ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

ulan biraz serefiniz varsa adam gibi sikeye karsi ses getirecek bir organizasyon yaparsiniz..o stadin dört bir yanini anti-sike pankartlari ile donatilmasi lazim..

Bu maç çok kritik bir hal aldı.Berabere bile biterse işimiz çok zor.Zira Arsenal ve Dortmund deplasmanlarında puan alacağımızı düşünmüyorum.

selçuk ve burak oynadıktan sonra bi önemi yok.oynanmasa da olur.

skor falan zerre kadar umrumda degil..senelerdir bize karsi yürütülen sistematik saldirilara karsi kenetlenmedikten sonra yemisim galibiyeti..rte,tff,uefa ve ne kadar seref yoksunu Galatasaray düsmani varsa protesto edilmeli..üc seneden beri sike sürecinde üc maymunu oynayan uefa´nin da en agir bir sekilde kulaklari cinlatilmali..

Selcuk ilk 11 de baslarsa tum sezondan umudu kesicem.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eses maçındaki 11den sadece melo değişikliği olur.

Selçuk olacaktır maçta.
0-2 gibi skorla kaybederiz. Murhan'ın yazdığı kadro sahada olursa bir umut besleyebilirim. Aksi takdirde kazanamayiz. Selçuk Burak Veysel oynarsa onceki senenin Braga maçı gibi olur. Arenada kilidi açamadığımız gibi şedcu ve muslerada 90 dakika direnemez 2kişiyle nereye kadar

Taraftar büyük etken olacaktır.

Baskılı bir futbol oynarız. Kazancağımızı düşünüyorum.

Tek umudum taraftar ve yabancı sınırı olmaması ve dolayısı ile selçuk ve burak'ın oynamayabilme ihtimali... Lakin hoca yine ilk onbire yazacaktır ikisini de :oleyo:

büyük ihtimal seyirci sayesinde futbol oynamadan 3 puan alınıp havaya girilicek maç,sonraki ilk deplasman lig maçında kötü+kısır futbolla döngü devam eder.

Muslera
Veysel-Chedjou-Semih-Tarık
Melo-Xhemaili
Bruma-Wesley-Pandev
Umut

Arkadaşlar ben ve arkadaşımın 2 adet kombine biletimiz var 424 blokta. İhtiyacı olana satabilirim. Uzaklarda olacağım bu maç yokuz. Pm ile ulaşabilirsiniz.

kenetlenmekten başka çare yok.evet bi an geliyo bende kızmak istemediğim halde kızıyorum ,çok inandığım halde artık inanmıyorum diyorum prandelliye.ki yolun çok başı.

bu sene mecburiyet senesi.şampiyonluk mesela.olmak zorundayız.bu maç mesela...kazanmak zorundayız.selçuk,burak yedi bitirdi bizi ama her çilenin bi sonu vardır.bu iki futbolcu müsvettesi bi süre daha oynasa dahi olumsuzluğa mahal vermeyin.kazanıcaz deyin.ne bilyim o totemler falan...

semihin kayseri maçından önce çok güzel sinerjiler yaratıldı.aynı isteği,azmi aşılayın yine kendinize,yeniden.bizim kadromuz iyi,kaliteli.

sadece bikaç sorun var halledilmesi gereken.onların da çözülme vakti şu sıralar zaten.

Geri
Üst Alt