ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Ya Pandev´in ölüsü hepsinden faydali olur forvette. O da süratli, ayrica topla daha iyi oynar. En önemlisi tecrübeli.

Sanirsin Arsenal´in orta sahasi inanilmaz da, orta sahaya ne kadar adam varsa koyuyorsun.

Özil´i durdur, kanatlari saglam tut, tamamdir. Aciz bir takim görmek istemiyorum ben. Oynamak isteyen bir takim görmek istiyorum.

Melo Dzemaili Sneijder Olcan Bruma Pandev

Muslera

Tarık-Semih-Chedjou-Telles

Dzemaili-Melo-Sneijder

Bruma-Burak-Pandev

Şu maça Prandelli'nin 2'li orta saha, Tarık ve Telles gibi hücumcu bekler ve Bruma ile çıkacağını sanmıyorum, çıkarsa da büyük hata.Aciz oynamakla alakası yok.Geçen sezon Juventus'a karşı doğru şekilde oynadık ve istediğimizi aldık.Mourinho'da bazı maçlarda yapıyor bunu hem de daha üst düzey takımlarla.

14 gündür maça çıkmamış Telles'i bu maçta ilk 11'de kullanmak cinayet olur. Bunun yanında Selçuk, Burak ve 3-5-2 cinayetlerini eklemiyorum bile. 3 sezondur bir CL karşılaşması öncesi belki de gram ümidimin olmadığı ilk maç bu. Arsenal'i de bir daha böyle eksik ve formsuz yakalayamayız ama buna rağmen kötü bir maç geçireceğimizi düşünüyorum.

a5a7a9y2.jpg

Londra yolcusu kalmasın.

Takım formsuz olsa da, Arsenal favori olsa da içimde bir güven var nedense. Patlama yapacağımız, karakter göstereceğimiz maç olacakmış gibi geliyor bana. Puansız dönmeyiz.

pandev bu macta kesinlikle oynamaz... fiziksel olarak hazir degil.

bruma ise yabanci kontenjani serbest olmasina ragmen son macta oynamadi. büyük ihtimal olcan oynaycaktir.

tarik kesin oynayacak.

veysel mi telles mi? ikisi de bugün icin yetersiz ama bence telles daha dogru bir secim olacaktir.

Masallah hepsine yakisiyor takim elbiseler.

Telles intihar oluyor da Veysel mi olmuyor? Yada Hakan? Baska ihtimal yok. Telles oynamali.

Bruma mi Olcan mi diye sorsalar, Olcan derim. Tercihim ikisinin ayni anda oynamasi ama yapmaz Prandelli.

Olcan daha efektif, etkili. Hem skor anlaminda hemde mücadele anlaminda.

Kagit üstünde 3-5-2 olur, pratikte 5-4-1 oynariz bence. Ne kadar dogru olur görecegiz.

Ya Pandev´in ölüsü hepsinden faydali olur forvette. O da süratli, ayrica topla daha iyi oynar. En önemlisi tecrübeli.

Sanirsin Arsenal´in orta sahasi inanilmaz da, orta sahaya ne kadar adam varsa koyuyorsun.

Özil´i durdur, kanatlari saglam tut, tamamdir. Aciz bir takim görmek istemiyorum ben. Oynamak isteyen bir takim görmek istiyorum.

Melo Dzemaili Sneijder Olcan Bruma Pandev
Pandev mi süratli?

Geri
Üst Alt