ŞL 14/15 Play-Off Rövanş | Arsenal 1-0 Beşiktaş | M.S | 21.45 | Smart Spor

Laa olm burada Bjk'yi övmeyin diyenler şaka mısınız siz

Daha 2 gün önce biz 120 dakika ne oynadık yahu unuttunuz mu?

adamlar şu anda en hazır takım bunu görmüyor musunuz ?

Ayrıca tek dezavantajları haftada 2 maç yapmaları olacak

yoksa şikeciler gibi haftada tek maç yapsalar ligi çok rahat götürürler

Tam diyorum ki Bjk yense de olur , fena oynamıyorlar sonra telefonu elime alıyorum ''Arsenal'i elemek > Uefa kupası'' diye 3 5 tweet okuyorum o ara Sanchez döşüyor, ev bayram yerine dönüyor :asd:

İşte ona bende tilt oluyorum. Az önce yazdıklarımı unutuyorum be Sedat...

Bu acidan bizim stada cok benziyor

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yok yok. Kimse birşey demedi de. Bir ara bize gelmesi gündemdeydi ya. Ben hiç istemedim ; 1.kaleci olacaksa.

Ha Eray,Aykut ve diğerlerine bakarak Muslera'ya iyi yedek olurdu. Orası ayrı.

Hocam katılıyorum zaten , oldum olası ben Tolga'yı sevmem ( kalecilik babında ) , hatta 2010-11 'e kadar da baya baya vasattı , sonra ne olduysa gerçekten geliştirdi kendini sanırım Şenol hoca'nın katkısı büyüktür bunda ,

Ben Türkiyede kalemizi koruyacak bir kaleci göremiyorum , olup olabilecekleri en fazla Onur'un Muslerayı yedeklemesidir ,

şahsi kanaatim yabancı sınırı 1 'e bile düşse O bir Muslera olurdu !

Bjk yerine biz olsak turu gecebilirdik ama garanti dakika 3-10 arası bir gol yerdik. Sonra yırtın dur. Su huyumuzdan bir kurtulamadık.

olcay golde çok komik , alexis'in yanından geçip ileri doğru yürümeye başlıyor kontratak olur mu diye, alexis 2 saniye sonra golü atıyor :D

Bjk bu sene ligi bizden onde bitirir santrafor bek ve bir orta saha almazsak. Akisini iddaa eden varsa pm. atsın. istedigi iddaaya girelim.

BJK düşüşe geçer 5.-6. haftaya kadar. Abartmayın şunları, her sezon başına iyi giriyorlar sonrası malum. Ama en azından forvetleri var.

Laa olm burada Bjk'yi övmeyin diyenler şaka mısınız siz

Daha 2 gün önce biz 120 dakika ne oynadık yahu unuttunuz mu?

adamlar şu anda en hazır takım bunu görmüyor musunuz ?

Ayrıca tek dezavantajları haftada 2 maç yapmaları olacak

yoksa şikeciler gibi haftada tek maç yapsalar ligi çok rahat götürürler

ya bırak

körler sağırlar birbirini ağırlar yapıp eğleniyorlar

en iyisi kendi hallerine bırakmak bunları :)

BJK düşüşe geçer 5.-6. haftaya kadar. Abartmayın şunları, her sezon başına iyi giriyorlar sonrası malum. Ama en azından forvetleri var.

Mehmet bizde de maalesef beyefendiler halen tatil modunda olduğu için 5-6 haftaya kadar anca lige alışırız kaybedilmiş bir şey olmaz kanımca :(

Gelsin 3 m Euro :D

Ha birde forumda bu parayı küçümseyenler var . Bedava 5 lira bile verseler müthiş enayi parası sonuçta :D

Geri
Üst Alt