ŞL 14/15 Play-Off Rövanş | Arsenal 1-0 Beşiktaş | M.S | 21.45 | Smart Spor

Çok rezil oyuncuları var ama arada uçurum yok,yani bizdeki gibi sneijder,muslera gibi 1. sınıf oyuncuların yanında 5. sınıf oyuncuları yok.Oğuzhan hariç tüm yerlileri de özverili ve savaşan adamlar. Bunun sayesinde takım olmayı başarabiliyorlar. Geçen senede öyleydi ama çok kısır kalıyorlardı.Demba Ba nın gelişiyle buda değişti bu sene.

Eğer yanlış görmediysem bjk'nin iki penaltısını yedi hakem :redface: Gerçi normal şeyler bunlar... Biz böyle zorluklarla mücadele etmesini öğrenerek avrupa fatihi olduk. Hakemler hakkı ile yönetse 2012-2013 sezonu CL yarı finalisti biz olur dortmund ile oynardık. Ondan sonrası ne olurdu allah bilir :cool-96:

Lakin iyi takım olmuşlar gibi. Bizden de büyük şikeci ablalarından da daha iyi takım görüntüsü veriyorlar. Her zaman ki gibi düşüş yaşamazlarsa şampiyonluğa oynarlar.

bjk yenilirse üzülürüm açıkcası, gerçekten çok güzel top oynuyorlar ve turu hak ediyorlar,

lakin gelecek paraya da sevinirim, forvet almak için bjk nin elenmesi bekleniyormuş galiba, öyle bi dedikodu var..

Siz şakamısınız ya tabiki bejeke daha hazır olucak erken başladılar kampa 5 hafta sonra görürüz neler olduğunu en kötü halimizle 90 bin kişinin önünde yendik adamları içerde dışarda tokatlıuoruz her sene neyin kafası bu anlamadım...

Mehmet Demirkol Arsenal için PİVOT oynayabilecek santrfor derken Campell 'ı da saydı ,

ben cahilim de ...

Yalnız ben BJK turu geçsin isterim. Kim ne derse desin ülke puanı. Geyik yapmayın hemen.

Yarın bu puanları arayacağız. Ha Fener olsaydı açıkça söyliyeyim " Yemişim ülke puanını " derdim.

Çünki onun ülke getirisi bize götürüsünden az olurdu. Fenerin başında Aziz olduğu sürece asla Avrupada desteklemem puan dahi alsın istemem.

Hatta rezil rüsva olsunlar isterim gönülden. Ama delikanlı kulüp olsunlar. Bıraksınlar bu şrfszlikleri. Adam olsunlar.Sonra kalkıp edebiyat yapsınlar.

Bjk Uefa da baya puan getirir. Bursa nin zararı bir ton bu sene paya 0 ekle paydaya +1 ;)

Ne diosun sen birader? Her maçımızda sahaya atlayan 90 dakika bize küfür eden takımı mı destekleyecez burda işine bak

desteklemek zorunda değil kimse ama rakibin elenmesiyle dalga geçmek fakir avuntusundan öteye geçmeyecek bir davranış

tabi futbol cahili ergenlerin bunu idrak edebilmesi mümkün değil, orası ayrı

Bir oyuncu bir takımı olumlu olarak nasıl etkiler, bunun en iyi örneği Demba Ba bence. Takım arkadaşlarına da ekstra bir güven gelmiş.

Çok yazık. Bu adamı bedava alabilirdik zamanında.

uefa'da daha cok ülke puanı kazanır besiktas o mantık yanlış

Ben BJK yi "lay lay lay bejiktajjj" diyerek desteklemiyorum ki. Sadece bir düşmanlık beslemiyorum Avrupa konusunda. Nötr diyelim.

Ama işin şu yönünede bakmak lazım; BJK Fener kadar ortalığı pek yıkmaz. Yani bir Fener kadar şirret değildir.

Fenerden bahsediyoruz ya. Adamlar Harrington Kupasını bile RealM. i yenerek kazanılmış ŞL kupası tadında algılıyor ve anlatıyor.

Siz şakamısınız ya tabiki bejeke daha hazır olucak erken başladılar kampa 5 hafta sonra görürüz neler olduğunu en kötü halimizle 90 bin kişinin önünde yendik adamları içerde dışarda tokatlıuoruz her sene neyin kafası bu anlamadım...

Dediğin doğru benzer düşünüyorum fakat Bjk nin yerli kadrosu bizi katlar.

Geri
Üst Alt