ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Renktaşlar benim oyuncu olarak tek güvencem Bruma ve Olcan eğer bunlar oynamazsa kaplumbağa hızından öteye geçemeyiz.

Kontratak futbolunda en iyi diziliş 4-4-1-1 dir bizim kadroya göre,

sağa sola çok hızlı 2 adam (Bruma ve Olcan), sağ beke sol beke sağlam 2 bek (Tarık ve Telles),

göbeğe sağlam 2 libero (Semih ve Cedju), önlerine sağlam 2 ön libero (Melo ve Selçuk),

ileri uca da bitirici bi forvet ki bence Pandev denenmeli Burak'tan kına geldi..

2012 şampiyonlar ligini hatırlıyorum, Riera ve Dany dışında bir eksiğimiz yoktu. Şimdi sağlam bölgemiz kalmadı. Bu maçtan beklentim minimum düzeyde., belki Avrupa Ligi diyeceğim ama o da çok zor.

attachment.php

cok kosmamiz lazim .. Ve tecrubeli pandev'den faydalanmaliyiz .. Juventus macina ciktimiz gibi tek forvet BURAK YEDEKKKKK

Ekli dosyalar

• 1119633_Galatasaray_SK.webp
    1119633_Galatasaray_SK.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 93
Kontratak futbolunda en iyi diziliş 4-4-1-1 dir bizim kadroya göre,

sağa sola çok hızlı 2 adam (Bruma ve Olcan), sağ beke sol beke sağlam 2 bek (Tarık ve Telles),

göbeğe sağlam 2 libero (Semih ve Cedju), önlerine sağlam 2 ön libero (Melo ve Selçuk),

ileri uca da bitirici bi forvet ki bence Pandev denenmeli Burak'tan kına geldi..
Pandev bitirici bir forvet değil ve süratli de değil. Biz bu mevcut kadro ile zaten kontra atak oynayamayız.

Muslera, Balta, Semih, Chedjou, Tarık, Melo, Dzemaili, Sneijder, Telles, Olcan, Bruma.

Nasıl olurdu acaba?

---------Muslera
Tarık-Chedjou-Semih-Telles
----------Melo
Bruma-Selçuk-Wesley-Olcan
---------Pandev

böyle çıkmamızı isterdim ama hiç sanmıyorum.

---------Muslera
Tarık-Chedjou-Semih-Telles
----------Melo
Bruma-Selçuk-Wesley-Olcan
---------Pandev

böyle çıkmamızı isterdim ama hiç sanmıyorum.
Selçuk yerine Dzemailli yazardım gerisi herkesin hemfikir olduğu isimler zaten. Sistem olarak keşke bu şekilde çıksak ama nerde.

Doğru oyuncu tercihleriyle 3-5-2'ye devam etmemizde hiçbir sıkıntı görmüyorum. Misal; Melo liberoda değilde önliberoda oynamalı veya Hakan Balta sol bekte değilde sol stoperde oynamalı. Ancak sağlam bir 4-4-1-1 ile daha avantajlı olacağımız aşikar. Arsenal kırılgan bir takım ve bozucu olmamız olmazsa olmaz. Yalnız bu özelliğimizi Burak bu takıma dahil edildi edileli kaybettik. Bu yüzden Prandelli'nin ufak ufak taktik dehalığını konuşturması gerek.

Skoru alırsak mükemmel, ama en az skor kadar mühim olan iyi oyun bizi ciddi anlamda kendimize getirir.

Burak kesinlikle oynamamalı. Baskı yiyeceğiz zaten bir de top tutma özürlü Burak'la top duvara çarpar gibi geri gelecek. Rakip sahaya yerleşmemizi mahvediyor takıma hücum opsiyonu bırakmıyor.

Adamların kadrosunun yarısı sakat. Debuchy, Ramsey, Arteta, Monreal, Giroud, Walcott. Bunlar kesin yok. Wilshere ve Koscielny'nin durumu bugün veya yarın netleşir herhalde.

Orta saha ve defans hatlarında büyük sorunları var.

--------------------Muslera---------------------
-Tarik--------Semih----Ched---------Telles
-----------------Sneijder------------------
-Olcan---Melo--------------Selcuk---------Bruma----
------------------Burak----

4-3-3 tam kontra atak takimi.

Burakla zaten kontra oynarsın top tutamaz edemez önüne atıcaksın gerçi ondada ofsayta düşer

Geri
Üst Alt