ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

ya olcanın maçı tam her yer boş yanlar dikine gitmelerine izin veriyolar ama burak efendiyle selçuk efendi yine maçı baltalıyo

Derhal bu yapılmalı

Selcuk Out Bruma In
Bruak Out Olcan In

______Melo Xhemaili
Bruma Sneijder Olcan
_________Pandev

melo çok kötü
veysel ilk yarının son dakikasında %100lük golü engelledi telles kanadında bunun dışında savunmada iyi hücumda 0
sneijder dzemailli kötü
pandev birşeyler yapmaya çalışıyor
birtek pandev ışık verdi bana

Şu kankileri kovsun biri! Başka türlü bu takımdan birşey olacağı yok :mad: Hep aynı top mu atılır arkadaş ya yeter ya!!! 50 kere aynı pası atmaya çalışıyor Selçuk denen ruhsuz herif!! Olmuyor işte kardeşim olmuyor.

gecenlerde ban yedim, bu sefer kimseyi elestirmiyecem, herkes süper oynuyor

Telles bom boş bekliyor ama nedense hiç görmediler kaç kere pas atmadıkları için atak yapamadık.

Kimse bilmiş bilmiş konuşup prandelliyi savunmasın ne lan bu takımın hali

maçtan önce veysel'e çok konuştunuz ama veysel olmasaydı 44. dakikada yemiştik golü. telles efendi nerelerde geziyorsa artık?

kotu baslayip fena degil bitirdik.

son 3 macda gol yemedik, en azindan o güzel bisey

bumu yani taktik bilgisi şöyle iyi böyle iyi denilen td. dökülüyoruz bildiğin ortasaha yok manciniyi beğenmiyordu millet o olsa en azından kendi evimizde biz gibi oynuyorduk bune böyle deplasmanda gibiyiz berbat

hücum organizasyonu yok kaleye şut yok hiç bir şey yok inanılmaz kötü bir takım inanılmaz kötü oynuyoruz

Adamlar hic cekinmeden 17 yasindaki oyuncularini oynatiyor. Bizde olsa daha pismesi lazim yok tercubesiz yok bilmem. Onun yuzunden uzun yillar selcuk gibi, burak gibi emreler gibi volkanlar gibi rezillerle ugrasiyoriz takim olarak veya milli takim olarak

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

abi Tarik, Bruma ve Olcani al su oyuna

yeter Selcugu gormek istemiyorum artik ne kadar lesh lan bu adam yok boyle bi olay ohaaaaaaaaaa lan

Kuran carpsin daha iyi oynarim.

Geri
Üst Alt