ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

Ismail sol ayakla sag bek de iyi oynuyor namussuz. :encouragement:

Herşeyi geçtim handikap zora girdi. Yapılır mı bu wenger :asd:

neden buraka muhtaç olmak zorunda kalıyoruz biz orasını sorguluyoruz. amaçları bizi verem etmekse açıkça söylesinler. taraftar artık top kontrol etmeyi bilmeyen,ofsayt hastalığına yakalanmış,yanındaki adama pas veremeyen adamı izlemek istemiyor bukadar basit

:):):)

neden sorusunun cevabını çok iyi biliyorsun

ebeveynlerine istediğini yaptırmak isteyen şımarık çocuklar gibiyiz

höööüüüüğğğğğ ben bunu istemem ötekini alınnnnnn

ne olur yönetim al bi forvet sakın ola burak ve umutla sezona girmek gibi bir saçmalık yapma... doumbia-soldado-huntelaar al bunlardan birini ya

Ba iyi futbolcu ama ne abarttılan kadar müthiş ne de Burak yerin dibine soktuğunuz kadar kötü değil,

Tamam Burak'ı bende sevmem ama haksızlık etmeyelim , şu golü değil Ba , süper diye nitelendirilen forvetlerin çoğu atamaz

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HEAQ6kE3EzI[/media]

kızmayın ama şansla önüne gelmiş

Abi yalnız attığın videodaki golün de tesadüfen olduğunu düşünüyorum. Burak benzeri pozisyonlarda 2000 tane faul yapıp topu rakibe kaptırmışsa tek örneği şu maçta attığı goldür. Son vuruşlarını bozunca iyice çekilmez hale geldi artık.

tesadüf yada değil ama tek örneği değil ;)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=r9ZD9Xug9AM[/media]

neyse Burak mevzusunu kapatalım da 2. yarıyı izleyelim , sonuçta keyifli maç oluyor ;)

Giroud ile Utaka Möntpölye'yi şampiyon yaptı biri Arsenal'e transfer oldu diğeri Sivasspor'a :)

Golcü adamı yakaladığı toplamı karşılaştırma yapacağız kusura bakma ama yorum defans oyuncusu tanıtırken gol sayısı verenlerinki gibi olmuş

işte bu düşünce yüzünden burak da maç boyunca ceza sahası içinde bekler. ne ortasahaya yardım eder, ne sağa sola deplase olur ne de takım oyununa katılır. sonra 5 pozisyon bulur 1 tanesini boş kaleye yuvarlar sezon sonu 16 golü bulunca da kral muamalesi görür. kusura bakma da burakın yaptığı kurnazlığı hangi futbolcu yapsa o kadar gol atar.adam yolunu bulmuş helal olsun

Geri
Üst Alt