- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Hadi oynatmazsın da neden 18'e almıyorsun anasını satayım ya. Sanki yedekte Messiler var da...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğur Meleke'nin dediği gibi kesinlikle sağ kanattan yapacağımız ataklar ile B.Dortmund'u delebiliriz.
Çünkü o bölgede oynayan Großkreutz o bölgeye devşirilmiş bir oyuncu ve gerçekten yer yer sinirlerine hakim olamıyor.
Aslında Großkreutz'un karşısında o bölgede Bruma veya Olcan ile başlasa Prandelli , gerçekten çok güzel maç olabilirdi.
Fernando Muslera
Tarık Çamdal - Semih Kaya - Aurelien Chedjou - Alex Telles
Felipe Melo - Hamit (Dzemaili)
Armindo Bruma - Wesley Sneijder - Olcan Adın
Goran Pandev
Bu kadroyu sahaya sürmek bu kadar mı zor ?
Bruma hiç oynamıyor ki nasıl oyununu geliştirsin?Olcan için sakattı son anda yetişti fb maçına demişti Prandelli.
yine mi nüksetti acaba sakatlığı?
bruma evet gerekli kesin ama o da henüz çok savruk oynuyor.
Ben açıkçası Grosskreutzun pek sırıtacağını düşünmüyorum.Uğur Meleke'nin dediği gibi kesinlikle sağ kanattan yapacağımız ataklar ile B.Dortmund'u delebiliriz.
Çünkü o bölgede oynayan Großkreutz o bölgeye devşirilmiş bir oyuncu ve gerçekten yer yer sinirlerine hakim olamıyor.
Aslında Großkreutz'un karşısında o bölgede Bruma veya Olcan ile başlasa Prandelli , gerçekten çok güzel maç olabilirdi.
Fernando Muslera
Tarık Çamdal - Semih Kaya - Aurelien Chedjou - Alex Telles
Felipe Melo - Hamit (Dzemaili)
Armindo Bruma - Wesley Sneijder - Olcan Adın
Goran Pandev
Bu kadroyu sahaya sürmek bu kadar mı zor ?
Telles hariç 4/4 kadro
Dortmund'un kanat oyunculari iyi defans edebilecek bekler oynatmak lazim, ve Telles'e güvenemiyorum.
Ben açıkçası Grosskreutzun pek sırıtacağını düşünmüyorum.
Bu herif bir nevi onların Melosu. Canla başla savaşıyor. Tam bir joker, şimdiye kadar her pozisyonu oynadı. Kaleye bile geçmişti.
Adam kazma falan ama ruhuyla oynuyor.
I am the one who knocks!
Arkadaşlar maç hangi kanalda ? 1. sayfaya yazılmamış...