ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

prandelli gitsin chedjou'a tessektur etsin. bu sistemle bi b*k olmaz bu takimdan. olcan sneijder bruma üclüsü banko oynamali. bu üclü oynamadigi sürece biz kimseyi yenemeyiz

Köy takımını bile evimizde yenemedik.Selçuk bitirdin takımı. Defolun gidin. Ruhsuzlar

Ched demiştir ulan 90 dakika bir halt yiyemediniz gidip ben attırayım golu de görün diye :D

Rezilllikkkk baska bisey degil.
- melo chedjou snijeder semih bruma kisacasi yabancilara helal olsun kalite farki bu kadar belli olmaz.
- turklere gelince allah sizi islah etsin. Aldiginiz paralari hak etmiyorsunuz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Braga maçı gibi oldu, rakip oyun tarzıyla bizi sindirdi, çok koşup iyi ayağa pas yaptılar. Resmen çaresiz kalıyoruz böyle takımlara karşı.

Galibiyete inansak olabilirdi belki ama atamadığımızdan çok daha fazlasını rakip kaçırdı. O yüzden 2 puan kaybetmedik, 1 puan kazandık diyeceğim.

Burak'ın getirip şut vurmayıp Umut'a çıkarır rahatlığında rakibe attığı pozisyon ömrümden birkaç sene almıştır.

Son söz Melo'ya. Helal olsun, helal olsun.

En sevmediğimiz adam her hafta maçın yıldızı oluyor varın siz düşünün takımın halini..(ched)

Tarık ve Bruma banko ilk11 olmalı artık..

* LG G2 Tapatalk *

prandellinin burak ve selçuk'u kovması lazım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu maç adeta rezaletdi.

0 puanla bu sezonki CL kampanyamizi bitirecegimizi sandim bir an.

Burak ve Selçuk berbat.

Umut bile daha iyi.

Bruma çok iyiydi.

Ched adam gibi oynadi. Ruhlu.

Semih pek iyi degildi yanliz, belki bir dahasinda Balta veya Zanla oynamaliyiz.

Takim olarak kötü oynadik, temposuz oyun dolayi pek basarili olacagimizi zannetmiyorum.

Yönetim transferler için sagolsun.

kral yine attı. o kralın oturduğu tahtın tahtasına tüküreyim. bunun işi bu bizi fıtık edip boş kaleye gol atıp yolunu buluyor.

Geri
Üst Alt