ŞL 14/15 Play-Off Rövanş | Arsenal 1-0 Beşiktaş | M.S | 21.45 | Smart Spor

Yımırtladı... Güven vermiyor abicim. Adamın yediği gole bak. Ha efendim ama defans..

Aga... Kaleci ne için var. İş kaleciye düştüğünde, kaleciye kadar geldiğinde görevini ellerini kullanarak yapsın diye.

Ama BJK kalecisi Tolga koltuğunun altından yiyor golü.

Az önceki bir pozisyonda eliyle uzaklaştırdı uçarak. Orada alkışlandı. Ama Cazorla golü bulsaydı ?

Yani kısacası dengesiz bir kaleci Tolga.

Gençler ne diyordu Ovırreytid mi ?

Bilic yaptıgı transferlerin cogundan verim aldı ve bunları cok uygun fiyatlardan aldılar. Gercekten bizim yoneticilere ve hocaya ders olsun. Su demba ba yı 10m.eurodan asagı almak buyuk basarı.

Açıkçası Bjk'nin turlamasını istiyorum.

Gelecek olan 4 milyon Euro umrumda bile değil

zaten biz 2 senedir gelen paraları hak etmeyen adamlara yıllık maaş olarak veriyoruz

en azından artık o dönem biterde ayaklarımız biraz yere basar

3-4 milyon euro fazladan gelse ne olur bunun Hamit i var , Hajrovic i var , Eray i var. ŞL parası Galatasaray a değil Hajrovic e gidicek renkdaslar. Kim adama parasini zamanında vermediyse o ödesin bu zararı abi! Galatasaray in suçu ne ???

135 dakikalık Arsenal maçını izliyorum Beşiktaş'ın, sonra bizim maçlara bakıyorum.

Adamlardaki istek, azim ve yardımlaşma insana izleme hissi veriyor.

Yoksa hiçbiri bizim eşeklerden daha kaliteli değil.

Ama bu takım oyunu bakın bizi bile nasıl düşündürüyor.

Selçukla Burak'ın kafalarını birbirine vurmak istiyorum!

@Osman Uzdu kaldı 3 gol, daha fazla para kazanma fırsatını kaçırdın :sleeping-26:.

beşiktaş iyi güzel hoş da arsenalin ilk 11den 4 oyuncusu yok.gibs,arteta,ramsey ve beğenilmese de giroud.kaldı ki mesutun hali ortada.formsuz.sadece ramsey olsa dk 30ken skor 2-0 olmuştu bile.ayrıca giroud ilk 11e girince sanchez kanatta,formda bi mesutla coşar.daha bi de walcott var...

Yalnız ben BJK turu geçsin isterim. Kim ne derse desin ülke puanı. Geyik yapmayın hemen.

Yarın bu puanları arayacağız. Ha Fener olsaydı açıkça söyliyeyim " Yemişim ülke puanını " derdim.

Çünki onun ülke getirisi bize götürüsünden az olurdu. Fenerin başında Aziz olduğu sürece asla Avrupada desteklemem puan dahi alsın istemem.

Hatta rezil rüsva olsunlar isterim gönülden. Ama delikanlı kulüp olsunlar. Bıraksınlar bu şrfszlikleri. Adam olsunlar.Sonra kalkıp edebiyat yapsınlar.

O golu Muslera yemezdi. Kanatlarinda daha etkili bi adam olsa iyi kontraya cikabilirlerdi. Olcay cok vasat simdi daha kapali savunmaya karsi oynayacaklar isleri cok zor

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu tinerciler yine söylüyorum bizim ligin şampionu olur.

Bu futbolun yarısını oynasınlar her anadolu takımını ezerler.

Bu futbolu oynasınlar hem bizi hemde feneri yenerler.

Fazla değil 4 ay sonra buradaki bazı yorumları tekrar hatırlatmak gerek ,

Bjk bizden iyi diyen futbol fakiri kardeşlerim, adamlar bizden 2 hafta önce açtılar sezonu az mantığınızı çalıştırın diyecem, o da sizde yok. Hala Olcay a Oğuzhan apachi sine Veli ye övgüler düzen ergen takımıyla futbol konuşmak bile cahilliktir ya neyse :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Yalnız ben BJK turu geçsin isterim. Kim ne derse desin ülke puanı. Geyik yapmayın hemen.

Yarın bu puanları arayacağız. Ha Fener olsaydı açıkça söyliyeyim " Yemişim ülke puanını " derdim.

Çünki onun ülke getirisi bize götürüsünden az olurdu. Fenerin başında Aziz olduğu sürece asla Avrupada desteklemem puan dahi alsın istemem.

Hatta rezil rüsva olsunlar isterim gönülden. Ama delikanlı kulüp olsunlar. Bıraksınlar bu şrfszlikleri. Adam olsunlar.Sonra kalkıp edebiyat yapsınlar.

uefa'da daha cok ülke puanı kazanır besiktas o mantık yanlış

Klasik besiktas acikcasi

son 3 sezondur lige cok iyi basliyorlar

10 haftadan sonra

ya da bir Gs macindan sonra cöküse geciyorlar

3. lükten oteye gecebileceklerini düsünmüyorum

Rotasyonlari yok bi kere

Geri
Üst Alt