ŞL 14/15 Play-Off Rövanş | Arsenal 1-0 Beşiktaş | M.S | 21.45 | Smart Spor

yazık la iyi direndiler ama olmuyor her zaman yaratıcı futbol ve oyuncun olacak, iyi oyunla da maç kazanılmıyor. adam oynamıyor bir açığını yakalıyor atıyor golü, ama bjk biliçe ve sistemine alışmış gibi elenselerde ligde zorlayacaklar şampiyonluğu.

Tolga gibi bir kaleci o golü nasıl yer ya :) Arsenali destekliyorum ama yazık oldu. Pozisyonu net göremedim ama bir oyuncunun o şekilde düşmesi için müdahale alması lazım penaltı olmalıydı o :)

Bu arada (şahsi fikrim) Tolga zayıf halka olabilir. Pek güven vermiyor açıkçası.

Yımırtladı... Güven vermiyor abicim. Adamın yediği gole bak. Ha efendim ama defans..

Aga... Kaleci ne için var. İş kaleciye düştüğünde, kaleciye kadar geldiğinde görevini ellerini kullanarak yapsın diye.

Ama BJK kalecisi Tolga koltuğunun altından yiyor golü.

Az önceki bir pozisyonda eliyle uzaklaştırdı uçarak. Orada alkışlandı. Ama Cazorla golü bulsaydı ?

Yani kısacası dengesiz bir kaleci Tolga.

jiro olsaydi arsenal daha iyi oynardi

ilk yari cok aradilar adami

Valla ne yalan soliyim bjk hakediyor bu turu. Bizdende fenerden de hazir durumdalar. Umarim turu gecerler. 80-90 arasi bir gol atarlar 1-1 biter diye geciyor icimden. Hic olmazsa cl de iki takimla temsil edelim ulkemizi

Arsenal'ın Burak Yılmaz'ı da Alexis Sanchez olmuş. Golü atmış olsa bile inanılmaz bozuyor takımı, Arsenal bu değil.

Tam diyorum ki Bjk yense de olur , fena oynamıyorlar sonra telefonu elime alıyorum ''Arsenal'i elemek > Uefa kupası'' diye 3 5 tweet okuyorum o ara Sanchez döşüyor, ev bayram yerine dönüyor :asd:

gelecek paraya bakarız biz şikecilerin yalakası olmuş 8'taş olsa ne yazar.... iyi oynadılar ilk yarı ama tecrübe konuştu

bjk eleniyor diye sevinenleri biz averaj takımı olduğumuzda görmek isterim

Mücadele var üreticilik yok.

Arsenal çok kötü, Beşiktaş çok iyi direniyor. Beklediğimden iyi oynuyorlar.

Geri
Üst Alt