Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen adam oyle dedi yaabi bizim topcular yemin ediyorum salaklasti iyice ya
![]()
Niye ? Ben mi Dzemailiyi sol kanat oynatiyorum ? Ben mi Tarika 5 milyon euro para veriyorum?
Suc benim degil haci,
Gurbetci dusmanligi var acik ve net
2 yılda kazandığımız prestij maalesef sona erdi.3 maçta 12 gol yemek Avrupa Fatihi ünvanımızı aldı götürdü bizden![]()
takimin yedigi goller degil ortaya koydugu oyun prestiji bitirir,ona bakarsan gecen yilda cuvalla gol yedik grupta ama juve-realin grubundan ciktik,bir karakter koyduk ortaya bir sistem vs. ama o mancini bu taraftara yaranamadi2 yılda kazandığımız prestij maalesef sona erdi.3 maçta 12 gol yemek Avrupa Fatihi ünvanımızı aldı götürdü bizden![]()
takimin yedigi goller degil ortaya koydugu oyun prestiji bitirir,ona bakarsan gecen yilda cuvalla gol yedik grupta ama juve-realin grubundan ciktik,bir karakter koyduk ortaya bir sistem vs. ama o mancini bu taraftara yaranamadi
O ünvan 2-3 ruhsuzla silinecek bir şey değil.
mancini geldiginde realden fark yemis 5 maci kalmis bu 5 macin 2si juve 1i realle olan bir takimi aldi gruptan cikardi daha ne yapacakti,bu taraftar ne istiyor,gecen yil mourinho gelse bile ligde sampiyonu zaten kafalarinda belirlemisti bastaki sikeci ordusu,unal aysal destek cikmadida taraftar destek ciktimiki,arenada her mac ondeyiz 2-3 farkla manciniye istifa dediler terim diye tempo tuttular,boyle taraftara bu gunler layiktir isteZaten sistemsizlik konsantrasyon eksikliği ve oyun karakteri olmayınca fark yiyoruz.Utanıyorum...
Mancini'ye gelirsek geçmişe gidiyorum eksiklikleri vardı ama adama sebaat etseydik şu an çok farklı bir yerde olurduk.Düşünsene geçen sene bir maç dışında derbi kaybetmedi, şampiyonlar liginde gruptan çıkardı.Birkaç maç kızdığım oldu ama Aysal ona imkan yaratmadı...
Bu Prandelli resmen kuklaymış...Saftig döneminde bile bu kadar ezilip büzülmemiştik((
sen ne zirvaliyosun,real-juve grubundan cikmayi birdaha gorurmusun sen,1-0 yenilirmisizmancini mancini diye ağlayıp durmayın yetti artık.o adam kalsaydı 1-0 yenilirdik yine bi yol olmazdı.adam koca sezon deplasmanda maç kazanamdı neyden bahsediyorsunuz? drogba gibi forvet de elinin altındaydı.
sen ne zirvaliyosun,real-juve grubundan cikmayi birdaha gorurmusun sen,1-0 yenilirmisiz
sen ne zirvaliyosun,real-juve grubundan cikmayi birdaha gorurmusun sen,1-0 yenilirmisiz