ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

bu kadar aynı tip adam neden kadroda ben bunu anlamıyorum.takımda 2 tane rakip eksilten adam var biri bruma biri olcan 2 side 11 de yok.böyle top çevirir dururuz sadece işte.eskişeir maçında bunu görememiş çok yazık.umutu arar olduk ki hiç begenmem.bari rakip takımın acemi kalecisini ve defansını yorardı.

Artık Burak Yılmaz'ı görmek istemiyorum...

Cemal neden alindi? Ceyhun'un pasaportu da Turk ustelik. :red:

Arenada bu kadar rahat oynayan bir rakip takım görmemiştim. 6 lık Madrid maçında bile ilk 30 dk bogmustuk rakibi. Anderlecht hem bizi kitledi, hem de hücuma şiir gibi çıkıyorlar.

Tek caremiz var oda Kanat fubtoluna dönmek. Bruma kesinlikle girmeli.

bruma in
selcuk veya dzemaili ou
veysel veya telles out
tarik in
olcan in pandev out

hepsi ayni anda degil tabiki

adamlar bizden iyi top oynuyor. veysel son anda deymese golü yigiyorduk az kalsin

1 tane bile kanat organizsyonumuz yok burak da ofsayttan kurtulamıyor maç böyle bitecek galiba?

Takim da tempo yapacak isim yok arkadas..

Burak top süremiyor, Selcuk yavas, Dzemaili rezalet, Veysel agir les yeteneksiz, Pandev yine bu tip oyuncu degil, Sneijder de öyle...

Koy iste Tarik, Olcan ve Bruma yi, yeter be adam. Ne kadar sacma bir TD bu Prandelli. Begenmezdim ama bu kadarini da beklemiyordum.

sorunun kaynağı açık umarım ısrarcı olmaz prandelli.

Çok iğrenç bir oyun sistemimiz var. Herkes pası olduğu yere bekliyor. Oyuncuların sürekli hareket halinde olmaları lazım. Birde hep aynı şeyi deniyoruz. Orta sahadan defansın arkasına havadan uzun top at başka bir şey yok. Bu oyun anlayışımızla hiç bir başarı kazanamayız maalesef.

Juventus-Malmö

Liverpool-Ludogorets maçları da 0-0 bitmiş ilk yarı. Çok umutsuzluğa kapılmaya gerek yok ama olcan ve brumanın kesinlikle oyuna girmesi gerekiyor. Ancak bu şekilde bu maçı çeviririz.

Kafanızı fazla şişirmek istemiyorum. Son kez yazıyorum:

Tek forvet asla kanatsız oynanmaz. Çünki zaten ileride tek adamın var. Varyasyon yapma şansın yok. Elindeki Burak topu alıp 3-5 kişiyi geçip golü atacak bir adam değil.
Hızlı da değil. Hani topu ayağında saklasın sonra rakip stoperin belini kırıp dönüp çaksın golünü.
Geriye tek bir şansın kalıyor. Kanatlardan besleyeceksin onu. Ama kafa olur ama yarım vole olur ama göğüs istopu şut ve gol.
Ya da içeriye girecek takım arkadaşıyla paslaşmak .

Peki şimdiye kadar olanlar (hatta sezon başından bu yana) Burak tek adam ileride.
Selçuk içeri kaçırmaya çalışıyor Burak'ı. Tabi top ya rakip defansın ayağında eriyip gidiyor. Veya Burak topu evirip çevirene kadar pozisyon ölüyor. Ha faul yapmasını da unutmayalım.

Ama kanatlardan top gelse en kötüsü seker ve 4 orta sahamızdan birinin önüne elbet düşer. O şansımız olmuyor. Hatta onu bırakın kontra yiyoruz her pozisyondan sonra.

Biz ilk yarı 4-3-2-1 oynadık:

---------------Muslera--------------
Veysel--Semih--Chedjou--Telles
-----Cemaili--Melo--Selçuk------
---------Sneijder--Pandev-------
---------------Burak--------------

Topu orta sahada tutamiyoruz. Olcan girmeli Pandev cikmali, Emre Colak bile su macta isimize yarar..

Arena neden bombos? Taraftar olarak ne zaman kendimizi elestirecegiz?

midem bulaniyor son 2,5 yildan berli, tahamül edemiyorum bu sacmaliklara, adnan polata dönemine rahmet okutuyorlar,
yahu acisinlar gscimom forumunu, tranfer, teknik, taktik bizden alsinlar
yari final garanti clde, süper ligde sampionluk

Prandelli Galatasaray alışık diye 4-3-1-2 deniyor anladığım kadarıyla. Ulan biz Terim döneminde toplasan 5 maç iyi oynamamışızdır bu sistemde hiç mi Dünya'dan haberi olmaz bi herifin:red: Bu arada Dzemaili'de Hamit'in kaderini yaşıyor aynen izlemek var izlemek var 100 sene de izleseniz bence anlamayacaksınız oradaki olayı. Hamit'te sağ içte topu aldığında tek pas seçeneği Eboue oluyordu genelde Dzemaili topu aldığında etrafında kim var pas atabileceği bi bakın bence ondan sonra gelin beraber sallayalım. Pas atacak adam bulamıyor herif. Hamit'te de aynı durum vardı. Selçuk'la Burak için de söyleyecek hiç bi sözüm yok artık sakatlanmalarını bekleyeceğiz anladığım kadarıyla. Prandelli'de traş çıktı Dzemaili'yi aldırınca dedim Selçuk'ta ki defoyu görmüş güzel kesecek demek ki. Beraber oynatmak için almış halbuki. Sneijder'de çok silik mutsuzsa defedebilirler bence devre arası zorla kolundan sahaya atmışlar gibi bi tipi var.

Geri
Üst Alt