- 21 Haziran 2011
- 27.346
- 7.386
- 2.238
Sabır lazım.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aaaaaa çok haklısın
doğru olan oyuncuları ıslıklamak değil mi
böyle bi kafa yapısına sahip taraftarlarımız var maalesef
Bizden uzak dursunlar.BvB 23 kez (!) gol sansi yapmis.
23 kez
Prandelli ne yaptığını bilmiyor.Ne oynattığı taktik belli ne strateji var saçma sapan oyuncu değişiklikleri oyuna müdahele yok.İlk geldiğinde temkinli olan nadir insanlardanım.Anlam verememiştim bu adama bu kadar güvenilmesine malesef haklı çıkacağım gibiDaha burada Prandelliyi öven insanların mesajlarını okuyorum. Akıl yok mu sizde? Ben teknik direktörlük hiç yapmadım yapacağımıda sanmıyorum beni getirdiler çıkın oynayın dedim. Bu Pradellide hazırlık maçlarından itaberen takıma çıkın koşun diyor. İş sadece koşmakla bitmiyor, taktik vereceksin kardeşim. Bu adam 4 aydır ne yapıyor anlamak mümkün değil.Gelirken de dedim bu adamda bir yol olmaz diye hala söylüyorum.Size yeminle, o beğenmediğimiz Samet Aybaba bundan daha güzel futbol oynatırdı 4 ayda. Kusura bakmasın kimse buraskı bjk değil, Galatasaray kadro desen ver yıldız desen var dünya yıldızı desen var artık oynat da.
Bizim taraftaran utanmayan varmi acaba? Bakiyorum teknik heyet, oyuncular, kafasi yerinde olan taraftarlar, hepsi ayni seyi diyor: mac esnasinda yuhlamak/isliklamak nedir arkadas, bunun oyuncular uzerinde ne anlama geldigini biliyorlarmi acaba?
Biz gercekten gecmisten ders cikarmiyoruz, cok cahiliz malesef.
çık git forumdan.Beyler selçuk'un adı çıkmış , bana göre çıkana kadar Galatasaray'daki en iyi 3 oyuncudan birisiydi.
Dikine top denedi sürekli , çoğunda isabet sağladı.
Nasıl bu kadar adama sallanıyor anlayamıyorum.
Herhalde iki gol iki asist yapmasi gerekiyor adamın
Mactan sonra tepki verilir normal insanlar gibi, sonucta hayvan degiliz benim bildigim. Siz hic mac oynanirken ve bir oyuncu isliklanirken, daha iyi oynadigini gordunuz mu? (Selcuk bu arada kotu oynuyor onda kabuluz)selçuğun bu takımda oynamaması için ne yapılması gerekiyor?
antreman çıkışı dövelimmi?Ne dersin?
Yoksa tepki ıslıktamı kalsın?
Daha burada Prandelliyi öven insanların mesajlarını okuyorum. Akıl yok mu sizde? Ben teknik direktörlük hiç yapmadım yapacağımıda sanmıyorum beni getirdiler çıkın oynayın dedim. Bu Pradellide hazırlık maçlarından itaberen takıma çıkın koşun diyor. İş sadece koşmakla bitmiyor, taktik vereceksin kardeşim. Bu adam 4 aydır ne yapıyor anlamak mümkün değil.Gelirken de dedim bu adamda bir yol olmaz diye hala söylüyorum.Size yeminle, o beğenmediğimiz Samet Aybaba bundan daha güzel futbol oynatırdı 4 ayda. Kusura bakmasın kimse buraskı bjk değil, Galatasaray kadro desen ver yıldız desen var dünya yıldızı desen var artık oynat da.
Mactan sonra tepki verilir normal insanlar gibi, sonucta hayvan degiliz benim bildigim. Siz hic mac oynanirken ve bir oyuncu isliklanirken, daha iyi oynadigini gordunuz mu? (Selcuk bu arada kotu oynuyor onda kabuluz)