ŞL 14/15 Ön Eleme | Feyenoord 1-2 Beşiktaş | MS | 30 Temmuz

Milleti ne sanıyor kekolar anlamadım yahu bildiğin hırsızlık soygunculuk sadece aleni şekilde yapıldığı için legal oluyor heralde.

Bu paraları verenler olduğu için bu rakamı istiyorlar zaten.

Yoksa çoktan boykot edilirdi bu avrupa'nın en pahalı ama en kalitesiz platformu. Bizim taraftar bile şikecileri kurtaran bu kuruma para kazandırıyor halen.

Soyguncu Digitürk.İptal etmek istiyorum 140 lira para istiyorlar.Lanet olası şey.

turk futbolu umrumda degil . yenilirlerse kasamiza 10 milyon daha giriyor . gerisi umrumda degil

Araştırmadan etmeden konusuyorsunuz yine.

Fiyatı BJK SPOR KULUBU BELİRLEDİ! ONLARLA ANLAŞTILAR

Ben Bjk bu turda elenirse Uefa'ya dahi gidemiyorlar diye biliyordum oysa bazı arkadaşlar bu turda elenirse Beşiktaş'ın Uefa'ya gideceğini söylüyor bilen varsa bilgilendirsin...

Ben Bjk bu turda elenirse Uefa'ya dahi gidemiyorlar diye biliyordum oysa bazı arkadaşlar bu turda elenirse Beşiktaş'ın Uefa'ya gideceğini söylüyor bilen varsa bilgilendirsin...

bende öyle biliyorum bilen biri varsa söylesin bu turda elenen komple veda ediyor avrupaya sanırım, açıkcası komple veda etmelerini istemem hem ülke puanı için hem tam anlamıyla lige yoğunlaşmamaları için kadroları geniş değil zaten 2 sakatlık olsa dağılırlar hem lig hem avrupayı götüremez bunlar

Feyenoord'u çok büyütüyor, Beşiktaş'ı da çok küçümsüyorsunuz. Bugünkü maç ne olur pek bilemem ama Beşiktaş bu turu mutlaka geçer, kadroları da iyi, oluşumları da iyi zaten. Ha bir sonraki turda mutlaka elenirler zaten, rakip kim olursa olsun.

Bu arada Beşiktaş bu turda da elense diğer turda da elense her türlü UEFA Avrupa Ligi'ne gidiyor, oradan devam ediyor yoluna.

Feyenoord'u çok büyütüyor, Beşiktaş'ı da çok küçümsüyorsunuz. Bugünkü maç ne olur pek bilemem ama Beşiktaş bu turu mutlaka geçer, kadroları da iyi, oluşumları da iyi zaten. Ha bir sonraki turda mutlaka elenirler zaten, rakip kim olursa olsun.

Bu arada Beşiktaş bu turda da elense diğer turda da elense her türlü UEFA Avrupa Ligi'ne gidiyor, oradan devam ediyor yoluna.

Mükemmel haber.Kadroları dar Avrupa+Lig+Kupa derken feci dağılırlar...

Beter olsun küçük şikeciler, unutmadık
5a5e6e9y.jpg

Feyenoord'ta iş yapacak Clasie ile biraz da Ottman olur. Yalnız Clasie tatildedir muhtemelen, Ottman bu sene nasıl bilgim yok, Schaken de iyi oyuncudur yalnız.

Bu turda elenirlerse UEFA play-off'una kalıyorlar.Öbür turda elenirlerse UEFA gruplarına kalıyorlar diye biliyorum.

Uefaya gidebiliyorlar. Gecen sezon Salzburg fbye elendi. Fakat Avrupa Liginde devam etti. 2011-2012 sezonunda TS Benficaya elendi. Sonra Avrupa Liginde devam etti, A.Bilbaoyla eslestiler, ilk mac 0-0 bitti. Sonra TSyi Clye aldilar. A.Bilbao direk gitti.

Geri
Üst Alt