ŞL 14/15 Play-Off | Beşiktaş 0-0 Arsenal | MS | 19 Ağustos | Star TV

veyselden iyi sağbekleri varmı diyorum veysel sağbek değil diyo :D kim var bjknin sağbekinde

iyi bi ersan semihten iyiymiş. ersan hayatında iyi oldumu ? ersan hangi takımlarda oynamış şimdiye kadar :D :D

Lan bebe... Ersan Semih'ten iyi mi yazdım? Onun kadar oynayabilir dedim. Bizim elimizde adam gibi bir tek Semih var. Veysel sağ bek mi? Sen daha kimin hangi pozisyondan devşirildiğini bilmiyorsan git tenisle ilgilen.

O küçümsediğin taraftar profilini anlamamışsın bile. Kimse gol atamadı diye kötü demiyor adama. Burak gol atamıyor diye mi gitsin diyoruz ? Forvet özellikleri yok dribbling, ball control falan filan. Giroud top saklayamıyor kafa topu adam gibi indiremiyor top sürmeyi falanda geçtim.

Durup durup küçümsemeyin taraftar profilini anlamadan düşünmeden

Giroud evet Arsenal seviyesinde değil ama şu abarttığınız kadar kötü değil emin olun. Bir kaç maçını daha izleyin göreceksiniz. O zaman ne demek sitediğimi anlayacaksınız. O taraftar mesela ilk yarı Ba'ya iyi derken, ikinci yarı daha az atak yaptığı içi BJK Ba ortlrda yok, bişey olmaz bundan diyor. Elmander varken gol atamıyor top saklamış ne yazar diyor, Burak gol atınca da top tutamıyor ne yapalım diyor. Açın Burak'ın transferi sırasındaki yorumlara, Elmander'e eleştirilere bir bakın.

Bu Kroos tam bir megastar olacak gibi, Bayern den ayrilip Real e gitmesi yaptigi en dogru sey suana kadar profesyonel hayatinda..

Ulan Veysel'e Cafu muamelesi çekiyorlar sırf rakibi kötülemek için. Ne insanlar var ya. Veysel kim ulan? :D

Stoperden devşireceğim herhangi bir futbolcu en az Veysel kadar sağ beklik yapar.

Lan bebe... Ersan Semih'ten iyi mi yazdım? Onun kadar oynayabilir dedim. Bizim elimizde adam gibi bir tek Semih var. Veysel sağ bek mi? Sen daha kimin hangi pozisyondan devşirildiğini bilmiyorsan git tenisle ilgilen.

ben tenisle ilgileniyorum zatende senin söylediklerinle pek alakan yok bide futbolla

biraz araştır istersen veysel sarı forvet mi :D

Ersan devamlılık sağlarsa en az Semih kadar oynar. bunu benmi söyledim :D en az semih kadar oynar ne demek?

Ersan devamlılık sağlarsa en az Semih kadar oynar. Semih'i yine de bir kenara ayırırım. Ama diğerleri ? Emre kadroya giremez, Selçuk da öyle. Veysel sağ bek bile değil. :) Semih haricinde ilk 11 hiçbirini oynatmazlar.

selçugu geçen sene eleştirmiştim ama şu beştaşin orta sahasi boş beleş herifler oynuyor abartma bence. bir atiba iyi gibi orda. beygir gibi koşuyorlar. veysel 2 senedir es es te sag bek oynuyordu işte:redface-new: orijini olmayabilir. canerde öyle degil ama oynuyor.

