ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Hadi oynatmazsın da neden 18'e almıyorsun anasını satayım ya. Sanki yedekte Messiler var da...

Uğur Meleke'nin dediği gibi kesinlikle sağ kanattan yapacağımız ataklar ile B.Dortmund'u delebiliriz.

Çünkü o bölgede oynayan Großkreutz o bölgeye devşirilmiş bir oyuncu ve gerçekten yer yer sinirlerine hakim olamıyor.

Aslında Großkreutz'un karşısında o bölgede Bruma veya Olcan ile başlasa Prandelli , gerçekten çok güzel maç olabilirdi.

Fernando Muslera
Tarık Çamdal - Semih Kaya - Aurelien Chedjou - Alex Telles
Felipe Melo - Hamit (Dzemaili)
Armindo Bruma - Wesley Sneijder - Olcan Adın
Goran Pandev

Bu kadroyu sahaya sürmek bu kadar mı zor ?​

Uğur Meleke'nin dediği gibi kesinlikle sağ kanattan yapacağımız ataklar ile B.Dortmund'u delebiliriz.

Çünkü o bölgede oynayan Großkreutz o bölgeye devşirilmiş bir oyuncu ve gerçekten yer yer sinirlerine hakim olamıyor.

Aslında Großkreutz'un karşısında o bölgede Bruma veya Olcan ile başlasa Prandelli , gerçekten çok güzel maç olabilirdi.

Fernando Muslera
Goran Pandev

Bu kadroyu sahaya sürmek bu kadar mı zor ?

Telles hariç 4/4 kadro

Dortmund'un kanat oyunculari iyi defans edebilecek bekler oynatmak lazim, ve Telles'e güvenemiyorum.

Olcan için sakattı son anda yetişti fb maçına demişti Prandelli.
yine mi nüksetti acaba sakatlığı?
bruma evet gerekli kesin ama o da henüz çok savruk oynuyor.
Bruma hiç oynamıyor ki nasıl oyununu geliştirsin?
2 senedir üst üste kaç maç oynadı Allah aşkına?
Bruma bize potansiyelini geldiği zaman göstermişti Antalyaspor ve Rizespor maçlarında ama iki İtalyan el birliği ile Bruma'yı mahvetmiştir.
Özgüvenini yok etmişlerdir futbolda ki en önemli şeylerden biridir özgüven.
Bruma bu kanat düşmanı hocalara yaranması için oynadığı maçlarda 4 gol atıp 5 asist mi yapması gerekmektedir?

Hem 10 m € çöpe atıldı hemde genç potansiyelli bir oyuncunun kariyerinin içine edildi.
Yazık günah yahu taraftarın tepki koyması gerek Bruma için göz göre göre yazık ediliyor çocuğa.

ben bruma gibi herifi oynatmayan hocaya degil hoca adam demem BU KADAR

Ulan oynatmasa bile insan ne olur ne olmaz diye olcanla brumayı kadroya alır lanet olsun senin gibi adama fark yiyeceğiz akşam yine ama inşallah defolup gider bu maç son maçı olur

Fernando Muslera
Goran Pandev

Bu kadroyu sahaya sürmek bu kadar mı zor ?​
Ben açıkçası Grosskreutzun pek sırıtacağını düşünmüyorum.

Bu herif bir nevi onların Melosu. Canla başla savaşıyor. Tam bir joker, şimdiye kadar her pozisyonu oynadı. Kaleye bile geçmişti.

Adam kazma falan ama ruhuyla oynuyor.

I am the one who knocks!

Şampiyonlar liginden eleneceğimiz maç olacak.Bile bile yenilmek insanı üzüyor.İnşallah yeni yönetim geldiği gibi bavulları eline verir hocanın.

Muslera
Tarık Semih Ched Balta
Melo Hamit
Bruma Sneijder Olcan
Pandev​

Az önce okuldan gelip heyecanlı bir şekilde bu maçla ilgili haberlere bir bakayım dedim.Haberlere bakar bakmaz Prandelli bütün heyecanımı yok etti.Ulan BVB gibi bir takıma karşı kanatsız futbol mu oynanır?Normalde ilk 11 de olması gereken Olcan ve Bruma ilk 18 e bile nasıl alınmaz.İnanılmaz derecede bütün heyecanım gitti bu futbol katili herif yüzünden.Bu adamın dikine giden,çalım atan,adam eksilten teknik direktörlere karşı garezi var herhalde.Ama tabi yalakaları Selçuk,Burak ve Dzemaili gibi statik oyuncular varken neyimize bizim dinamik oyuncular.İnşallah kovulur ve yerine kanat futbolu oynatan bir T.D gelir.
Ayrıca umarım fark yemeyiz.

Telles hariç 4/4 kadro

Dortmund'un kanat oyunculari iyi defans edebilecek bekler oynatmak lazim, ve Telles'e güvenemiyorum.

Telles'i dinamik ve en azından hızıyla hamle yapabilecek bir bek olması açısından yazdım defansif olarak , ofansif olarak ise zaten katkısı üst seviyede kendisinin , bir nevi hem Veysel'in kesilmesi amacıyla hemde Tarık ve Telles gibi dinamik ve iki hızlı bek ile başlamamız gerektiğinden dolayı diyebiliriz.

Birde defansif olarak Olcan'ın ona o koridorda çok yardımcı olacağını böylelikle oranın çok sırıtmayacağını düşünüyorum. Çünkü Olcan geçen sezon Trabzon'da sol önde oynarken de defansif olarak sorumluluk alıp takımını yeteri kadar yardımcı oluyordu.

Ben açıkçası Grosskreutzun pek sırıtacağını düşünmüyorum.

Bu herif bir nevi onların Melosu. Canla başla savaşıyor. Tam bir joker, şimdiye kadar her pozisyonu oynadı. Kaleye bile geçmişti.

Adam kazma falan ama ruhuyla oynuyor.

I am the one who knocks!

Ruhuyla oynamasına lafım yok fakat rakipte hata yapmaya müsait sınırlı birkaç isimden biri ;

Birde ne olursa olsun devşirilen oyuncular , pozisyondan pozisyona ortaya çıksa da hatalar yapabiliyor oynatıldıkları mevkinin orjinal oyuncusu olmadıklarından.

Birde yanlış hatırlamıyorsam Grosskreutz yavaş bir oyuncu ; hızlı değil yani en azından.

Bu nedenle Karşısında Bruma'nın oynaması gerçekten bize büyük avantaj sağlardı diye düşünüyorum ancak Prandelli saçma seçimleri ile maçı katletti bile.

Alman basininda Galatasaray taraftari Dortmundlulara saldirdi diye haberler var.

Sizce kaç bin kişi olur

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Bruma ve Olcan gene yok ha.Beyinsiz Prandelli'nin kanatsız takımı.ABV Prandelli !!!

Hiç kendimi kandırmayalım bu pis bunak italyan prandelli efendi yüzünden bu maç h2 dortmund alır 4-5 olur adam gibi kadro çıkarsaydı maçı bile alabilirdik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt