ŞL 14/15 D Grubu 6.Maç | Galatasaray 1-4 Arsenal | MS | 9 Aralık

hamza hocaya tavsiyem fatih terimi taklit etmeyi derhal bıraksın. ben hamza hocayı taktik bilgisi yüksek zeki bi adam bilirdim, terimin yaptığı kuru kabadayılıkların aynısını yapması yakışmadı. arsenale karşı 5 tane hücum orjinli oyuncu ile çıkmak saçmalık, bu takım arsenal akhisar değil.

Melo futbolcu filan değil. Şovmen. Aradada 4 ayaklı taklidi yapıp taraftarı mest ediyor.

Bizim ofanstan ziyade defansa takviye sart

Defansta müthiş derecede değişiklikler yapılmalı ....

Tarık-Hamit
Umut-Olcan

bence 45'de yapılacak değişiklikler..

umut çıkıp 4-2-3-1 ortasahada köpek gibi bascak adam lazım--şuan klüpte öle bi adam yok şaka gibi-çağırın salih dursun'u bari tabzondan çılgınlar gibi koşşun adam

Futbolcuya dayalı düzene eyvallah edersen elin oğlu gelir seni böyle rezil eder. Az bile size bu. Gözünüzü açın ve gerçekleri görün artık.

Canım sağolsun sinan nede olsa ilk maçın 16 yaşındasın ilerde pişer yemezsin bu golleri.
:D dalga geçiyonuz heralde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Goz boyamayla olmuyor bu is. suan hangi bolgelerde neye ihtiyacimiz var onu gosteriyor burakla umutla olmayacagini daha iyi anliyoruz orta saha allaha emanet fakat forvet ilerde top bekledikce daha da beter oluyo isin kotu tarafi burak hiyari ilerde tek basina tamamwn etkisiz eleman olunca orta saha asiri bos forvete atilan topta direk rakipte kaliyo gecin hepiniz topun arkasina sikistirin oyunu bundan etkili olursunuz

Selcuk (Bu macta oynamasa da fark etmez, oynasa ne degisecek) ve Melo ile daha cok boyle olacak Avrupa'da maclar.

Bir Ramsey'e bakin birde bizim ortasahalara.

Bu takimin acilen iki tane ortasahanin ortasina transfer lazim, ek olarak bir sag bek, Koray'in yanina bir stoper.

Semih ve Hakan'a yazik oluyor gercekten yani ben olsam ikinci yariya cikmam. Semih'in beline bir sey olacak en sonunda. Bir insan her 1'e 1'de ayni calimi yer mi ya.

5-1 olsun bizim olsun.Sinan'ın en büyük sorunu çizgide beklemesi.Pozisyon alma 0.Doğru pozisyon almayla jeneriklik olacak bir golü uçmadan kurtarabilirsin.

Melo sinan engin'in dediği gibi şovmenliğe başlamış sepetleyin gitsin.Şovmen lazım değil bize.Taraftar bu kadar pohpohlarsa olacağı budur

1. Sinanın ben hatalı gol yediğini düşünmüyorum, diyelim ki yedi ben bu maçta formsuz sinanı oynatmazdım,

2. Göbekte chedju-koray, chedju-semih oynadığında daha iyi anlaşıyorlar hakan tercihi yanlış,

3. Sağ tarafta tarığın hiç suçu yok bence, tarık o kanatta yalnız kalıyor, 4-4-2 oynamaya çalışıyoruz ama sneijder ortaya geliyor
şu an takımda 1 tane kanat oyuncusu var o da Bruma, bruma sağa geçince sol taraf sola geçince sağ taraf yalnız kalıyor, bunu lig maçlarında tolere edebiliyorsun ama karşında arsenal gibi bi takım çıkınca gelip seni oradan dağıtıyor, tarık çok koşmak zorunda kalıyor..

4. Sneijder varken bu takım 4-4-1-1 oynar, eğer 2. forveti alıp 4-4-2 oynayacaksan takımdan çıkartacağın adam sneijder olmalı,
4-4-2 ye geçerken iyi düşünüp karar vereceksin ve kenara alacaksan sneijderi alacaksın..

işin özü bu takımda Sneijder-Burak-Umut aynı anda oynamaıyor..

Bjk maçı da endişelendiriyor beni. Tempolu oynayan takımlara karşı bu veteran ve acemilerle dolu takımın defosu daha belirgin hal alıyor. Melo yatışlarda, bizim tek lüksümüz Sneijder olmalıyken Emre de savunmada yetersiz, Burak ve Umut'un takım savunmasına pek katkıları yok. Yok mu şu takımı adam gibi dizecek biri, mesafe ayarlama yok, hücumda herkes statik. Top kapıyoruz oyunu set oyununa çevirmeye çalışıyoruz ama gel gör ki top tutup pas yapacak oyuncular da yok. Ligde ite kaka bir yerlere kadar gideriz de takımın fizik gücü s.o.s. veriyor.

Bize hayvan gibi oynayan (A.Song) en az 2 adet orta saha lazım bir de forvet alırsak bu rezil ligde kolaylıkla şampiyon oluruz.

Avrupa için ise daha çok ekmek yememiz gerekiyor

Dallama dallama yorumlar okuyorum bu maçta. Tamam aysal gitti, burak selçuk melo tarık da gitsin. Kına yakanlar yaksın, herkes rahatlasın

ST27i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt