ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Biz Şampiyonlar ligi takımıyız ama harbiden uefaya gidip puan toplamak çok mantıklı en az yarı final oynarız gibi kupayı alırsak of of

Biz CL takımıyız ama geçen sene CL bizi şampiyonluktan etti. Bu sezon zaten CL hedefi olmadığı için CL'den elensek yada 3. olup Uefa'ya gitsek açıkcası üzülmem.

En önemli maçımız bence hedefimizi belirliycek maç.

3 puan alısak 3.lük cepte olur,ilk 2'yi zorlarız.

Berabere kalır veya mağlup olursak,3.lük mücadelesi veririz:)

Anderlecht'in stadı parkın içinde.Yemyeşil ne güzel.

Handikap olur bu maç.

Biz CL takımıyız ama geçen sene CL bizi şampiyonluktan etti. Bu sezon zaten CL hedefi olmadığı için CL'den elensek yada 3. olup Uefa'ya gitsek açıkcası üzülmem.

ne alakasi var sen buyuk kulupsen hem CLde basarili olacaksin hemde ligde...uefada neymis allahaskina bu sene gruptan cikmamiz icin hic bir engel yok cl fiksturumuz buna cok musait

Göz önünde bulundurulması gereken bi kural var. 3. Olacaksak bile fazla puan toplayarak olmamız lazım. Gruplardaki en kötü 4 üçüncüden biri olursak uefada grup liderlerinden biri gelicek buda var yani. Alabildigimiz kadar fazla puan almamız lazım

geçen seneki Kopenhag maçı gibi bi maç bekliyorum muhteşem taraftar desteğiyle anderlecht mal olacaktır çünkü tecrübesiz bir kadrosu var mitrovic olsun orta sahada bi eleman daha var 17 yasında, erken bir gol ile 3-0 3-1 4-1 gibi alırız diye dünüyorum

Umarım yeneriz. ama takım hazır görüntü vermiyor maça fazla kalmadı.

Türkiye ligi neyse ama Avrupada buldugunu affetmez adamlar.

0-0 yada 1-1 düşünüyorum umarım yanılırım yeneriz.

-------------------------------------------Muslera------------------------------------------

Tarık---------------------Chedjou--------------------Semih--------------------Telles

---------------------------------Melo------------------Dzemaili--------------------------

Pandev---------------------------------Sneijder----------------------------------Bruma

---------------------------------------------Burak---------------------------------------------

Bu kadro ile çıkarsak Anderlechti yeneriz diye düşünüyorum.Melo-Dzemaili çok iyi bir ortasaha olur,tek sıkıntı bekler olur ama onlarında kalitesinden şüphem yok tek sorunları tecrübesizlikleri.Bruma ise CLde parlamaya çalışcak inş parlar.

YAYIN PROGRAMI

16 Eylül Salı 21:45 Galatasaray - Anderlecht (STAR TV)

1 Ekim Çarşamba 21:45 Arsenal - Galatasaray (SMART SPOR)

22 Ekim Çarşamba 21:45 Galatasaray - Borussia Dortmund (SMART SPOR)

4 Kasım Salı 21:45 Borussia Dortmund - Galatasaray (STAR TV)

26 Kasım Salı 21:45 Çarşamba Anderlecht - Galatasaray (SMART SPOR)

9 Aralık Salı 21:45 Galatasaray - Arsenal (STAR TV)

Geçen seneden cezalı oyuncumuz falan var mı?

TemptingBlushingIndochinahogdeer.gif

Fernando Muslera ©

Tarik Camdal - Semih Kaya - Aurelien Chedjou - Alex Telles

Felipe Melo - Blerim Dzemailli

Olcan Adin - Wesley Sneijder - Armindo Bruma

Goran Pandev​

ne alakasi var sen buyuk kulupsen hem CLde basarili olacaksin hemde ligde...uefada neymis allahaskina bu sene gruptan cikmamiz icin hic bir engel yok cl fiksturumuz buna cok musait

Geçen sene şampiyonluktan etti. Bu sezon hedef 4. yıldız bunu ben değil başkan ve hoca söylüyor. Bu sınırlamalar ile ikisini bir arada götüremiyorsun.

Anderlecht kadrosu böyle olur bence...

------------Muslera--------

Veysel---Semih--Ched--Telles

----Melo--Dzemali---Selcuk---

--Pandev---Burak---Sneijder----

433 e dönücek bu adam.

Averajda önemli yemeden en az 2-3 tane atsak iyi olur ama kolay değil şampiyonlar ligi seviyesinde.Benim ki sadece bir temenni.Geçen sene Napoli - Arsenal örneğinde olduğu gibi Arsenal averajla son maçta 2.tura kalmıştı.

Geri
Üst Alt