Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
bjk eleniyor diye sevinenleri biz averaj takımı olduğumuzda görmek isterim
bıdı bıdı bıdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yımırtladı... Güven vermiyor abicim. Adamın yediği gole bak. Ha efendim ama defans..
Aga... Kaleci ne için var. İş kaleciye düştüğünde, kaleciye kadar geldiğinde görevini ellerini kullanarak yapsın diye.
Ama BJK kalecisi Tolga koltuğunun altından yiyor golü.
Az önceki bir pozisyonda eliyle uzaklaştırdı uçarak. Orada alkışlandı. Ama Cazorla golü bulsaydı ?
Yani kısacası dengesiz bir kaleci Tolga.
Tam diyorum ki Bjk yense de olur , fena oynamıyorlar sonra telefonu elime alıyorum ''Arsenal'i elemek > Uefa kupası'' diye 3 5 tweet okuyorum o ara Sanchez döşüyor, ev bayram yerine dönüyor![]()
Açıkçası Bjk'nin turlamasını istiyorum.
Gelecek olan 4 milyon Euro umrumda bile değil
zaten biz 2 senedir gelen paraları hak etmeyen adamlara yıllık maaş olarak veriyoruz
en azından artık o dönem biterde ayaklarımız biraz yere basar
bıdı bıdı bıdı
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
Yalnız ben BJK turu geçsin isterim. Kim ne derse desin ülke puanı. Geyik yapmayın hemen.
Yarın bu puanları arayacağız. Ha Fener olsaydı açıkça söyliyeyim " Yemişim ülke puanını " derdim.
Çünki onun ülke getirisi bize götürüsünden az olurdu. Fenerin başında Aziz olduğu sürece asla Avrupada desteklemem puan dahi alsın istemem.
Hatta rezil rüsva olsunlar isterim gönülden. Ama delikanlı kulüp olsunlar. Bıraksınlar bu şrfszlikleri. Adam olsunlar.Sonra kalkıp edebiyat yapsınlar.