var olmasa güme gitmisti güzelim mac. dogru kullanildiginda tak tak hemen hersey ortaya cikiyor

bizim ligde adamin ayagina basiliyor kart bile yok, pehlivan gibi oyuncumuzu yere seriyorlar faul verilmiyor falan

bugün fb-gs maci oynansa bu kadar iyi hakemlerle skorun ne sekilde olacagini tahmin edebilirsiniz az cok

Bu arada ajax tottenham önünde daha şanslı bence.Ajax ın final yapmasını istiyorum.90 lardaki gibi ajax efsanesi yeniden doğuyor.

Çok güzel eğlenceydi. Futbola doyduk iki günde.

Gel şimdi bizim lige odaklan :(

Guzel , son saniyeye kadar heyecanlı, super bir maç oldu..

Cuneyt super yonetti.

Bu mactan sonra benim finalistlerim : Barca - Ajax

Dünyanın en iyi hocası poşet hocam kele iki maçta da doğru oyun ve futbol nedir dersi vermiştir. Eşşek gibi sevindiği ile kalarak keltoş hak ettiğini bulmuştur UCL senin neyine zaten.
Eriksen de şanslı adammış o keko pas sonrası yenen gol geçerlilik kazansa hayat onun için çok zor olabilirdi.
belhandanin geri pasini izlemis olmali. ilham kaynagi belhanda gibi duruyor ama acilen bu isleri birakmasi gerektigini ögrenmelidir

yaptigi 2 asist güme gitmis olacak idi

lakin göklerden gelen 1 karar var idi

Liverpool için iyi olmadı. Şimdi lig’e asılacaklar.

totnım haftasonu cityi tekrar madikleyip lpoolu champ yapacak
bunun karşılığında lpool da clyi totnıma verecek

Tottenham’a Robbie Keane’li zamanlardan beri sempatim var. Poşet hocamla iyice üst seviyeye çıktılar. Eğer hocamı kapmazlarsa bundan sonra transferlerde gelecek. Stat bitti ve artık şaha kalkma zamanı

Hacilar Llorente'yi isteseydik alabiliyor muyduk da taraftar yuzunden alinmadi diyorsunuz?Bir de Llorente'yi istemeyenleri hatirlamiyorum.Hatta gundeme geldigini bile hatirlamiyorum

görgüsüz arap city-psg anca gitsin 100-200-300 milyonlar harcasin dursun. istedikleri kadar adam satin alsinlar. yine de 1 tottenham veya 1 ajax asla etmeyecekler. fm oynar gibi defansa bir sürü para harcattirip aldirdigi adamlara ragmen iste 10 dakikada öyle yamulturlar seni. su manu falan eski günlerine geri dönse de bu rezillerin esamesi hic okunmasa artik.

Yalnız bu seviyede bu son dakika var ofsayt kararı ile biz elensek var ya.... Bir kaç ay kendime gelemem herhalde

Geri
Üst Alt