ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Franco, ismail, oguzhan mustafa gokhan tore kerim frei uzun yillar.oynar bjk de. Hepsi de iyi oyuncular ve genc

LG-P970 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arsenal geçen senenin rehavetinde hala ilk yarı gol yemeden kapattı en azından bi an önce işlerini ciddiye almalılar 3-5 atar döneriz kafasıyla gelmişler o bellide o işler öyle olmuyo işte her seferinde.

Ba'yı bizim almamız lazımdı. Zamanında Pes'te Newcastle ile geleni geçeni yeniyordum :(

Arsenal ve Wenger, beşiktaşı cidden çok hafife almışlar. Bu kadar laubalilik iyi değildir turu verirsin haberin olmaz. Madem kontra atak oynayacaksın ne diye giroud ile maça başlarsın. Adam bildiğin malın önde gideni :asd:

teknik direktör önemlidir. biliç iyi iş çıkarıyor takımına

Campbell transferini de tamamen unutun bence Campbell Giroud'dan bi kaç gömlek önde. Zaten formayı aldığı anda bırakmaz muhtemelen. M.Pektemek'i de çok beğendim Beşiktaş'ta al santrafor sağ tarafta takır takır oynuyor adam. Top kontrolü, dönüşleri falan çok iyi ayağına hakim baya. Arsenal hafife almış bu arada belli akılları başlarına gelmiştir muhtemelen devre arası.

CAmpell merkez santarfor olmaz arsenalde

yardımcı forvetlerini zaten kesemez

wenger'in tek derdi PL'de bi takıma kiralamak

yoksa kadroda düşündüğü yok

Burak o topu önüne alıp, adamı geçip karşı karşıya kalacak hamleyi asla yapamayacağı için sorun yok.

Ba iyi futbolcu ama ne abarttılan kadar müthiş ne de Burak yerin dibine soktuğunuz kadar kötü değil,

Tamam Burak'ı bende sevmem ama haksızlık etmeyelim , şu golü değil Ba , süper diye nitelendirilen forvetlerin çoğu atamaz

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HEAQ6kE3EzI[/media]

Arsenal sol tarafı hiç kullanmadı, takım alexis sanchez sendromu yaşıyor şu an. Farkettiyseniz sürekli ona attılar bütün topları. Sola atsalar cazorla mal edecek ismaili haberleri yok

Ba çok faydalı oluyor. Tam bize gereken adam. Burak Ba'nın çorabı olamaz.

Arkadaş objektif olun. Demba bjk ve türkiye için süper transfer, buraktan falan çok daha iyi. Bjk orta sahası çok dinamik geçen senede böyleydi. Onların sorunu final pasları. Eğer iyi bir 10 numara alırlarsa bu senenin 1 numaralı şampiyon adayı olurlar.

Burak o topu önüne alıp, adamı geçip karşı karşıya kalacak hamleyi asla yapamayacağı için sorun yok.

Schalke maçında alamadığı gibi değil mi?! Hatta golü de kaçırmış tı?! Arkadaşlar sadece ok atmak için kendi futbolcumuzu kötüleyip sürekli rakiptekini övecekseniz yeri burası değil Burak ın forumu başka ayrıca şu anda Burak ta oynamıyor ve şu ana kadar ki gördüğüm Burak ve Ba nın benzeyen yanları var koşu stilleri bile aynı bu da benim görüşüm isteyen beğenir isteyen beğenmez

Arsenal ve Wenger, beşiktaşı cidden çok hafife almışlar. Bu kadar laubalilik iyi değildir turu verirsin haberin olmaz. Madem kontra atak oynayacaksın ne diye giroud ile maça başlarsın. Adam bildiğin malın önde gideni :asd:

Ben yorumlara katılmıyorum

Lig maçını da izledim arsenalim

abartmaya gerek yok

arsenalin adı var sadece

adamlar bu işte

ha eksikleri var o ayrı

Geri
Üst Alt