Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fark yemesek iyi.. Resmi olarak oynadığımız tüm maçlarda şanslıydık ama bu şans arsenal'de de devam edermi bilemiyorum. Oyuncular yerine çivi dikip parmaklarımızla oynasak daha fazla şansımız olurdu.
Hüso biz ikimiz gel Handicap oynayalim bu maca. Kuponlar hep yatiyor zaten, Galatasarayimiz icin yapalim bunu![]()
gecen sene koyduk bunlara emirateste
ah drogbayı özledim;(
Hislerin güclümüdür ?![]()
aynı şeymi ?
Bence aynı şey.
bjk uzun maratonu kaldıramaz son maçta da kazandılar ama bursa 5-6 gol kaçırdı.
bjknin tek yaptığı çok koşup mücadele etmek
geçen senede aynı şekilde koşup mücadele ediyolardı drogba gibi bir tecrübe yetti.
ha o bakımdanBence de Besiktas sampiyon olamaz.Benim demek istedigim sey farkli.Sonucta Besiktas kafa kafaya oynuyorsa bizde oynariz.
Böyle maclarda ofansif kadro, defansif kadro yoktur. Pandev bile defansa yardim edecek arkadas, baska yolu yok bunun.
Nasil ki zamaninda Drogba sol bek gibi oynamisti, ölümüne savasmisti Chelsea´de, bu macta da herkes böyle oynamali.
Dedigim gibi, bu macta ofansif defansif kadro yoktur. Dogru hamleler vardir. Ingilizler kanat takimlaridir. Sen orayi bos birakamazsin.
Tarik Telles´le Arsenal´in kanatlarini savunamazsin. Paramparca ederler bizi. Bruma ve Olcan cok yardim etmeli. Herkes etmeli.
Kanatsiz sistem felaketimiz olur. Bundan eminim ben sahsen.