası Yarı Final 2013/2014 @ Mackolik.com - gol yok

kral kupası yarı final : Atletico Madrid - Real Madrid (11.02.2014) Maç Detayı - İspanya Kral Kupası Yarı Final 2013/2014 @ Mackolik.com - 2 gol 2 penaltı

finalde oynamadı -

ligdeki önemli maçlar

bilbao ilk maç : Real Madrid - Athletic Bilbao (01.09.2013) Maç Detayı - İspanya Primera Lig 2013/2014 @ Mackolik.com - 1 gol - çok kötü oyun

a.madrid ilk maç : Real Madrid - Atletico Madrid (28.09.2013) Maç Detayı - İspanya Primera Lig 2013/2014 @ Mackolik.com - gol yok

barça ilk maç : Barcelona - Real Madrid (26.10.2013) Maç Detayı - İspanya Primera Lig 2013/2014 @ Mackolik.com - gol yok

bilbao 2. maç : Athletic Bilbao - Real Madrid (02.02.2014) Maç Detayı - İspanya Primera Lig 2013/2014 @ Mackolik.com - gol yok + kırmızı kart

a.madrid 2. maç : Atletico Madrid - Real Madrid (02.03.2014) Maç Detayı - İspanya Primera Lig 2013/2014 @ Mackolik.com - 1 gol - tabiki kötü bir oyun

barça son ma. : Real Madrid - Barcelona (23.03.2014) Maç Detayı - İspanya Primera Lig 2013/2014 @ Mackolik.com - 1gol penaltıdan

önemli olan hiç bir maçta ilk golü atamayan , önemli maclarda vasatın üstüne cıkamayan bir futbolcu , çok cahilsin

Tuylerim diken diken..

Tapatalk

fakir edebiyatından kastım maçını anlatan her spikerin parayla herşey olmuyor atleticonun kadrosu elediği takımlardan daha düşük maliyetle kurulduğunu sürekli dile getirmesinden dolayı söylediğim birşey.

sanki daha evvel böyle takımlar hiç çıkmamış gibi leblebi gibi reale chelseaye depora gol ata ata şampiyonlar liginde finale kalan monaco'yu unuttuk.atleticonun kazandığı la liga şampiyonluğunu önümüzdeki 15-20 sene içinde tekrar kazanabileceğini düşünüyor musun ?? ben atleticonun bu sene inanılmaz şanslı olduğunu düşünüyorum...

Kazanabilirler niye kazanamasınlar. Bu sene gayet güzel performans sergilediler. en azındna şampiyonluk adayı oldular La Liga için bu büyük birşey.

Senin şans diye nitelendirdiğin şey emeğe saygısızlık oluyor şu tabloda. Şans her zaman bir yere kadar

a.madrid bu sene mucizeyi başardı ve tavana çıktı. seneye artık düşüş başlar. ligde çoğu maçını 1-0 götürdüler kapasitelerinin hep sınırında oynadılar.

rmadrid ve barcelonayı bir kez daha geçeceğine inanmıyorum. bu sene çok büyük bir mucize gösterdiler ama kupayı rmadrid daha çok haketmişti bence

Ne Real ne Atletico ne Arda ne de Ronaldo hiçbirini sevmem. Lakin Simeone'ye saygım büyüktür. Maçı en başından en sonuna kadar izleyen biri olarak görüşlerim şunlardır: Simeone mütevazi kadrosuyla. Daha 8. dk da yıldız oyuncusunu değiştirmek zorunda kaldığı halde, 200 milyon € iki tane adamı durdurmayı başarmış ve adeta kilitlemiştir. Özellikle ilk yarı saha da olmayan Real ikinci yarı biraz hareketlensede yinede Atletico fırsat vermemiş yine milyonluk adamları sahaya hapsetmiş büyük bir zafere doğru ilerlerken hatta ikinci golü dahi atabilecekken başaramamış. 90 + 5 dk gibi uzun bir uzatma verilmiş maç boyunca sahayı parselleyen Atleticoluların özellikle defans hattı çok yorgun düşerken maç boyunca yürüyen gezinen Real ise sonradan uyanmış ve kalan enerjilerini kökleyerek maçı kazanmışlardır. Maç boyunca hayalet kahraman Casper Ronaldo 120 dk. da penaltıdan attığı takımının 4. golünden sonra Dünya'yı kurtaran adam gibi haykırarak sevinip karakterini göstermiş maçı ağzında sakızı sinir bozucu yüz ifadesiye kenarda donuk gözlerle izleyen Ancelotti sevimsizi ve takımı kazanmış, maç boyunca boğaz patlatan taktikleriyle maestro gibi oyunu yöneten kısıtlı imkanlarıyla La Liga Şampiyonu olan takımını milyonluk adamlar karşısında yüreklendiren Chelsea, Barcelona gibi devleri yenilmeden eleyen Simeone'nin Atletico'su hüsrana uğramıştır, ve bence yazık olmuştur.

Son 2-3 senedir GS'nin başında görmek istediğim yabancı teknik adam Mourinho'ydu.

Bu sezon Mourinho'nun yanına Simeone'yi de ekliyorum. Hatta Simeone'yi 1. sıraya koyuyorum.

Bence GS genleri, karakteristik özellikleri ile çok uyumlu, adeta ASLAN gibi bir hoca.

Geri
Üst Alt