ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Selcuk olmayinca kazaniyoruz Selcuk oynayinca kaybediyoruz tmm

Prandelli yi gönderir bu taraftar, yerine gelen hoca da 5 mac sonra gider

BxrB788IEAAZd6E.png:large

Yani hoca değilmiş falan filan kahve muhabbetine girmeyeyim ama.Taktım arkadaş.. bu Veysel sarıda ne varda oynuyor takımda.Yok yani Sabrinin hakkaten ne günahı vardı.Eboue neden oynamıyor? Veysel kim yahu.Ulan her dönem böle bi tip çıkıyor.Bu adam demek Salih Dursunu izlese onu bile oynatacaktı bekte.Yazık cidden,insan takımda bazı şeyler düzelsin istiyor.Temposuz oynuyoruz diyoruz.Hala Tarık Çamdal ı kesiyor.Oyunu yavaşlatan Selçuk kadroda.

Bu takım bugün rahat bi maç kazanabilir ama Veyselin kadroda oluşunu,Tarık Çamdalın - Brumanın yedek kalmasını haklı kılmaz.

Maçı kazanamazsak faturayı direk Prandelli öder.

* LG G2 Tapatalk *

Hadi bakalım, kızıp eleştiriyoruz belki ama sonuçta burası CL.Herkes aklını başına alıp, daha başka oynayacak.Boyle olacak inşallah.

Mancini'yi ben de eleştirdim ama en azından devre arasını bekledim ve ondan sonra baktık. Şimdi adamın daha 3. resmi maçı. Zamanla bakarız duruma.

Mesela bana göre futbol takımı dediğin kanat oyunculu olur. Prandelli de öyle yapmalı ama erken yerin dibine sokmak için.

Öyle eleştiriler var ki sanki elimizde Lahm var da Veysel oynuyor. Yahu tarık daha dün gelmiş ve sonuçta belli bir kalitesi oynayan adam.

Tarık daha dün geldi diye düşünmeyeceksek Tarığı dün gelenler içinde Pandevle Dzemailide var. Onlar düşünülüyorda şuan en iyi sağ bek takımdaki Tarık niye düşünülmüyor ? Beklemekle nereye kadar gidecez. Manciniyi devre arasına kadar bekledik hiç bi icraat yoktu atı alan üsküdarı geçti. Biz bekleriz rakipler beklemez

yabancı sınırı olmayan bir maçta selçuk&burak açıklaması zor bir durum.

Prandelli Mancini'nin kopyası kanser sisteme devam ediyor.kanatsız sistem.Bruma olcan tarık gibi adamlar nasıl yedek olur aklım almıyor.

Veysel dısında bekledigim kadro. 3-1 alırız bence. Haydi Hayırlısı inceden inceden maç moduna girelim. iyi seyirler iyi aksamlar ;)

Sıkıntı etmeye gerek yok, herkes hırslı ve ruhuyla oynarsa güzel bir maç olur sonunda da galibiyet alırız.

Melo ve Xhemaili ortasaha da iyi iş yapar.

Tarık daha dün geldi diye düşünmeyeceksek Tarığı dün gelenler içinde Pandevle Dzemailide var. Onlar düşünülüyorda şuan en iyi sağ bek takımdaki Tarık niye düşünülmüyor ? Beklemekle nereye kadar gidecez. Manciniyi devre arasına kadar bekledik hiç bi icraat yoktu atı alan üsküdarı geçti. Biz bekleriz rakipler beklemez

Pandev-Dzemaili ile Tarık bir mi? Abartmayalım. Tarık bana umut verdi ve Veysel de kötü oynuyor, bence de Tarık olmalıydı ama Prandelli'nin hocalığına kadar gidecek büyük bir karar değil yani.

Geri
Üst Alt