ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Bruma Olcan Pandev Sabri Engin Emre

Bunlar kadroa ya alın.

Hamit xhemo selcuk burak mış..pehhh

2 yılda kazandığımız prestij maalesef sona erdi.3 maçta 12 gol yemek Avrupa Fatihi ünvanımızı aldı götürdü bizden :(

Muhabir : prandelli istifa düşünüyor mu?
Prandelli : Hiç istifa düşünmedim etmeyi de düşünmüyorum
peeeehhhh yüzsüz herif seni ...

prandelli nin geldigingen beri para almadigi söyleniyor, dogruysa ben bu adama kizmam

Bu sene 4. yıldızı taktığımız 4. maç oldu bu. Harbiden 4 4'lük bir sezon.

Prandelli: ''İstifa etmez

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 yılda kazandığımız prestij maalesef sona erdi.3 maçta 12 gol yemek Avrupa Fatihi ünvanımızı aldı götürdü bizden :(
takimin yedigi goller degil ortaya koydugu oyun prestiji bitirir,ona bakarsan gecen yilda cuvalla gol yedik grupta ama juve-realin grubundan ciktik,bir karakter koyduk ortaya bir sistem vs. ama o mancini bu taraftara yaranamadi

mancini gittigi gun burda gobek atiyordunuz lan nerdesiniz yine cikin gobek atin,drogba bizdeyken oynamasin onun yerine umut oynasin diye yirtiyodunuz bir taraflarinizi alin yine yirtin o malum taraflarinizi,surda anket yapilsa sneijder gitsin selcuk kalsin diye sonuc cikar sizden bu beklenir,takim kotude taraftar iyimi gecin bu isleri

Son düzenleme:
takimin yedigi goller degil ortaya koydugu oyun prestiji bitirir,ona bakarsan gecen yilda cuvalla gol yedik grupta ama juve-realin grubundan ciktik,bir karakter koyduk ortaya bir sistem vs. ama o mancini bu taraftara yaranamadi

Zaten sistemsizlik konsantrasyon eksikliği ve oyun karakteri olmayınca fark yiyoruz.Utanıyorum...
Mancini'ye gelirsek geçmişe gidiyorum eksiklikleri vardı ama adama sebaat etseydik şu an çok farklı bir yerde olurduk.Düşünsene geçen sene bir maç dışında derbi kaybetmedi, şampiyonlar liginde gruptan çıkardı.Birkaç maç kızdığım oldu ama Aysal ona imkan yaratmadı...
Bu Prandelli resmen kuklaymış...Saftig döneminde bile bu kadar ezilip büzülmemiştik :(((

Zaten sistemsizlik konsantrasyon eksikliği ve oyun karakteri olmayınca fark yiyoruz.Utanıyorum...
Mancini'ye gelirsek geçmişe gidiyorum eksiklikleri vardı ama adama sebaat etseydik şu an çok farklı bir yerde olurduk.Düşünsene geçen sene bir maç dışında derbi kaybetmedi, şampiyonlar liginde gruptan çıkardı.Birkaç maç kızdığım oldu ama Aysal ona imkan yaratmadı...
Bu Prandelli resmen kuklaymış...Saftig döneminde bile bu kadar ezilip büzülmemiştik :(((
mancini geldiginde realden fark yemis 5 maci kalmis bu 5 macin 2si juve 1i realle olan bir takimi aldi gruptan cikardi daha ne yapacakti,bu taraftar ne istiyor,gecen yil mourinho gelse bile ligde sampiyonu zaten kafalarinda belirlemisti bastaki sikeci ordusu,unal aysal destek cikmadida taraftar destek ciktimiki,arenada her mac ondeyiz 2-3 farkla manciniye istifa dediler terim diye tempo tuttular,boyle taraftara bu gunler layiktir iste

mancini mancini diye ağlayıp durmayın yetti artık.o adam kalsaydı 1-0 yenilirdik yine bi yol olmazdı.adam koca sezon deplasmanda maç kazanamdı neyden bahsediyorsunuz? drogba gibi forvet de elinin altındaydı.

mancini mancini diye ağlayıp durmayın yetti artık.o adam kalsaydı 1-0 yenilirdik yine bi yol olmazdı.adam koca sezon deplasmanda maç kazanamdı neyden bahsediyorsunuz? drogba gibi forvet de elinin altındaydı.
sen ne zirvaliyosun,real-juve grubundan cikmayi birdaha gorurmusun sen,1-0 yenilirmisiz

Geri
Üst Alt