- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
Tamam o zaman 20 liraya izlersin bu maçı![]()
lan birak kim o kadar para verecek, aksam mac izleyeyim dedim onunda icine ettin digitürk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam o zaman 20 liraya izlersin bu maçı![]()
Milleti ne sanıyor kekolar anlamadım yahu bildiğin hırsızlık soygunculuk sadece aleni şekilde yapıldığı için legal oluyor heralde.
Ben Bjk bu turda elenirse Uefa'ya dahi gidemiyorlar diye biliyordum oysa bazı arkadaşlar bu turda elenirse Beşiktaş'ın Uefa'ya gideceğini söylüyor bilen varsa bilgilendirsin...
Feyenoord'u çok büyütüyor, Beşiktaş'ı da çok küçümsüyorsunuz. Bugünkü maç ne olur pek bilemem ama Beşiktaş bu turu mutlaka geçer, kadroları da iyi, oluşumları da iyi zaten. Ha bir sonraki turda mutlaka elenirler zaten, rakip kim olursa olsun.
Bu arada Beşiktaş bu turda da elense diğer turda da elense her türlü UEFA Avrupa Ligi'ne gidiyor, oradan devam ediyor yoluna.
Ben Bjk bu turda elenirse Uefa'ya dahi gidemiyorlar diye biliyordum oysa bazı arkadaşlar bu turda elenirse Beşiktaş'ın Uefa'ya gideceğini söylüyor bilen varsa bilgilendirsin...