ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Cemali yada selçuk fazla oraya ikisini toplasan bi adam etmiyor zaten kendi sahamızda oynuyoruz yahu .. Olcan bruma girmeli

Lan takım kaplumbağa gibi hucum çıkıyor.İleride kimse yok geride kimse yok nerde lan bu takım

Yenilginin sebebi arena'yi bos birakan Taraftarda olacak.

Pandev'in cikip Olcan'in Dzemaili'nin cikip Bruma veya Umut'un girmesi lazim.

Kimse Selcuk'a laf soylemesin, dokunulmazligi olan Melo'yu elestirin biraz.

yürüyen emekliler takımı ,üstelik bu yürüyen emekliler takımına ödenen para çok ama çok büyük , net olarak bir iflas , anderlechti yensen ne olur yenmesen ne olur keza bitmiş bir takımsın, ciddi ve bilinçli olarak soyulup soğana cevirilmiş bir takımsın , senden bir alt seviyede olması gereken napolinin 2 ıskartasından medet umuyorsun ,Selçuk ve burak gibi emekli olmuş adamlara yeni kontratlarla yılda 6-7 milyon Euroları bayılıyorsun , telles diye 7 milyon euroya solbek allmışsın adam savunmayı hiç bilmiyor ,hücumda yok ne ala , defansın göbeği 1.82 lik oyunculara teslim itmişsini cengaver dediğin semih amatör stoperlerin yemeyeceği çalımla beli kırılacak hale geliyor ne ala, allahı var temposu yok dediğim sneijder bu emekliler takımı içinde mücadele eden adam rolünde buda tam komedi , tulun ve scout ekibi afferim size ala batırdınız Galatasarayı..
Imza

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Dzemaili ve Selcuk sabote ediyor takimi oyun acisindan

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ilk yarı nasıl gol yemeden bitti anlamış değilim. Adamlar resmen salladı bizi.

Tarık- Veysel
Dzemaili-Olcan değişiklikleri yapılmalı.

Formamı çıkardım pijamalarımı giydim takımda ruh istek mistek yok, yemin ederim saçlarım döküldü bu takım yüzünden

Yaparsa sneijder yapar bişeyler yoksa maçtan umudum yok

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pandevi tanımıyorum dediğimde herkes süper oyuncu diyordu niye sesiniz çıkmıyor pandevciler

Allah aşkına biri bana söylesin. Yanındaki ve arkasındaki oyunculara dahi düzgün pas atamayan, ileri atmayı denediği her pozisyonda kankasını ofsaytta yakalayıp (yakalamasa da isabet ettiremiyor zaten) pozisyonu bitiren ve senede 3 milyon euroya yakın para alan Selçuk'un benim anlamadığım ve hocanın görebildiği olayı nedir?

Bu takım doğru oynamıyor. Pozisyona sahip olma çabamız yok, direk paslarla gitmeye çalışıyoruz. O vakit Selçuk'un ne işi var orta alanda? Defansa katkısı yok, gölge gibi dolaşıyor. Oyunu kendi kendimize boğuyoruz sahanın ortasında. Selçuk'u çıkarıp Bruma'yı, Veysel'i çıkarıp Tarık'ı alması lazım. Ayrıca geriden şişirilen topları kanatlara yollamalıyız, rakibin stoperlerine değil. 45 dakikada 19 yaşındaki bebeye 1 tane şutumuz yok. Oyunu bu kadar dar alanda oynamaya çalışmasının mantığını çözemiyorum. Pozisyona girmekte çok zorlanıyoruz. Kanatları hiç kullanamadık. Ayrıca geriye yaslandığımız zamanlarda bile gereksiz pozisyonlar veriyoruz. Güzel bir ilk yarı izlemedik. Umarım ikinci yarıda bazı şeyler değişir.

kalecinin 52dakika profesyonel kariyeri var kaleye şut atmıyoruz bu kadar gerizekalı bir takımız

Geri
Üst Alt