ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Cemailiyi begenmeyen sanirim selcuku begeniyor.Cemaili-Melo-Sneijder ile İleriye gidebilen orta sahadir.Selcuk oyundan ciksa bakin oyundaki hareketliligi.

Prandelli en büyük sınavını şimdi vericek. Dzemaili oyundan çıkacak mı bakalım

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

4-3-1-2'de kanat organizasiyonu falan olmaz. kanat almasi lazim yoksa puan kayibi olur

Bize vahid gibi bi hoca lazım disiplinli sert gerektiginde basın önünde takımı azarlıcak Suna bak bizim beyefendiler hiç calısmamış

emre çolak bunların hepsinden iyi şaka maka.ben zamanında çok kızdım emre çolaga ama artık takımda görmek istiyorum.ayrıca bruma bu takımda yedek kalamaz futbola hakarettir bu.forvet almayan yönetim utansın.edin dzekoları konuşuyorduk birde :))

Yemin ederim hayatımdagördüğüm en pasif teknik e,direktör. Ulan ikinci yarı başlıyor yine aynı kadro

Deyisiklik yok yuh .golu yedikden sonra gec olacak

Отправлено с моего GT-I9003 через Tapatalk

Fb maçı rezil oyun
Bursa maçı tek devre iyi oyun
Es Es maçı rezil oyun
Anderlecht şimdiye kadar rezil oyun

Bizi bu halde Dortmund yakalarsa.... Perişan ederler...

Orta sahamız kaçak dövüşüyor .
Kimse sorumluluk alma niyetinde değil Sneijder dısında..

Kimse top istemiyor resmen.
Haklılarda niye istesinler top istesdeler vucut gitmicek ne kadar kötü oldukları ortaya çıkıcak..

Dünyada futbolun yası düşdü 17 lere bizde ise 30+ oldu resmen..

Elimizdeki topçuların alayı yaşlı yoluna gidemiyor ve hepsinin en az 2 yıllık sözleşmesi var .
Kimse 2-3 yıl başarı beklemesin...

30+ yas oyuncu ilk 11 de 2-3 tanesini kaldırırsın.
onlarda büyük ihtimal defans olur. Orta sahanda 1 tane olur.

Ama sen gider ortasahanı hucumunu komple 30+ yaparsan kusura bakma işde böyle yoluna gidemezsin..

Oyuncular ileri çıkmıyor . Selcuğun melonun dzemalinin ceza sahasında göründüğü yok. Hepsi topu geride alıyor .
İleriye bakıosun burak sneijder pandev. karsılarında 5-6 kişi savunmak o kadar kolay ki o zaman...

Ben GS dan 2-3 yıl başarı beklemiyorum.
orta saha 3 lümüz melo dzemali selcuk ve ileride burak değişmedikçe bu takımdan başarı gelmez..

Orta sahamız daha genç dinamik gole yönük oyuncular olmalı.
Forvetlerimiz top tutabilmeli takım savunmasını yapabilmeli...

Bu kadro ile bu sene 3. oluruz.
Şampiyonlar liginde deplasmanda puan almayaı unutun. 3.lük bile zor bu aksam yenemezsek...

Korkuyorum. Deplasmanda Arsenal ve Dortmund bu durup bekleyen GS ı çok kötü yapacak diye..

Bu ağır futbol 30+ oyuncular ve italyan zihniyeti beni takımımdan iyice soğuttu..

Bu maçı kazansakda göreüşlerim değişmez.

Değişiklik yoksa geçmiş olsun,takımdan bir halt olmaz maçı 0-1 kaybederiz maksimum 1-1 olur.

yenilmemiz büyük ihtimal zaten şimdi yenilmez isek ileride facialar gelecek , bu takım emekliler takımı bu anlayın artık,tam bir iflas durumu ortada olan..

Geri
Üst Alt