Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tüylerim tiken tiken
Tamamen defans yapmalı 0-0 lık beraberliğe oynamalıyız. Hadi hoca göster defans yapmayı sen italyansın yaparsın
Pandev bitirici bir forvet değil ve süratli de değil. Biz bu mevcut kadro ile zaten kontra atak oynayamayız.Kontratak futbolunda en iyi diziliş 4-4-1-1 dir bizim kadroya göre,
sağa sola çok hızlı 2 adam (Bruma ve Olcan), sağ beke sol beke sağlam 2 bek (Tarık ve Telles),
göbeğe sağlam 2 libero (Semih ve Cedju), önlerine sağlam 2 ön libero (Melo ve Selçuk),
ileri uca da bitirici bi forvet ki bence Pandev denenmeli Burak'tan kına geldi..
Pandev bitirici bir forvet değil ve süratli de değil. Biz bu mevcut kadro ile zaten kontra atak oynayamayız.
Orta sahamızın hep topu ayağına isteyen oyunculardan kurulu olmasından dolayı. Çok fazla statik oyuncumuz var.Neden oynayamayız?
Selçuk yerine Dzemailli yazardım gerisi herkesin hemfikir olduğu isimler zaten. Sistem olarak keşke bu şekilde çıksak ama nerde.---------Muslera
Tarık-Chedjou-Semih-Telles
----------Melo
Bruma-Selçuk-Wesley-Olcan
---------Pandev
böyle çıkmamızı isterdim ama hiç sanmıyorum.
Ciru oynayaydi iyidiAdamların kadrosunun yarısı sakat. Debuchy, Ramsey, Arteta, Monreal, Giroud, Walcott. Bunlar kesin yok. Wilshere ve Koscielny'nin durumu bugün veya yarın netleşir herhalde.
Orta saha ve defans hatlarında büyük sorunları var.
Welbeck'de bence iyi bir forvet değil.Ciru oynayaydi iyidi![]()