Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeniliriz bence,bunun için de ayrıca geçmiş olsunMac berabere biter. Simdiden gecmis olsun.
Bari stat dolsa
he oda doğruTellesin savunması sıkıntılıyken sol kanadı full Tellese emanet etmek neyin kafası peki
Mancini'yi ben de eleştirdim ama en azından devre arasını bekledim ve ondan sonra baktık. Şimdi adamın daha 3. resmi maçı. Zamanla bakarız duruma.
Mesela bana göre futbol takımı dediğin kanat oyunculu olur. Prandelli de öyle yapmalı ama erken yerin dibine sokmak için.
Öyle eleştiriler var ki sanki elimizde Lahm var da Veysel oynuyor. Yahu tarık daha dün gelmiş ve sonuçta belli bir kalitesi oynayan adam.
Maçı kazanamazsak faturayı direk Prandelli öder.
* LG G2 Tapatalk *
Tarık daha dün geldi diye düşünmeyeceksek Tarığı dün gelenler içinde Pandevle Dzemailide var. Onlar düşünülüyorda şuan en iyi sağ bek takımdaki Tarık niye düşünülmüyor ? Beklemekle nereye kadar gidecez. Manciniyi devre arasına kadar bekledik hiç bi icraat yoktu atı alan üsküdarı geçti. Biz bekleriz rakipler beklemez