ŞL 14/15 Play-Off Rövanş | Arsenal 1-0 Beşiktaş | M.S | 21.45 | Smart Spor

Beşiktaşın çapı yetmedi. Daha Türkiye liginde şampiyonluğu kovalayacak çapları yok Avrupada hiç birşey yapamamaları normal. Ne kadar kötü olursak olalım,biz olsaydık 75. dakikada kırmızı gören ve Allah ne verdiyse savunma yapan arsenale en az 1 gol atardık. Çap meselesi.

Helal olsun ,

Galatasaraylıyım diyip anlık durumumuz ne olursa olsun Galatasaray kimliğinden benliğinden kültüründen bihaber "renkdaşların" olması ne kadar üzücü !

Sezon öncesi artık klasikleşen Beşiktaşlı kafasıyla " Oğlum bu sene çok iyiyiz Arsenal'e İngiltere'de hertürlü çakarız en fazla berabere kalırız " mantığı ve boş konuşmaktan dolayı oluşan ağız sularının akmasından mütevellit rüyalanmalarının yine bir başka bahara kalmasını ibretle izlemekteyik.. Koysalar bende sevinirdim emme olayı baştan yanlış anlayanların kulübüdür Beşiktaş.. Yazık lan 2 maçta sen herifleri perişan et 10 kişi tamamlasın adamlar maçı ama sorsan iyiki Beşiktaşlılar.. Ben de iyi ki Galatasaray'lıyım her sene bu kamillerden dolayı ŞL'den ekistıra para akmakta hoş çok iyi kullandığımızı söyleyemem levanları.. Neyse ligin başında da aynı senaryo devam edecek gazını biri alınca malum yine sahaya atlayıp toplaşacaklar.. Uefa daha uygun gerçi seneye inş. kırık kanatlı üvey kuşlar..

8 eksikle forvetsiz ustelik 10 kisi kalan arsenal'a gol atamadilar. bunlar mi iyi. topu getiriyorlar ortasahaya gersi yok. adamlarda dile kolay 8 eksik var ve santraforsuzsun. adamlarin mevkilerinin disinda oynuyor. ustelik birde sag bekin atiliyor. cidden arsenal'ın olusu yetti.

bugunku sahada olan arsenal normal siradan bir takimdi. sezon icerisinde karsilasmalarini dilerdim

Bu arada. Demba ba bir drogba değil yani.

Bjkın kaleye tutan şutu yok.

Ama ceza sahasına kadar güzel oynadılar.

8 eksikle forvetsiz ustelik 10 kisi kalan arsenal'a gol atamadilar. bunlar mi iyi. topu getiriyorlar ortasahaya gersi yok. adamlarda dile kolay 8 eksik var ve santraforsuzsun. adamlarin mevkilerinin disinda oynuyor. ustelik birde sag bekin atiliyor. cidden arsenal'ın olusu yetti.

bugunku sahada olan arsenal normal siradan bir takimdi. sezon icerisinde karsilasmalarini dilerdim

sezon icinde arsenalla biz karsılasırsak nasıl oynanması gerektiğini gösteririz

Ramsey, Arteta ve Walcott olsaydı farklı olurdu, orası öyle de Arsenal'in yine de rahat geçmesi lazımdı.

BwEsLGKCIAAJt9t.png:large

Adamların yaptığı stada bak. Biz stad konusunda çok fena kazıklandık cidden.

Arsenalle su halimizle oynasaydık 5lik olmustuk bugun.

nereye 5lik oluyoz. oyun kilitlenir kalirdi oylece. gecen senenin celsi maci gibi olurdu ama kolay kolayda gol olmazdi. arsenalin bugunku kadrosu normal bi takiminkiyle es degerdi. gecen seneki arsenal'in sezon ortasindaki maclarini gormedinizmi bi tempo yapiyorduki insanin basini donderiyordu. keske arsenal ve bjk sezon ortasinda karsilassalardi. o zaman gorurdum. alexix ilerde, en iyi kanat oyuncundan faydalanamadin, ozil kenarda dunya yildizindan yararlanamadin hatta zarari bile oldu. su arsenal'i steau falan ciksaydi rahatca elerdi. butun olumsuzluklara ragmen olusu yetti heriflerin

Geri
Üst Alt