ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

Sabır lazım.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-hoca ders çıkarması lazım korkak futbolla şampiyon olamayız öncelikle seluktan kurtarması lazım bizi (çıktıktan sonra sneijder daha iyi oynadı)
2-Takım aklını başına alması lazım 2. yarıdaki gibi hırslı oynamaları için yenilmekmi gerekiyo
3-yönetim aklını başına alması gerekiyo selçuk burak gibi adamları milyoner yaptıkları için yönetimde birlik olmadığı için
4-Taraftar aklını başına alması lazım protesto edeceksen önce adam gibi destekle maç bitince et protestonu 15 dakika bağırdılar maç iyi başladı sonra sesler azaldı sonra gol yenince homurdanmalar başladı. Takımın hatta dünyanın en sakin futbolcularından biri Muslera bile çileden çıkıyorsa oturup düşüneceksin

aaaaaa çok haklısın

doğru olan oyuncuları ıslıklamak değil mi

böyle bi kafa yapısına sahip taraftarlarımız var maalesef

Hak etmedikleri halde ilk 11 oynasinlar sürekli, hic caba sarf etmesinler, ve hic kimse kilini kipirdatmasin.

Bence tepkiler cok ama cok dogruydu. Hani Veysel'e biraz fazla oldu belki, ama ilk senesi haric iyi oynamayan, hatta her gecen gün daha da kötü'ye giden ama aciklamalarin'da da görüldügü gibi bunun hic farkinda olmayan, hatta "her zamanki gibi oynuyorum", diyen Selcuk'a artik bu tepki yerindedir. Akli basina gelmistir belki ... sanmiyorum ya neyse.

Şimdi özetini izledim. Biz hiç maç havasında çıkmamışız ki. Nasılsa yeneriz demişiz..

Daha burada Prandelliyi öven insanların mesajlarını okuyorum. Akıl yok mu sizde? Ben teknik direktörlük hiç yapmadım yapacağımıda sanmıyorum beni getirdiler çıkın oynayın dedim. Bu Pradellide hazırlık maçlarından itaberen takıma çıkın koşun diyor. İş sadece koşmakla bitmiyor, taktik vereceksin kardeşim. Bu adam 4 aydır ne yapıyor anlamak mümkün değil.Gelirken de dedim bu adamda bir yol olmaz diye hala söylüyorum.Size yeminle, o beğenmediğimiz Samet Aybaba bundan daha güzel futbol oynatırdı 4 ayda. Kusura bakmasın kimse buraskı bjk değil, Galatasaray kadro desen ver yıldız desen var dünya yıldızı desen var artık oynat da.

maçta eski taraftar havası da yoktu bi ara tv nin sesi kapalı mı diye baktım yeminle

Selçuka bu kadar tepkinin sorumlusu yönetim ve teknik heyettir.Sen futbolcuya hem zam yapıyorsun hemde çok kötü oynadığı halde sürekli 11 oynatıp taraftarın önüne atıyorsun.Ben tarfatar olarak anlamam arkadaş selçukun morali bozuluyormuş falan ilk 11de çıkıyorsa eşşek gibi oynayacak dünyanın parasını alıyor.Hazır olacak oynayacak.Hamitte çok kötü ama tepki varmı yok çünkü adam formsuz ve oynamıyor bu kadar basit.Selçuk yedekte olsa tepki çekermiydi sizce yinede ıslıklanırmıydı.

Bizim taraftardan utanmayan varmi acaba? Bakiyorum teknik heyet, oyuncular, kafasi yerinde olan taraftarlar, hepsi ayni seyi diyor: mac esnasinda yuhlamak/isliklamak nedir arkadas, bunun oyuncular uzerinde ne anlama geldigini biliyorlarmi acaba?
Biz gercekten gecmisten ders cikarmiyoruz, cok cahiliz malesef. Iyi olacagimiza kotu oluyoruz. Destek olacagimiza kustak oluyoruz..

Daha burada Prandelliyi öven insanların mesajlarını okuyorum. Akıl yok mu sizde? Ben teknik direktörlük hiç yapmadım yapacağımıda sanmıyorum beni getirdiler çıkın oynayın dedim. Bu Pradellide hazırlık maçlarından itaberen takıma çıkın koşun diyor. İş sadece koşmakla bitmiyor, taktik vereceksin kardeşim. Bu adam 4 aydır ne yapıyor anlamak mümkün değil.Gelirken de dedim bu adamda bir yol olmaz diye hala söylüyorum.Size yeminle, o beğenmediğimiz Samet Aybaba bundan daha güzel futbol oynatırdı 4 ayda. Kusura bakmasın kimse buraskı bjk değil, Galatasaray kadro desen ver yıldız desen var dünya yıldızı desen var artık oynat da.
Prandelli ne yaptığını bilmiyor.Ne oynattığı taktik belli ne strateji var saçma sapan oyuncu değişiklikleri oyuna müdahele yok.İlk geldiğinde temkinli olan nadir insanlardanım.Anlam verememiştim bu adama bu kadar güvenilmesine malesef haklı çıkacağım gibi

Bizim taraftaran utanmayan varmi acaba? Bakiyorum teknik heyet, oyuncular, kafasi yerinde olan taraftarlar, hepsi ayni seyi diyor: mac esnasinda yuhlamak/isliklamak nedir arkadas, bunun oyuncular uzerinde ne anlama geldigini biliyorlarmi acaba?
Biz gercekten gecmisten ders cikarmiyoruz, cok cahiliz malesef.

selçuğun bu takımda oynamaması için ne yapılması gerekiyor?

antreman çıkışı dövelimmi?Ne dersin?

Yoksa tepki ıslıktamı kalsın?

selçuğun bu takımda oynamaması için ne yapılması gerekiyor?

antreman çıkışı dövelimmi?Ne dersin?

Yoksa tepki ıslıktamı kalsın?
Mactan sonra tepki verilir normal insanlar gibi, sonucta hayvan degiliz benim bildigim. Siz hic mac oynanirken ve bir oyuncu isliklanirken, daha iyi oynadigini gordunuz mu? (Selcuk bu arada kotu oynuyor onda kabuluz)

7e8ejasy.jpg

Burdaki insanlar bunu anladıgında elimizde ne CL ne de lig kalıcak. Bunu buradakilerden once Unal Aysal'ın gormesi lazım

Mactan sonra tepki verilir normal insanlar gibi, sonucta hayvan degiliz benim bildigim. Siz hic mac oynanirken ve bir oyuncu isliklanirken, daha iyi oynadigini gordunuz mu? (Selcuk bu arada kotu oynuyor onda kabuluz)

taraftar da çok üzülüyor bu duruma.

insan bi aynaya bakmazmı,2 yıldır ben ne yapıyorum diye kendine sormazmı.

kahroluyorum.frikik,asist kralı ne hallere düştü

Geri
Üst Alt