ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Yenilginin sebebi arena'yi bos birakan Taraftarda olacak.

Pandev'in cikip Olcan'in Dzemaili'nin cikip Bruma veya Umut'un girmesi lazim.

Kimse Selcuk'a laf soylemesin, dokunulmazligi olan Melo'yu elestirin biraz.

Melo bugun kotu ve cok hata yapti haklisin, ama melo nun ölusu hatta en kotu hali bile selcuga 1000 ceker.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Dzemaili gelince en fazla idare eder demistim o kıvamda oynuyor zaten Ünal başkan kafanı daha çok duvarlara vuracaksın sanki

İyi pres yapabilsek hata yapacaklar kesinlikle. Önde basıp hataya zorlamak lazım.

Çıkar selçuk ile buragi koy yerine Olcan ile Bruma' yı bu maç farklı galibiyet ile sonuclanmazsa bende birşey bilmiyorum. Oynat 4-2-3-1.

Takım ne kadar kötüyse, Muslera o kadar iyi.

Champions League ‏@ChampionsLeague 10 Min. Frustration for @yilmazburak17 and @GalatasaraySK so far... no breakthrough against @rscanderlecht. #UCL

BxrZQ6GCYAAHcda.jpg

Bu sene anlasilan butun maclarda kriz gecirecegiz

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Kötü oynadık tempomuz çok düşük.
Bu maçı almak için 2.yarı birseylerin değişmesi lazım yada bireysel bir performansın ön plana çıkması lazım.
İnşallah bir şekilde kazanırız şu maçı.

Usta veysel ne yapsın yine 4-1-2-1-2 sacmaligina döndük kanat yok takımda adam tek başına kalıyo

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte bu maç tam Olcan, Bruma ve Tarık'ın maçı. Bir sürü kontra yakaladık ve hepsi çöpe gitti. Selçuk efendinin önünde boş alan olmasına rağmen top sürme becerisi olmadığı için kontralarda top sürmek yerine sürekli Burak'ı tercih ediyor. Aynı şekilde Dzemaili ve Melo'da topla giden tipte oyuncular değil. Bu nedenle acilen Olcan veya Bruma'dan birini oyuna almalıyız.

Aynı şeyi deneyip farklı sonuç bekleyenlerden bıktım usandım. Kazmalar oynamaya devam ettikçe bu takım asla ve asla düzelmeyecek. Bugün bu maçı bu kadroyla devam edip kazanırsak en hayırsız galibiyetlerden birini almış olacağız. Bir galibiyet gelecekse adam gibi oyuncu değişiklikleri ile gelmeli. Hey Allahım ne günlere kaldık ya, neredeyse maçı kazanmamayı isteyecem yani o noktaya geldim.

Bruma rakibin Achempong'undan filan daha iyi ama adamı 5 maç üst üste oynatmıyoruz. Bir maç kötü olunca çıkarıyoruz kadrodan. Yahu bırakın adam oynasın.

Abi taktigi istegi prandelli felanda gectim

kagit uzerindeki bizim takim kat kat daha iyi su anderlektten ezmemiz lazim bogmamiz lazim napiyoruz ya cl maci bide.

acil bruma olcan tarik girmeli. hoca firca atmali kendilerine gelsinler bu maci alamazsak 2nciligi unutun 3nculuk bile sikinti.

Çıkar Veysel'i al Tarık'ı

Burak yerine Olcan

Selçuk yerine Bruma

Geç 4-2-3-1'e maç bizim

Geri
Üst Alt