Giroud u savunanlar = psikolojisi bozulmuş taraftar adamın hızını sprintlerini kafa vuruşlarını top alıp yada alamayıp yada sırtı dönük oynamasını eleştirmiyor kimse .. Adam kazma işte arkadaş neyini savunuyosun ? Necati de çok ağır adam sırtı dönük oynuyor ama rovaşata vole uçan kafa gollerini video yapsak asfalt ağlar..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan Veysel'e Cafu muamelesi çekiyorlar sırf rakibi kötülemek için. Ne insanlar var ya. Veysel kim ulan? :D

Stoperden devşireceğim herhangi bir futbolcu en az Veysel kadar sağ beklik yapar.

ben veysele cafu muamelesi çekmedim anlama sorunun var sanırım ondan daha iyisi varmı dedim bjknin sağbekini söylesene bana

selçugu geçen sene eleştirmiştim ama şu beştaşin orta sahasi boş beleş herifler oynuyor abartma bence. bir atiba iyi gibi orda. beygir gibi koşuyorlar. veysel 2 senedir es es te sag bek oynuyordu işte:redface-new: orijini olmayabilir. canerde öyle degil ama oynuyor.

yahu veyseli savunduğumdan değil bjknin sağbeki kim diyorum bana veysel bek değil diyo

daha iyisimi var?

Oliver Giroud ile Burak kıyaslamasına bir çift lafım var.

fizik kurallarında bile bir enerji birimi bir madde içerisinden diğerine geçerken o maddenin özelliklerine göre lineer yani matematiksel bir ilişkiyle yansıyabilir, saçılabilir , kırılabilir yada absorbe olabilir.Yani elde olan verilere göre tahmin edilebilir bir sonuç vardır ortada.

Bana kimse Burak'a atılan herhangi bir topun akıbetini ufacıcık bir olasılıkla bile söyleyebilir mi?

Burak acayip bir forvet , çok zor topları bir anda önüne alıp enterasan bir şut atabiliyor (oldukça nadir) , ama çoğunlukla kolay topları ya kontrol edemiyor, ya çok önüne sektiriyor yada duvar misali anlamsız bir yere çarptırıyor ve bunu kestirmek imkansız.Eminim beni en iyi sneijder anlardı.

Giroud evet Arsenal seviyesinde değil ama şu abarttığınız kadar kötü değil emin olun. Bir kaç maçını daha izleyin göreceksiniz. O zaman ne demek sitediğimi anlayacaksınız. O taraftar mesela ilk yarı Ba'ya iyi derken, ikinci yarı daha az atak yaptığı içi BJK Ba ortlrda yok, bişey olmaz bundan diyor. Elmander varken gol atamıyor top saklamış ne yazar diyor, Burak gol atınca da top tutamıyor ne yapalım diyor. Açın Burak'ın transferi sırasındaki yorumlara, Elmander'e eleştirilere bir bakın.

Emirates'deki maçta hat trick yapabilir Giroud buna bende bişey demiyorum. Bi arkadaş söyledi Cardozo tipi oyuncu yani atak oynıcaksan ilerde iş yapar ama böyle bir maçta iş yapmaz. Dediğin gibi Arsenal seviyesinde değil daha komple bir forvet lazım. Kişisel fikrim forvetin Giroud ise ya 4-4-2 oynayıp yanına hızlı bitirici bir forvet ya da arkasına Sneijder gibi tamamlayıcı bi forvet arkası lazım.

Arsenal forumlarına uğruma o zaman :DD

Giroud baya çöp birisi bencede ki bunu burak için bile demedim.

Adamın arsenal sayesinde belki 100 macını izledim. Bugünkü oyunu iyidi bile :DD

Geçen sezonki performansı gayet iyiydi. Bugünkü performansı geçen sezonun %20'si bile değildir.

Emirates'deki maçta hat trick yapabilir Giroud buna bende bişey demiyorum. Bi arkadaş söyledi Cardozo tipi oyuncu yani atak oynıcaksan ilerde iş yapar ama böyle bir maçta iş yapmaz. Dediğin gibi Arsenal seviyesinde değil daha komple bir forvet lazım. Kişisel fikrim forvetin Giroud ise ya 4-4-2 oynayıp yanına hızlı bitirici bir forvet ya da arkasına Sneijder gibi tamamlayıcı bi forvet arkası lazım.

Bak bu eleştiri mükemmel ama bizde adamın futbolcu olmadığına kadar gidiyor yorum. Dmek istediğim buydu. Bunu her an yaşıyoruz. Yani bir adamın işini sürekli ama sürekli mükemmel yapması gibi acayip bir beklentimiz var.

Geri
Üst Alt