ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

bildiğim bütün küfürleri hatta fazlasını saydım maçı izlerken, inşallah dinden imandan çıkmamışımdır, o kadar sinirliydim ki kime neye küfür ettim bilmiyorum bile :mad:

İzleyemedim. Kötü oynadık anlaşılan.

verem olmak istiyorsanız selçuğu izleyin yakındır bu taraftarın verem olması golde selçuğun hatası vardı o nasıl bir markajdır masa iter gibi adam mı durdurulur. Chedjouyu koy selçuğun yerine sırıtmaz. Şunu da söylemeden edemeyeceğim 5+3 zırvalığı yüzünden de bu durumdayız elin oğlu 17 yaşındaki veleti takır takır oynatıyor biz 24 yaşındaki adamlara genç yakıştırması yapıyoruz 25 yaşına gelmeyen adamı altyapıdan çıkarıp oynatmıyoruz.Heriflerdeki kıvraklığa enerjiye hayran kaldım arsenali filan yenerseler şaşırmam hani gerçekten belçika futbolu çağ atlamış

Prandelli neyin kafasını yaşıyorsun sen be adam.

Son 5 yıldır böyle hücum eden bir Galatasaray'ı ilk defa görüyorum. Yazık ya iki maçtır hücumda ne yaptığını bilmeyen bir takım. Ne bir paslaşma ne bir araya kaçma sıfır atraksiyon. Topu ileri taşı dam dum vur işte. Böyle anlayış olmaz ya böyle saçmalık görmedim ben.

Direk rakibimiz 3 puan almasın diye son dakikada gelen beraberlik golüne sevindirenler utansın. Rezillik. Kepazelik.

buraka laf atmayin be. adam baya iyidi.
desek yokdu resmen.
selcuk bu takimdan kesilmesi gerekir.
kanatli system oynanmali. kumanda sneijderde olmali.
bruma kanatlardan birisi olmali kesinlikle.

Prandelliyi kovalım ciddiyim hiç bir olumlu tarafı tutulacak tarafı yok takımın çok kötü çok

Sneijder de gitsin tatil yapsın! İlk defa sinoya bu kadar sinirleniyorum. Ağustos sonunda takıma katılırsan olacağı bu!! Oynamak istemiyorsan git karınla hollanda'ya orada tatil yap!!

Selçuk oyunu temposuz etmeye çalisti, Burak golleri kaçirdi.

Al size sabotaj eden 2 oyuncular.

Yine engin futbol bilgimle her şeyi çözdüm. Ne diyorsam tersi çıkıyor bu aralar :asd22:

Neyse ben kadın voleyboluna yöneleyim en iyisi.

Yalnız söylemek gerek, Chedjou for President :hat:

hoca takımla 5 gün antrenman yapan Pandev ve Cemali'ye bağlamış tüm umutlarını

rezil bir strateji dicem ortada stratejik hiçbişey yok

berbat oyuncu tercihleri

berbat oyuncu değişiklikleri

haftalardır umut vermeyen berbat futbol

10. hafta ya da devre arası hoca ararız gibime geliyor

mart gibi de yeni bir başkan

Eskiden San Siro'da Milan'la berabere kalinca uzulurduk...

Geçen bir konu açılmıştı Selçuk mu? Mustafa Sarp mı? Diye bu oyunla mustafa sarp selcugun yaptığının daha fazlasını yapmazsa ben birşey biliyorum.

Chedjouyu koy her yere oynar herifin top surusunden,pas atmasindan,çalim atmasindan belli oluyor iyi topcu oldugu.

Geri
Üst Alt